Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

crisa, iei pilule contrabebe? ca l mine de la astea mi se trage nesimteala, motiv pt.care de luna aviatoare nu mai iau!

gio, noi lasam martisoarele in grija lui tati.oricum, la vremea de afara noi nu putem scoate nasul...

in we acetsa am tinut-o pe alex cu noi.am fost sambata toti trei afara la piata, la cumparat jucarii...foarte fain.am dormit iar toti trei la pranz-ce-mi place!!!- si seara am mers in mall. aleexandra a fost foarte incantata de casuta de joaca pt copii, dar ne-a fost frica sa o lasam inauntru. erau si copii mai mari care afceau asa de urat pe acolo!ne-am plimbat prin magazine, alexabdra schimba preturile articolelor, in librarie aranja teanc toate cartile de pe rafturi, i-am luat carti in engleza si se uita foarte amuzata la mine cand ii citesc si ii explic de Harriet the horse care papa carrots!

asa ma oftic iar pt vremea asta...ce buna ar fi fost ninsoare acum vreo 2 luni cand plangeam dupa zapada!
de maine in 10 zile implinesc 23 ani.

pupici.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

'Neata, 'neata, 'neata!!

Ce vreme de kkt!!!

Noi in WE am fost la film, am vazut "Meet the Fockers"..haios rau de tot...am plans de la ras(vorba grecoacei mele care vorbeste stricat romaneste)..
Maya face si ea progrese mari in exprimare...acum este in faza de negare...mami-nu mami..tati- nu tati....pipi- nu pipi,..kk- nu kk, banana-nu banana...si asa insira tot ce stie dupa care neaga tot...
Face propozitii deja..."nu mai e pada(zapada)"...
si a inceput sa foloseasca si prepozitii...adica... la tata, la mama..in batze(in brate).A invatat si de " a mea" si "a ta".
A inceput si faza de diminutive..apica in loc de apa.
Iar pe noi ne-a alintat in WE cu "mamica" si "tatica".
Este o dulce....azi dimineatza ma intreba Razvan daca merge cravata cu camasa.....si Maya se uita si raspunde inaintea mea.."DA".

Mihaela, bine ai revenit...impresionant felul in care a reactionat piticul cand te-a vazut...adorabil.

Crisa..io nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi in domeniu.....ba ma mult pot sa zic ca te si inteleg..da'intreab-o pe Andra, ca sigur are ceva de zis......

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Buna fetelor, nu am apucat sa va citesc decat pana la pag. 3, dar recuperez. Am stat in concediu medical acasa pentru ca am crize de colecist din cauza unui chist descoperit recent chiar acolo. Asta mai imi lipsea acum cu sarcina cand nu pot lua nimic nici pentru migrene, si nici pt. greata si varsatur... asta e... Am intrat in 12 sapt. si ma simt bine in general, azi ma duc la medic sa il vad pe bb, de fapt azi ii face prima masuratoare. Sper din suflet sa nu il compar cu matei care a fost de la inceput un urias... Matei e bine, nu ne-am gripat deloc iarna asta desi nu a papat nici un gram de laptic de la mine... mare lucru sa stiti! E mare vorbaret si ii plac mult povestile, iar cele mai haioase cuvinte ale lui sunt: Scufita Rosie - COTI si soricel -CACOTI si soricelul papa G ! E asa de dulce de il mananc intr-o zi a pupi si va mai scriu poate ca maine ca sunt la servici!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Revin si eu... in continuare tot raciti, cu nas infundat, stranut, tuse, tot tacamul, bine ca macar nu mai face febra.
Bine ai revenit Mihaela, si asteptam sa ne povestesti mai multe despre ce ai mai vazut.

Amik..oauuu ce varsta frumoasa..La multi ani! cu sanatate si multe bucurii
Bychi- citit, notat, thanks
Romana_74 - multa sanatate, vezi ca pentru crize de colecist e buna tinctura de propolis si nu cred ca e contraindicata in sarcina

Crisa.....hm...habar n-am ce sa zic, decat ca been there, done that..pana la urma trece..e asa o perioadaaaaaa

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

am supravietuit drumului spre serviciu, dar acum ma intreb pe unde as putea innopta pe-aici, ca ma apuca disprerarea cind ma gindeasc ca va trebui sa-l fac si inapoi, acasa. Si, colac peste pupaza, au inchis si zona de linga biroul meu, chiar in spatele Cocorului, asa ca a trebuit sa parchez la Unirea si sa merg prin zapada... minunat!

Bine macar c-am scapat de raceli deocamdata, ca numai asta imi lipseste. Cine vroia zapada?

Crisa - uitai sa-ti spun: masa cu bancute, din plastic, la Cora, vis-a-vis de supermarket, la Loris Company, costa 2,6 milioane, adica 260 de lei noi, sint din alea impreuna masuta cu 2 banchete de o parte si alta, fara spatar. Dragut, sa le vezi. Despre cealalta problema.... i-as recomanda lui o urma de ruj pe guler, sa vezi ce bine-ti face la libidou Si eventual sa petreceti ceva timp singuri...fara catel, purcel, madam Mandica etc. Da' las ca nu-mi fac eu griji cu tine, ca tu ne tineai prelegeri pe aici acum citeva luni, ai tu solutia!

Amik - si eu care ma dau de mama tinara, pai cu cu cei 23 de ani ma mega-umilesti! Felicitarile mele ptr curaj si reusite la fel de reusite si pe viitor!

Romana-74 - multa sanatate!

Gio - pai eu i-as lua daca ar fi fetita un martisor, ca sint puzderie dragute, cu animalute, personaje de desene sau papusi si ATIT! Ca asta inseamna de fapt martisorul, iar pe ei cred ca ii amuza cum ne amuza si pe noi in copilarie cutia cu martisoare a mamei. Pe mine ma amuza inca (cutia mea, ca mama nu-i genul), abia astept sa le mai vad, sa-mi amintesc care de unde le am.
Dar cum n-am fetita, i-am luat lui Luca in w-e un autobuz cu caramizi , adica i-a luat taica-su, fara motiv, poate ptr sufletul copilului din el.

Bibi - ce mai faceti, bolnaviorilor, cu o mai duceti?

pup u ,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetili, mi-e drag sa ma gandesc ca la un moment dat tot o sa vine si vremea frumoasa, primavara, vara...facem iesirea la iarba verde, la un gratar, cum am vorbit mai demult, da?moaaama, cat de frumos o sa fie sa avem curtea plina de copii!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Aoleu, a venit iarna, ce ne facem ca eu asteptam primvara si a venit iarna ce-a rea.
Sambata am fost la un motz, la baietelul nasilor Irinei si a fost tare frumos. Andrei nu merge inca bine si incearca sa se tine de orice si mai ales de Irina care era prin preajma si se invartea pe langa el, urmarea era ca Irina nu stia cum cum sa se dea la o parte sa nu se mai tina Andrei de ea iar Andrei nu accepta nici un refuz. Si uite asa dadeau roata in toata sufragerie spre hazul nostru. In schimb am fost fericita ca i-a trecut stresul cu straini si nu mai maraie ba chiar vorbeste si rade cu ei.
Cel mai nasol a fost ca n-a vrut sa manca mai nimic, o data pentru ca era multa lume in jur si agitatie si a doua ora pentru ca ii iese un dintisor si e cam nervoasa.
Renata: - cura aia suna mirific, citeam si nu intelegeam cum poate sa existe asa ceva pana m-am uitat de unde esti si m-am lamurit.

Pupici, Adi

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Crisa, vrem poza cu Tudor!!!! Mail-ul meu: cornelianis@yahoo.com

Eu cred ca nu mai ies in veci din starea proasta pe care o am. Nu imi puteam vreodata imagina ca o sa fie asa de greu . Poate e si vremea da vina.

Crisa, si eu astept Pastele!!!! Ca nu stiu cum o sa mai rezist doua luni, cu burtoiul meu si gafaind. Ce o fi dupa, o sa vedem.

Iar in ceea ce priveste , sunt asa de speriata! Cred ca niciodata nu o sa mai pot fi femeie!!!!!!!!!!! Parca sunt de o vesnicie o mamica burticoasa! Daca adaug inca 2 luni la cele 9 de interdictii, se face aproape anul. Mai grav e ca nu cred ca o sa mai am chef in veci!!!!!!!!! Ca sa puna capac temerilor mele, m-a jignit si Doru!!! Nu va zic ce mi-a zis ca plang iar. M-a asigurat de o mie de ori ca a glumit, dar degeaba, tot insensibil a fost si nu se mai poate repara nimic!

Dupa cum vedeti sunt cea mai "mare" plangareata graviduta din cate au fost pe forumul asta .

Aseara am plans ore, gandindu-ma ca nu pot sa am grija de Maria si, mai rau, ca poate o sa patesc ceva la nastere si nu o mai vad pe Maria. Pai asa "gravida" nu am fost niciodata. M-a lovit tare de tot depresia.

Pe Maria abia mai reusim sa o scoatem din casa. Mai iesim seara la un loc de joaca la magazinul Tomis. Saraca de ea, mereu vrea la "gazin", parca nu ar mai exista altceva pe lumea asta. Am intrebat-o daca vrea sa mearga la gradinita sa se joace cu copiii si ea mi-a raspuns aproape plangand: "nu, gazin!"

Gata, mi-am spus of-ul! Data viitoare nu mai plang!

Va pup,
Cornelia (29 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Cornelia,
Hai nu mai fii asa de trista . Gandeste-te ce mult ai dorit copilul si ca indiferent ca nu te vei mai putea ocupa de Maria asa de bine, nimic nu se va putea compara cu bucuria pe care o vei simti peste cativa ani cand o sa vezi ce frumos se joaca copii impreuna...
Greu ti-ar fi fost si peste 2 ani (niciodata nu te gandesti ca poate fi si mai greu). Iti tinem pumnii si sper ca de Paste vom fi la constanta si o sa trecem neaparat pe la voi sa-ti mai ridicam moralul (sper ca nu nasti pana atunci).

Andra, multam de pontul cu masuta.

Amik, nu iau anticonceptionale. Cred ca de la creieri mi se trage. E clar, de cand m-am re-maritat mi s-a dus elanul sexual. Cred ca am un cip care se inverseaza cand ma marit. Trebuie sa apelez la un sexolog de creieri . Sau ajung si io la vorba lu' Elena cu amantul...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Nu va inghesuiti la Loris. Sunt scumpe. Aceleasi bancute le gasiti la Mobexpert cu 1,3 milioane.
In rest noi suntem bine, dar in criza mare de timp.
ramane intalnire pe 2?

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput