Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
anamaria spune:
sa vedeti ce meloman e tudoru' lu' mami!!! cand il legan sa-l adorm, ii cnat cate un cantecel, si el are pretentii, zice nu-nu... si eu il intreb sa-si aleaga... repetoriul meu 'vast' contine doar cateva titluri: 'ratustele mele', 'ceata lui pitigoi', 'a fost odata un castel' si 'nani-nani', compozitie proprie si versuri si muzica, spre deosebire de celelalte, la care doar muzica
ps nu va mai zic decat in secret ca eu mi-s afoana cu diploma... nici la cor nu m-au primit pe vremea lu' ceasca, cand toata lumea mergea la cor... si chiar propria mea mama imi zice sa tac cand ma aude cantanad!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
Ce este fetelor cu invazia asta de boli? Faceti bine si insanatositi-va ca acum vine primavara. Sau poate ca nu chiar acum, dar mie mi s-a facut un dor de duca de-a dreptul primavaratic.
Aseara m-a taxat Matei. Il imbracam in pijamale sa-l culc si el se uita la mine cu ochisori mirati : "Nu baut a'te?!". Mda, mama denaturata, uitasem sa-i dau copilului cana rituala de lapte.
Dupa cum se vede pititcot a inceput sa ia limba romana in serios si de vreo 3 saptamani inregistreaza in fiecare zi noi victorii in lupta cu cuvantul si chiar ai cu propozitia. Bineinteles ca printre primele achizitii (adica imediat dupa numele membrilor familiei, papam, pipi, nani si pisi) au venit "la'to'u", "tasta" si "monito'u" (adica laptopul, tastatura si monitorul. Deh, aschia nu sare departe de trunchi. Astept cu interes scrierea primului virus ;).
Ca sa fiu in ton cu vremea de afara eu sunt plina de bazdaci, ma ratzoiesc la toata lume (de obicei "toata lumea" se nimereste sa fie Andrei care are nevoie de multa rabdare cu mine). De anul trecut n-am avut nici un weekend in care sa nu lucrez macar cateva ore (plus un numar de seri), Matei se scoala mai nou cu noaptea in cap si, colac peste pupaza, de luni intru pe un nou proiect si o sa stau 2 luni la sediul clientului (adio net, adio cafelute barfite si, mai ales, adio saptamana libera la care speram).
Nu mai stiu cine se plangea ca nu-si poate face copilul sa bea lapte (scuze), dar, din exprienta maica-mii si a cumnatei mele, daca il indulciti (preferabil cu miere) s-ar putea sa aveti mai mult succes. Frate-miu si acum bea laptele indulcit, iar nepotul meu il bea numai cu Nesquick.
Aditzu, in ceea ce priveste chimicalele din baie - ar fi bine sa le bagi intr-un dulap cu cheie sau sa incuiati usa baii. Eu sunt foarte speriata de ideea ca ar putea Matei sa ajunga la ele pentru ca e genul care gusta orice (a macat si sapun). Am cunoscut in spital o mama al carui copil a baut niste detartrant cand avea varsta alor nostrii si a stat in spital vreo 3 ani dupa afacerea asta. Acum a implinit 14 ani, e bine sanatos, dar nu am curaj sa ma gandesc la cei 3 ani. Povestea asta m-a ajutat si cu membrii familiei, care uitau tot timpul usa de la dulap descuiata. Dupa ce le-am spus-o nu a mai uitat nici unul.
Andra mai strangi lucruri pentru copiii aceia? Eu hainute si jucarii nu mai am, ca le duc periodic la biserica, dar as putea sa le cumpar niscai produse - lapte, ulei orez etc. Anunta-ma cand te duci.
pe curand,
madishor de somn chior
carmenutza spune:
cand ne intalnim???
propun sa fie pe 2, marti, ok?
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
crisotexa spune:
Mai fetelor,
Am avut si mai am o saptamana de cosmar.... Dupa o absenta de doi ani de la serviciu am revenit exact cand superioarele mele au plecat intr-o delegatie pentru cateva zile si am ramas la "comanda" pe niste chestii de care nu ma ocupam deloc inainte. Cred ca va inchipuiti cum e sa te cheme sefii ai mari si sa iti dea de lucru niste chestii de care n-ai auzit in viata ta si pe care trebuie sa le rezolvi urgent . E un circ de toata frumusetea!!!
Vad ca se ingroasa randurile gripatilor!!! Of, tare nasol e... Si de primavara, nu mai zic... O astept ca pe painea calda.
Mi-e tare dor de Tudor (mi-a venit asa acum...). Sunt la serviciu inca, d'aia.
Am vorbit aseara cu fina mea care are doi copii (4 ani cea mare si patru luni cea mica). Cosmar... am rugat-o sa nu mai zica ca sa nu ma sperii de tot.
Cornelia, da-mi o adresa de email sa iti trimit o poza cu Tudor, ca sa il vada Maria mai bine. Poate asa nu ne mai uita . La multi ani lui Doru!! Ia pofteste tu sa stai mai linistitita si nu te mai tot preumba atat prin magazine!!! Vezi ca iar te iau la ochi!!
Bibi, asa soro ai revenit la ganduri mai bune. cand iti spuneam io ca ai baiat bun nu ma credeai!
Cu gripa asta, cred ca o lasam balta cu intalnirea de duminica de la Boomland.
Sanatate multa la copii si pupici la burtici.
Carmenutza, eu nu pot veni marti (va zic io de ce). Poate o lasam peste vreo doua saptamani.
Pupa Crisa
alexandrueduard spune:
Eu sunt de acord cu data de 2 martie, dar nu e marti, ci miercuri.
Ce e cu epidemia asta de viroza? Noi am avut muci dar au trecut. De fapt noi toti am avut genul asta de viroza, cu nas infundat si atat.
Bibi: ma bucur ca David e mai bine. De-acum e spre vindecare.
Elena: pai daca educatoarea a intrebat-o pe Oana, ea a dat un exemplu viu, pe care sa-l vada toti cei prezenti, nu?
Sanatate multa bolnaviorilor!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
gio spune:
Buna mamici!
Ce de copilasi bonaviori...Multa sanatate si de la noi!!!
Elena, cred ca educatoarea nu e intreaga la cap, cu raspunsul ei, cred ca Oana i-a trantit-o bine..ca fi-mea cand a venit o bona nesuferita la interviu, toata numai fite si cand sa bage copilul in seama, dupa o juma de ora de laudaturi si fraze de genul: "ce imi oferiti?" de eu nu mai stiam cum s-o dau pe usa afara, Taisia pleosc, o palma peste obraz..Dupa ce a plecat val-vartej, am ras ca proasta 15 minute....
Anamaria, despre cat de "corect" ii cant Taisiei cred ca pot depune marturie vecini,,si pe mine m-au luat la cor in generala....
Si noua ne convine in mare pe 2 intalnirea, ramane sa mai vb,
Pupici
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
cgaby spune:
fetelor...sunt super happy!!! steaua a batut valencia!!!!
2 este miercuri!
eu saptamana viitoare nu pot sa vin...
poate o lasam mai incolo sa poata si crisa sa vina...
pupici
multa sanatate celor bolnaviori.
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Andra_ spune:
Buna fetele,
Elena - tare Oana, ca de obicei! Da' ce minte pe educatoare sa se puna cu un copil de 5 ani... si-o merita
Crisa - te inteleg perfect cu jobul, ca si eu anul trecut cind m-am intors am preluat jobul sefei mele care intra si ea in concediu de maternitate, si era ceva ce nu mai facusem ever in fiecare zi imi spuneam ca e ultima zi, miine imi dau demisia...
Fetele, si mie imi convine pe 2, ca saptamina urmatoare e ziua tatei, si avem si o petrecere de rupt turta, alergatura... Crisa, nu poti in nici o alta zi?
pup u,
Andra
Luca Pitu
bychi spune:
Fetelor, va cer un sfat si va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra. Caut sa cumpar un carucior de bb pt. o prietena din Iasi care va naste luna viitoere. M-am tot uitat prin magazine dar nu sunt f. decisa si unele sunt chiar exagerate la pret.
Carutul ideal arata astfel: micut, usor de manevrat, f. pliabil, sa aiba husa pt. picioare, copertina de soare, sa poata fi lasat in pozitie orizontala pt. bb mic, material bun, impermeabil, cos de cumparaturi.... Majoritatea carucioarelor sport nu au pozitie orizontala chiar daca intrunesc celelalte cerinte. Vreo marca faina? Vreun model fain?
L-am lasat ieri pe Tibi la Brasov, ca-l revendica bunica si sunt asa de pleostita, nu din cauza ca nu i-ar fi bine ci ca nu e cu mine . E tare fericit, tot sun acolo, mi-l da la telefon si spune: "mama, pa, pa" de ma oftic si mai tare.
Atatea mi-am propus sa fac si sper sa reusesc pana il luam acasa, adica week-endul urmator. Sper sa rezist atata si sa nu se trezeasca mama cu mine acolo.
Azi si maine am program de vizionat carucioare si daca aveti vreo idee, va rog frumos.
Sanatate multa la toti cei bolnaviori!
Pupici cu drag
Bychi si Tiberiu
cgaby spune:
fetelor..si acum mor de ras..
stef se juca cu capra din setul de animale. si vine la mine mandru de el si imi zice: "ate!" (lapte) si arata spre tata caprei. si eu ii zic: da, pe acolo ne da lapte! si el...fericit...incepe si linge tata caprei..
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100