Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
anamaria spune:
aditzu, am primit pm-ul tau; ti-am trimis si eu unul, ramane sa discutati voi direct ce si cum.
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
bibi spune:
Dragele mele revin cu rugamintea de a fi foarte precaute in perioada asta. Noi si acum ne luptam cu febra si am ajuns sa ma bucur cand are 38. Acum am vorbit cu Nana si apropae am chiuit cand mi-a zis ca a dat iama in jucarii si ca a inceput sa devasteze din nou casa. Mi-e dor de beietelul meu atomic si mi-am promis ca dupa ce-om trece si de asta nu ma mai plang de el.E perfect atat vreme cat e sanatos!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
amik spune:
salutare, mamici!
asa e, bibi, cand sunt bolnaviori ne dam seama cat de bine e sa fie nazdravani, dar sanatosi si zdraveni!mai, dar ce-i febra asta atatea zile???si sa nu cedeze la gramada de medicamente?brrrr,brrrr...
noi de doua zile nu mai vrem lapte.adica nu ii mai fac.nici nu ii duce dorul macar.o intreb daca vrea si imi raspune clar ca nu, ca vrea "tai"=ceai.
mititica a mai slabit un pic cu febra de acum o saptamana...dar bine macar ca nu are muci, tuseste doar putin, adica e ok.
mananca foarte bine, incerc sa ii suplinesc lipsa laptelui prin alte lactate, dar oricum imi pare rau ca nu il mai vrea.am incercat cu dorna, cu parmalat...se stramba ingrozitor la ele.vreau sa ii iau nestle junior sau alte feluri de lapte praf...uuuf, chiar speram sa nu imi mosteneasca aversiunea fata de lapte.eu ma tineam de nas cand ii preparam lapte praf pisicii mele!
pe mine statul in casa de nevoie ma enerveaza pana cand ajung la deprimare...azi chiar vroiam sa o scot pe alex afara, dar nu am avut noroc!in weekend am hotarat insa sa nu o mai ducem la bunici si sa mergem cu ea la teatru si in locurile de joaca amenajate in interior.nu stiu, mai vedem!dar cateva saptamani vreau sa mi-o tin eu sub observatie!
de-abia astept sa vina caldura ca sa plecam la casuta de la tara.l-am anuntat deja pe razvan ca asta vreau si e in asentimentul meu!cautam acum sa ii luam alexandrei o casuta frumusica de pus in curte, leagan are, balansoar are...piscina da...uuuuhhh!!!!!ce frumos!de-abia astept!
mai,frate, nimic nu se compara cu vara!!!!!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
amik spune:
http://community.webshots.com/photo/164957624/164957624EmrTut
bibi, de aici mi s-a pus mie ca ai ochi albastri.de fapt nu e asa,nu?
iarta-ma ca-s inoportuna!
Doinna spune:
Buna seara si de la noi.Va dorim multa sanatate mai ales ptr copilasii bolnaviori,stim cit de greu este cu tusea,febra,etc.
Noi suntem bine,astazi am fost la doctor doar ptr un control,totul a fost ok,de fapt faptul ptr care doctorul a vrut sa-l vada pe Daniel a fost greutatea si mi-a spus ca este perfect ptr faptul ca nu a mai luat in greutate de 2 luni:are tot 16 kg(luase cam mult din cauza laptelui).Surpriza cea mare a fost cind am intrat in cabinet Daniel si-a adus aminte de vaccin si s-a speriat...da si am aavut un spectacol de toata frumusetea:mi-au trebuit 15 min sa-i scot papucii si pantalonii dar m-am tinut tare si nici macar nu m-au deranjat privirile intrebatoare ale asinstentei....ei,si e doar un copil...mai nou nu-mi mai este rusine si nu ma mai simpt prost cins face cite o scena in magazin sau oriunde in public,ma concentrez doar la el sa-l linistesc si asta este.La olita tot nu l-am pus inca,deh daca a venit mama si ma ajuta....cam atit dela noi ma duc la somnic ptr ca sotul mi-a promis ca ma trezeste dimineata la 7(m-am cam obisnuit cu ora 9).
Va sarut si inca o data:multa sanatate!!
amik spune:
oooof...alexandra are gatul intepenit si nist galme pe gat...ma cutremur cand le simt la pipait!am chemat doctorul, dar poate veni dupa 7 diseara!in rest ea e bine, vesela, nu da semne de durere, dar nu prea poate intoarce capul spre stanga...puiuta mea mica!!!
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai ca ma inscriu si eu in clubul bolnavilor, de aseara m-a lovit o raceala de-aia clasica, ma doare tot corpul si am capul mare, dar in rest e OK, macar n-am febra si nu tusesc. Sper sa nu i-o dau si copilului, desi pina acum le-am cam impartit intre noi...
Amik, Bibi - bestiala poza aia, chiar mai Bibi ce ochi albasti aveai, m-ai umplut de consideratie... Ce mai face buza lui David, tot asa sexos este? Fetelor, eu m-am intilnit simbata cu David & tati in fata blocului meu, imediat dupa trinta copilului, si avea o buza umflata si rosie, mai ceva ca vedete playboy
Crisa - nu stiu ce-a visat copilul meu, dar azi dimineata cind il imbracam ma tot intreba: "Bodo? unde-i?" - "acasa la el" - "Chisa...unde-i?"
De 2 zile am scos si eu biberoanele din arsenal, l-am trecut la canuta cu cioc, de fapt dimineata trecuse deja de vreo luna, acum bea si seara tot asa, si n-a parut deranjat deloc. I-am confiscat biberoanele si bunicii, ca ii spusesem inca din septembrie sa nu-i mai dea apa/sucul decit din canuta cu cioc, si saptamina trecuta am gasit iar biberonul cu apa ("pai daca mi-l cere?" ), asa ca le-am luat frumusel pe toate, si i-am zis ca-i destul de mare ptr canuta, si daca nu vrea, sa nu bea. Greu uneori cu bunicii, dar o fac din iubire cu siguranta.
pup u,
Andra
Luca Pitu
Magdone spune:
Sa mai zic si eu ca suntem bolnaviori??!! cred ca nu mai are sens, azi noapte a facut febra toata noaptea s-a foit, nu stiu ce are, sper sa fie de la dinti, ca in rest n-are nici un simptom...offff
cam cat timp tine febra asta daca e de la dinti, o zi, doua???!!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
elena_ltd spune:
Hei, frumoaselor si frumosilor, ce se intampla, cum va imbolnavirati? Sanatate multa tuturor!!!
Nu stiu ce sa va zic dupa atata absenta de pe forum, acuma parca nimica nu e esential dupa ce v-am citit. Naspa cu gripele si racelile.
In fine, ca sa trec in alt registru, va anunt ca azi am primit reclamatie de la educatoarea Oanei. Cica "doamna, faceam engleza si am invatat-o cum se spune "gras" si o intreb cine e fat? da-mi un exemplu" - "pai, tu si mamaitza!" - "Doamna, m-a facut grasa!!!!" (aici e oripilata, lungeste fata si casca ochii, inutil sa va spun ca io caut scapare printre baiguieli) - "dar i-am zis si eu, nu, eu sunt zdravana, nu ca maica-ta, oase ambalate!"
Acuma, sa-mi ziceti si voi, care e mai zdravana, fii-mea sau educatoarea ei. In sfarsit m-am prins de unde are copilul deviatii de comportament.
Mihai repeta ca un papagal tot ce aude, in special de la Oana si cam cu aceeasi fervoare si animalele pe care le aude glasuind. (asta a fost poetica, nu?). Ne-am intalnit cu o pisica din aia vorbareata, stiti voi, de se miauna a paguba si copilul nu s-a dezlipit de conversatie pe putin un sfert de ora. Cum naiba se numea filmul ala cu eddy murphy care vorbea cu animalele? sau era cu jim carey? Amandoi vorbeau, manca-i-ar mama, cu unul din astia pesemne l-am conceput pe Mihai. In suflet, desigur. Unde naiba mi-o fi fost capul ca puteam si io sa ma orientez catre un al pacino ceva.
Hai, pupicei si sanatate tuturor!
carmenutza spune:
dragele mele "drage".....sa va spun cum a batut Maya toate recordurile la somn..au venit ieri, ai mei la mine..si Maya nu a apucat sa doarma deloc, trezita de la 8 dimineata...de abia cand au plecat ai mei pe 17,30..a adormit si matza mica..pana cand credeti??? pana azi dimineatza la 8....nu stiu cum a reusit performanta asta...nici macar nu mancase inainte de somn......
De duminica a inceput si ea sa fie mucioasa..doar atat..fara febra, fara tuse, fara stranut...doar muci...asa ca, de frica sa nu fie vreun inceput de raceala, i-am dat oscilo 2 zile....ieri nu mai avea nimic...dar azi dimineazta iar era mucioasa....am sa-i dau numai picaturi de nas.
Dar se confirma varianta pe care a observat-o si Andra, Oscilo nu face decat sa opreasca din evolutie raceala..iar dupa intreruperea lui, starea initiala revine.
Mihaela Radu, mi-a spus sa nu-i dau Oscilo ca este prea mica..eu i-am dat oricum...asta e.
Sper sa ramanem doar la faza de muci.
Altfel, ieri s-a ridicat in picioare pe masuta de la scaunelul pentru luat masa...noroc ca era mama langa ea.
Elena, asa educi soro copilul...sa-i spuna educatoarei ca este grasa???..este ca in povestea cu imparatul fara haine...
Sanatate multe bebeilor si mamicilor bolnaviori!
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya