Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
bychi spune:
A, tot pt. bb-le de care va spuneam, unde pot gasi o lenjerie pt. pat pliant , colorata fain si fara maimutoi pe ea?
Bychi si Tiberiu
carmenutza spune:
Bychi , tot ce vrei , si mai mult, gasesti in magazinul de pe B-dul Dacia....au o groaza de modele de carucioare..si lenjerii.
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Inteligenta ma urmareste tot timpul, dar eu sunt mai rapida!
bibi spune:
Bychi incerc si eu un pont. Pe bdul Stirbei Voda aproape de intersectia cu str. Berzei langa gelateria Alpi Bianchi e un magazin unde se comercializeaza produse TCM. Aveau acolo saptamana trecuta un carucior cu 3 roti sistem trio combi( adica din ala si cu cosulet si cu landou) la 3,5 milioane, culoare bleumarin. Tot acolo gasesti si lenjerie de pat pentru copii. Si tot pe Stirbei Voda, cum mergi inspre Casa Radio, pe partea dreapta, cam vis-a -vis de CEC mai e un magazin care se numeste TRIDENT si acolo gasesti produse TCM si poate chiar caruciorul de care ti-am vorbit.
Elena, se intampla si la case mai mari(a se vedea cu copii mai mari). In clasa I sau a IIa , Gelutzu, fetita lu` mamica si fratele Biancai, ora de compunere, tema - invatatoarea mea. So, pe langa vocea blanda, parul alb strans in coc si alte alea alea, dna. invatatoare mai avea si o :"gusa maaaaare, maaaare!". Si zau, ca Gelutzu e un geniu!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
anamaria spune:
sa vedeti faza zilei... din ciclul "NU INCERCATI ASA CEVA ACASA!!!'
in timp ce eu stateam linistita sa casc gura pe aici, sa vaz ce ispravi demne de lauda mai fac copilasii vostrii si mamicile lor, taaare cuprinsa de subiect, ma si miram in sinea mea ce cuminte era fiu-meu!!! care se juca de mama focului cu un cd... pe la el prin camera! dar hop ghinion, la un moment dat fac pauza sa vad totusi cu ochii mei ce face cupilu' de-i asa cumintel foc... si ghinion: camera lui e vecina cu baia... si la caz ca nu v-ati prins deja, tudor spala de zor cd-ul in wc!!!
dar eu, mama denaturata, m-a pufnit rasul, asa ca ce sa mai inteleaga cupilu, ca nu-i bine ce face el??? l-am spalat pe manute si l-am scos de acolo... data viitoare voi fi mai serioasa, parol!!!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
renisor spune:
Buna fetelor
Multa sanatate celor bolnaviori!!
Am fost ieri sa cer formulare pt cura Mama-copil( ceva genul tratament balneoclimateric).Luni trebuie sa merg la doctorul de familie si la pediatru si sa-i conving ca sunt epuizata si cu nervii la pamint iar vanessa nu are apetit samd...Sper din tot sufletul sa accepte casa de asigurari cererea mea si atunci mergem 3 saptamini intr-o clinica .Acoo vanessa va fii intr-o grupa de copii de la ora 8-15.Timp in care eu voi primi masaje,sauna,bai,diverse terapii.Fetelor deja ma visez ca sunt acolo.Iar de nu va accepta casa de asigurari sa merg atunci voi fii dezamagita complet.Ca sa mergi pe cont propriu costa foarte mult pt bugetul nostru.ramin cu speranta.
In rest suntem bine,mai facem mofturi la mancare dar ne-am obisuit deja.
va pup
renata & vanessa
http://community.webshots.com/user/bizau
crisotexa spune:
Renisor, iti tin pumnii sa iti aproba aia cererea. Ce frumos suna: cura Mama-copil.... He, he, io as avrea o cura: mama-tata-copil
Bichy, nu cred sa fie un carucior asa de bun si pentru 0-6 luni si dupa aia (sunt cam greoaie). Daca ar fi dupa mine as lua unul de imprumut pentru 0-6 luni (am eu unul daca vrei, dar il vreu retur) si unul mai fain sport. Acu depinde si de cati bani are familia... Pentru lenjerie incearca si la Unirea la etajul 3, aripa splai.
Elena si Bibi, ati fost mortale cu fazele Oanei si a lui Gelutu. La noi, partea cea mai frumoasa cu scosul de perle, abia acum incepe.
Anamaria, la noi fazele cu WC-ul sper ca au trecut. Oricum WC-ul ramane tare ispititor.
Fetelor, eu nu pot deloc sa ne intalnim saptamana viitoare dar nu-i bai daca va intalniti voi.
Abia astept weekendul...
Pupa Crisa
Andra_ spune:
Buna fetele,
retrag ce-am spus ieri, nu sint bolnava, n-am nimic, cred ca mi-a facut cineva farceme si-azi si le-a luat inapoi. Adica dupa ce ieri am crezut ca mor de ce rau imi era, azi stau si ma intreb daca n-am visat.
Bychi - noi am luat prin vara un carut nou ptr copil (ca primul statea la bunici si nu puteam sa iesim seara si noi cu el), si l-am ales mai in cunostinta de cauza decit prima data. Deci, e Inglesina Zippy, cred ca-l poti vedea pe net(de la Loris Comp, daca ai nevoie am card de reducere 5%), e fr. usor, e gen sport dar care se lasa si pe spate, are copertina cu fermoar de unde se scoate aparatoarea de ploaie, n-are acoperitoare ptr picioare, dar cred ca se gaseste separat, are cos (nu e fr. mare, 2,5 kg), se stringe cu o mina si se deschide fr. usor, ca o umbrela. Ocupa putin loc in porbagaj, si la o adica, poti urca scarile cu copilul intr-o mina si el in cealalta (probat!). Se spala cam tot (daca ai si ambitii de-astea), n-are loc ptr pahar, mobil alea-alea. Insa a fost 9 milioane. Iar lenjerie eu am luat din Obor cea mai ieftina, insa... in afara de aparatoare nimic nu-mi trebuia de fapt, ptr ca cearceaful era prea mic, pilota prea teapana, iar perna.... Asa ca fiind pat pliant, aparatori nu-ti trebuie, mai bine cauti material si-l dai sa-ti faca ce vrei din el. La Victoria faceau chestia asta. Ptr pilota eu am taiat o pilota veche de-a mea si am facut 3 pilote ptr Luca, imbracate in materiale diferite.
Renisor - pai eu zic sa nu dormi incepind de azi, ca sa fii cit mai convingatoare luni. Si sa-ti iei musai sosete in culori diferite si un cordon de capot peste rochie. Bafta!
pup u,
Andra
Luca Pitu
amik spune:
ziua buna!
aseara a venit doctorul la noi si a constatat ca alexandra are inca gatul rosu; mi-a dat ospen.s-a mirat ca nu a trecut infectia nici cu zinnatul de saptamana trecuta...
copilul este foarte bine, mananca bine, este extraordinar de in verva, vesela si pusa pe sotii, adica e clar ca se simte bine!
doctorul care a consultat-o este unul nou, la care am apelat la recomandarea unor amici.m-a impresionat foarte tare prin profesionalism.comparandu-l cu medicul pe care l-am avut pana acum, care nu mi-a dat decat vreo 2 retete gratuite pt ca nu le avea niciodata la el, care mi-a dat o fisa aproape goala si cate si mai cate, imi place mult mai mult de asta nou. DAR, sunt cam nedumerita caci asta nou vad ca DA medicamente.cel vechi imi dadea cel mult tratament cu nurofen.poate ca intr-adevar nu a fost cazul pana acum,, adica alexandra a fost un copil sanatos si fara probleme.
doamne, ce imi doresc vreme buna in weekend sa ne plimbam si noi putin pe afara!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
gio spune:
quote:
Originally posted by Andra_
Buna fetele,
Renisor - pai eu zic sa nu dormi incepind de azi, ca sa fii cit mai convingatoare luni. Si sa-ti iei musai sosete in culori diferite si un cordon de capot peste rochie. Bafta!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
madic spune:
Buna fetele,
Eu mai rar cu scrisul pt ca in timpul programului mai trag si cate o fuga la dentist, ca se pare ca am o groaza de probleme din cauza unei lucrari prost facute (si pe o gramada de bani), da' azi m-a incurajat ca am dinti puternici...
Mariuca e relativ bine dupa vaccin, adica a facut un pic de febra, dar fara alte reactii mai complicate.
Problema mea cea mare e ca de vreo saptamana s-a luat sa tina mancarea in gura dupa prima inghititura, de am reusit uriasa performanta sa manance o banana intr-o ora , iar azi la pranz a mancat la genul o gura mancare, o gura apa/suc, de-a disperat-o pe saraca bona. Eu i-am spus ca nu e decat o alta etapa in dezvoltarea copilului, desi ea sustinea ca poate o doare gatul, si sincer sper sa treaca etapa asta cat mai repede, ca altfel cred ca-si ia bona campii si noi odata cu ea .
Despre peripetiile voastre:
ELENA - nu stresa domne copilu', ca are dreptate, daca e grasa, ce-i de vina Oana? Dar subscriu la parerea ca cea care n-are minte e doamna, nu copilu', care poseda in schimb un ascutit simt de observatie .
GIO - cred ca o sa fie mai greu acum de acceptat de catre Taisia o bona, pt ca ei devin din ce in ce mai selectivi cu persoanele din jur. Si Mariuca manifesta preferinte, respectiv respingere clara fata de diverse persoane.
RENISOR - bafta cu cererea si sa ne povestesti si noua cum e cu (pardon) cura asta mama-copil. Si n-ar fi rau sa urmezi sfatul Andrei .
ANAMARIA - dragut Tudor al tau. Noi nu facem asa ceva, pt ca stim ca la WC se face "pipi", ceea ce si spune ori de cate ori vede reclamma aia cu Bref.
AMIK - sanatate multa Alexandrei si succes cu noul doctor.
Cum a ramas pentru duminica la BOOMLAND ? Mai sint doritoare sau se amana din cauza de copii/parinti bolnaviori?
Va pup si w-e placut.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003