Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
bychi spune:
Saru'mana mult de informatii legate de carucioare si lenjerie. Andra, Iglesiana mi-a placut mult si mie dar nu cred ca parintii sunt dispusi sa dea atata pe el; le caut ceva mai ieftinel. Bun pontul cu lenjeria. Crisa, multumesc mult pt. oferta de imprumut, dar nu ma bag caci nu pot baga mana in foc ca va fi returnat in aceeasi stare si... Bibi si Carmen maine vizionez magazinele indicate.
Pt. cele din Bucuresti Daca nu aveti program de weekend si daca aveti placere s-a deschis azi la Muzeul Taranului Roman, Targul Martisorului. (25 feb-2 martie; orele 10-18). Sunt f. faine, originale, executate de artisti plastici si tot felul de mesteri populari.. va zic din experienta anilor trecuti, ca eu abia maine ma duc.
Renata, iti tin pumnii sa primesti raspuns favorabil, dar cand vei ajunge acolo musai sa faci cate un masaj si pt. noi!
E asa goala casa fara Tibi...; trebuie sa-mi gasesc leac pt. asta.
Va pup si week-end tare fain!
Bychi si Tiberiu
bychi spune:
Daca va intereseaza, am gasit niste leacuri babesti bune in perioada asta de viroze. Nu am incercat decat "elixirul" pt. tuse, pe care l-a scris si Nicol.
Cand cele mai puternice remedii, mai mult sau mai putin naturale, au dat gres, ceapa se poate dovedi un ajutor de nadejde. Ea drege gatul si plamanii, calmeaza tusea si elimina infectia ca prin farmec.
Bronsita - O ceapa mai mare, taiata rondele, se fierbe cu un pahar de alcool rafinat pe foc foarte mic, pana cand spirtul se evapora complet, iar ceapa se ingalbeneste putin. Se adauga: un borcan de 400 ml de miere de albine, un pachet de unt si 250 g ulei de floarea-soarelui. Se fierb pana se obtine un sirop putin legat. Se strecoara, iar ceapa se arunca. Cand siropul s-a racit, se adauga 30-40 de picaturi de tinctura de propolis luat de la un magazin apicol. Se iau trei lingurite pe zi (copiii) si trei linguri pe zi (adultii). Rezultatele sunt excelente!
Dureri de gat - Sase linguri de zahar caramelizat (ars intr-o craticioara) se sting cu o cana de apa. Se fierb timp de zece minute, impreuna cu o ceapa mica (necuratata de coaja), o nuca in coaja (spalata si sparta), o lingurita de seminte de chimen si trei frunzulite de dafin. Dupa cele zece minute se ia de pe foc, se tine vasul acoperit pana la racirea lichidului, care se strecoara, se pune intr-o sticla si se tine la rece. Se iau o data pe zi cinci lingurite, intre mese, pana cand siropul se termina. La terminarea lui, a disparut si boala.
Tusea - atunci cand tusea si bronsitele nu mai trec, trebuie baut un decoct fierbinte de ceapa. Se iau doua cepe intregi, cu tot cu coaja, de marime medie, se spala si se pun la fiert intr-o cana si jumatate de apa, timp de un sfert de ora. Se bea decoctul cat mai cald, indulcit sau nu, pe stomacul gol si fara alte adaosuri. Daca supravietuiti gustului acestui elixir, sigur ca va veti vindeca. Se zice ca nu exista leac mai bun contra tusei si durerilor de gat si de piept, mai ales pentru copii.
Febra - sosete cu ceapa. Se taie trei-patru cepe mijlocii, foarte marunt, apoi se baga in niste sosete de lana si se incalta inainte de a merge la culcare. Deasupra, se mai pune o pereche de sosete, tot de lana, si se doarme cu ele pana dimineata. Picioarele raman calde pana ce febra scade, iar cu doua perechi de ciorapi mirosul de ceapa nu se va simti, cau cel putin nu asa de tare
Pupici
Bychi si Tiberiu
bychi spune:
Mihaela, te-ai intors? Am tot asteptat un semn de la tine si mai astept.
Bychi si Tiberiu
AdynaB spune:
Saliu fetele,
Crisa,cum sa nu exista si cura de familie!...numai ca platesti de te ustura...
Bychi,merci fain ,ma intereseaza...am si copiat pagina.
Ultima patzanie a Selinei...ma duc si eu la toaleta ,si la urma cind sa ma spal pe maini si am luat sapunul,ce sa vad....muscase fimea din el si isi lasa-se amprenta dintilor in el..habar nu am cind...is dusa ,ce mai!!!
In rest e lumea ei cind vine buni si se joaca si cinta amindoua...
pupici
Adyna si Selina bambina
pojogam spune:
Saluuutare Mamici!!!
Am revenit si chiar azi dimineta am ajuns in Bacau. Trebuie sa-mi cer iertare de la Bychi pt ca nu am luat legatura cu ea... avionul a sosit la 20 si o prietena veche ma preluat iar a doua zi la ora 5:30 ne-am trezit sa plecam spre Bacau. Voiam sa ajung cat mai repede acasa si ti-as fi dat programul peste cap.
Una peste alta va spun ca am fost impresionata de tot ce am vazut dar poate ca sunt destul de critica la adresa nemtilor... Am impresii si bune dar si destul de proaste...
Am mers mult prin Munchen cu pasul pentru ca voiam sa-l vad cat mai bine si sa cunosc fiecare locusor, cred ca e splendid vara sau spre taomna cand sunt puse in valoare toate terasele sau parcurile.
Dupa o saptamana, poate chiar mai putin am plans cumplit dupa Flaviu, aproape ca nu ii mai vedeam conturul fetei destul de clar, mi se parea ca nu-l mai stiu...a doua saptamana a trecut destul de greu si mi-am dat seama ca nu pot sta linistita fara el;
Am sa va spun cum a reactionat cand m-a vazut: am lasat toate bagajele la masina si tulea in casa sa-l iau in brate, era atat de emotionat la mama mea in brate si cand m-a vazut a sarit pur si simplu din mainile ei, m-a strans asa la gatisor si si-a pus capul pe umerii mei, api mi-a dat haina jos si tragea cu disperare de haine si iar ma imbratisa, m-a mangaiat si m-a pupat de i-au dat lacrimile si lui iar eu nu mai spun ca ... plangeam mai tare ca intr-o telenovela. L-am gasit mai conturat ca barbat, parca mai matur insa extrem de linistit si tacut chiar ascultator as spune, asta m-a uimit!!!
Daca va intereseaza o sa va mai spun ce fac nemtii cu copii lor si ce jocuri sunt la moda acolo; acum poate voi stiti mai multe ca mine pentru ca sunteti mai iesite in lume.
Am vorbit la telef cu Adina si Renata si imi pare rau ca pana la urma nu am reusit sa o vad pe Adina, chiar daca era destul de aproape. Din cate am inteles si simtit sunt extrem de dornice dupa intalniri gen cele de la Bucuresti si sa mai schimbe pareri cu noi; le inteleg perfect si le admir ca s-au adaptat la viata de acolo, eu una nu prea as putea!
In rest ce sa va spun: i-am luat jocuri, hainute, jucarii, si ... nu mai spun ca am prins sezonul reducerilor asa ca eu care nu eram innebunita dupa cumparaturi, am umblat si dupa asa ceva! daca mai vreti sa stiti voi ceva in mod special intrebati-ma, nu de alta dar nu stiu ce sa va povestesc ca sa nu va plictisesc!
Va pup cu drag si dor!!!
A, da sa va uitati ca am pus niste poze cu noi la Bucuresti, in albumul nou unde sunt si pozele pt Flaviu.... va descurcati voi!!! Inca ceva... nu sunt toate fetele in poze, asa ca imi cer iertare anticipat, fara intentie, doar din neatentie!
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Claudya spune:
Va pupez si eu inainte sa merg la somn.Va citesc de cel putin o ora.Ramasesem putin in urma...acum sunt la zi cu cetitul,ramane sa ve scriu si eu maine .
Multa sanatate copilasilor!Si Emma a avut febra saptamana trecuta,insa dupa 2 zile totul a fost ok.Chiar ca are dreptate Amik...sa vina o data vremea buna,ca nimic nu se compara cu vara.
Va pup pe voi,pe copilasi si inca o data pe mamicile cu burtica.Sa aveti grija de voi!
Romana,chiar ma gandesc des la tine in ultimul timp si imi spun in gand "Ce bine ar fi sa-ti dea Dumnezeu o fetitza!".Cand o sa afli ce este?
O zi buna sa aveti!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
nicol74 spune:
Buna mamicilor !
Bychi multam' de retete, le-am copiat si eu ca nu le
stiu asa ca la carte.
Amik sper sa nu ma injuri, ai grija cu zinnat-ul, am luat si eu o data dupa ce am tusit o luna si nu imi mai trecea, este extrem de puternic ! Ma bucur ca ai gasit dr. bun, dar de unde stia ca mai are rosu in gat, i-a recoltat exudat ?! Oricum cu asta sigur ii trece !
Claudya ce bine ca ne mai scrii si ne si citesti
Mihaela bine ai revenit, ai vazut ce cuminte s-a facut Flaviu,
ai facut foarte bine ca te-ai desprins, meritai o vacanta, bravos !
Kehleyr ma gandesc la tine, voi stiti cand se intoarce ?
Poate ajungem si noi la Boomland doar insa daca veniti si voi !
Am fost si noi azi in parc si nu mai puteam s-o iau de la nisip,
ieri a facut baie de doua ori, ma exaspereaza, nu pot sa inteleg de ii place asa de mult in apa, stau cu ceasul in baie ca daca e dupa ea nu cred ca ar mai iesi, ma gandesc sa o las o data sa vad cat ar sta ! Voi scrieti de jucarii de baie, pai eu i le-am scos aproape toate, doar, doar se mai potoleste !
pupici,
nicol
maria m m spune:
Buna fetelor,
Nu v-am mai scris de multicel.
De Martisor,sotu i-a luat Paulei un sdet de cuburi ff frumoase,moi,(maricele)cu imagini pe fiecare parte(animale,mingi,flori...etc) si un calut(ca acelea din lemn) doar ca cel pe care il are Paula e din plus.E foarte haios,e moarta dupa el,doar ca ii e frica sa urce pe el....dar cu timpul.I-a luat cca o 10 minute sa se imprieteneasca cu el,ca la inceput noi am pus-o direct in spatele calului sa se legene dar a inceput sa urle.Inca ceva,daca il apesi pe ureche scoateniste zgomote...ca un cal in fuga..e haios.
bychi-multumim de retete,le-am luat si eu caci le-am gasit utile
gio spune:
Ce le luati voi de martisor la printese????
Mi-e dor de vremurile cand umpleam paginile imediat si aveam atatea de spus...heyyy, pe unde sunteti???
Taisia e din ce in ce mai vorbareata, a inceput sa raspunda clar la intrebari, sa povesteasca ce a facut in nu stiu-ce -zi...Mi-a spus ca atunci cand a stat cu soacra-mea i-a pus o caciula in cap in casa...Ca tot tragea fi-mea de mine sa-i pun caciula in cap si i-am explicat ca nu are rost, ca suntem in casa. Si a mintrebat-o: cine ti-a pus mami asa caciula in cap? Raspuns: buni!!!
No comment dar se pare ca buni duc elupte seculare cu un amic crunt: corentul care a urmarit-o pana la noi acasa
In rest zice destul de bine "sh", "th" si sunt tare mandra de ea. Zice : calutul, maimuta...intelege o gramada si iti da niste raspunsuri de cazi pe jos de ras: Taisia, de ce stai asa aproape de TV?? raspuns: d'aia
Avem program de distractie zilnic, ce sa facem si noi, radem pe seama bietului copil...sa va povestesc cum danseaza??? Se unduieste in ultimul hal, da mainile pe spate, da din fund, si dupa aia se pune cu spatele pe jos si ridica picioarele pe sus
Cred ca varsta asat e bestiala!!! Si mi-e dor de povestirile noastre cu copilasii!~!!!!
Pupici,
Gio si Taisia
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
crisotexa spune:
Fetelor,
Mie mi se pare asa de frumos weekendul, de cand sunt la serviciu, ca nu mai conteaza daca e vremea frumoasa sau nu sau alte alea... Doamne, e minunat!! Asta ca sa le incurajez pe fetele care trebuie sa se intoarca la serviciu!! Am chef acum de toate: serviciu, casa, copil... mai putin barbat. Domne, nu am chef de sex de nici o culoare. Cred ca am ceva hormoni lipsa. Nu stiu ce sa ma mai fac.. Poate mai imi dati voi ceva idei ca trebuie sa ies din starea asta de nesimteala sexuala.
Pojo, bine te-ai intors. Cred ca stiu cum te-ai simitit fara Flaviu. Mie mi-a fost asa de dor de Tudor ca nici nu mai vreau sa aud sa plec mai mult de trei-patru zile. Sa ne povestesti de jocuri...
Cred ca trebuie sa se intoarca si kehleyr, nu?
Ce frumos ninge afara.. vreme de Craciun. Sa va spun ce astept eu acum?? Pastele!!!
Tre' sa ies rapid
Pupa Crisa