Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
alexandrueduard spune:
Bibi: stii cu ce i-a scazut febra lui Alex? Cu NEVRALGIN. Eu am chemat salvarea ca avea febra ff mare si asta i-au dat. A avut efec rapid. Se dau 10 picaturi in caz de nevoie , de max 3 ori pe zi. Eu spun sa incerci. Poti intreba si medicul. Eu nu i-l dau decat la febra f mare.
Stiu ca e greu sa-i dai daca nu vrea, dar trebuie sa bea si f multe lichide.
Sanatate multa si grabnica pentru micutul David !
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
amik spune:
dragul si frumosul David!ii trimitem multi pupici virtuali si incurajari!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
Cornelia spune:
Bibi, multa sanatate lui David! Ti-au dat fetele atatea sfaturi, ca mai mult nu stiu ce ti-as putea zice.
Ne-am uitat si noi pe pozele de la Boomland si amria a fost f. incantata ca l-a vazut pe Tudor (bine ca si ceilalti baietei tot Tudor erau pt. ea ) si mi-a facut capul patrat cu "ganu" (tobogan). Tare va invidiem ca aveti asa locuri de joaca.
Eu am fost intr-o dispozitie f. proasta zilele astea, fara vreun motiv anume, doar ca asa ma apuca pe mine. Am tipat doua zile la Doru, azi am tacut ca e ziua lui. De fapt am tacut pt. ca am fost la cumparaturi . Lui i-am luat un "minialbum" de fotografie (vazusem eu altceva, dar nu puteam sa dau o avere pe cadou) si de fericire ca mi-au intrat totusi azi banii in card, i-am reinnoit garderoba Mariei. Daca tot vine primavara... Acum sunt epuizata dupa o zi de cumparaturi, burtica e tare-tare, dar ma simt, in sfarsit, mai bine .
Maria are mai nou doua pasiuni:
- "lipim" in carti cu autocolante (citim si lipim). Oricum, de cum se trezeste: "lipim, lipim, lipim", imi face capul patrat.
- "cuiaii", adica, unde sunt domne ochelarii aia ca sa citesc. Ia cartea si ii cauta, dupa care vine la mine: "puna" (sa ii pun, ca ea isi rupe urechile) si citeste. E asa de caraghioasa, tocilara-tocilara. Se uita in carte, se plimba prin casa si nu ii tace gura. Daca imi fac timp o sa va pun si poze.
In rest, vorbeste si ea f. mult, povesteste pur si simplu. Ieri spunea, de ex. "buni, pa-pa, casa, papa, bicu" (adica buni a plecat acasa sa ii dea sa manance lui bunicu'). Canta. A invatat-o mama sa zica la multi ani (pt. tati) si sa cante multi ani traiasca si azi statea pe oala si canta "mutzi ani, mutzi ani!). Ma gandesc si eu sa o dau la gradinita de la toamna, doar ca nu stiu daca gasesc vreo gradinita care sa o primeasca la varsta asta.
Singura problema este ca e cam salbatica si f. timida in prezenta adultilor. Nu scoate o vorba daca o baga cineva in seama. Copiii ii plac, dar nu prea stie sa se joace cu ei. Sta si se uita sau isi vede de treaba. Chiar nu a avut nici o reactie, cand o fetita o impingea si o batea. Ped copiii mai mici, in schimb, ii trage de manute, picioare si ii face o deosebita placere sa ii faca sa planga, dupa care ii imita (aaaaaa!).
Va pupam
Cornelia (28 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
romana spune:
O.K. Va anunt eu cind o sa putem iesi ( poate saptamina viitoare daca vine tata in vizita). Aditzu mi-am notat numarul tau de telefon, il am si pe al Carmenutzei de mai de mult o sa-i dau un PM sa-mi confirme ca nu s-a schimbat.
Magdone poate imi dai si tu un PM cu nr. de mobil daca zici ca vrei sa ne intilnim.
Bibi: Of Doamne, saracutul David si saraca te tine. Sper sa se faca bine cit mai repede. Si zic si eu ca si Carmenutza pune-i un supozitor novocalmin in fundulet si o sa-i scada febra. Iar cu lichidele da-i sa bea ce vrea el suc, apa, ceai, fa-i suc de portocale sau de mar in care sa pui lamiie. Poate ca e mai bine sa o lasi mai moale cu laptele in perioada asta.
De vomat vomeaza?
Crisa: Si eu sper sa fie fata, dar cel mai important lucru e ca beeb3 sa fie sanatos ca altfel sa vezi greutati.
Romana, baietii si burtica
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
nicol74 spune:
Bibi si eu zic sa incerci ceva mai tare,
cum spunea si Magda, NEVRALGIN si mie mi-a zis dr. ca
pot sa-i dau jum de fiola chiar cand se ingroasa treaba !
e si in functie de constitutia copilului, dar David e ok !!
super dragutze pozicile de la Boomland !
pupici la mamici si bibici,
nicol
cgaby spune:
buna!
bibi-multa sanatate lui david!
noi avem niste carti noi care ne plac foarte mult. de la teora...masinutza mitica, avionul tudorica si vaporasul lori. sunt cartonate si colorate frumos...lui stefi ii plac foarte mult. deja le stiu pe dinafara.. mai nou zice si el cate ceva la fiecare...
pupici
sanatate tuturor!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
anamaria spune:
neata fetelor!
sa vedeti ce baietel desteptel are mama!!! dimineata il imbracam grabita pe bogdan pt gradinitza, el mai intai a stat sa-l mangaie/ pupe/ ciupeasca de burtica si de 'titi' (tziti) ca e mortal cand vede piele goala, la oricine... e super-incantat!!! cand am pus cam toate hainele pe bogdan, el fuge repede la cuier si se intoarce cu cizmele lui bogdan: 'mamai...mami...' ofta ca erau grele, cica! da' eu nhimica, dom'le, nu ma las deloc impresionata, zic: 'nu, mami, nu cizmele, pantofii!!!' asa ca cupilu' ia repede cizmele, le duce la loc, si se intoarce cu pantofiorii!
aditzu, eu stiu o bona, este vorba de fina mea, care a lucrat pana acum doar cateva ore la o fetitza cam de varsta bebicilor nostrii, dar la sfarsitul lunii isi incgheie contractul. are si ea un baietel de 2 ani si 3 luni. este fata buna, curata, etc. daca te intereseaza, da-mi pm si-ti spun detalii, sa iei legatura cu ea.
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
aditzu spune:
Buna fetele,
Romana - please , ma anunti cu o zi inainte ca eu nu mai vin in fiecare zi la servici si sa stiu s-o chem pe soacra-mea la mine.
anamaria - ti-am trimis mesaj pe PM, sa-mi spui daca l-ai primit. DA ma interseaza.
Bibi - si eu stiu de nevralgin e foarte bun la febra mare , dar e si foarte amar. Multa sanatate lui David, eu cand avea Irina febra mare tot cam asa 39 cu ceva ii dadeam seara inainte de culcare in lapte sau ceai o tableta de fenobarbital pisata, il linisteste, reduce riscul de convulsii si ii scade si febra.
Pup u Adi
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
madic spune:
Buna fetele,
BIBI - sanatate multa lui David. La cate sfaturi ai primit, sigur gasesti ceva ce se poate aplica, dar iti mai dau si eu unul, poate iti prinde bine. Noua ne-a recomandat dr. ca, in caz de febra mare, sa-i fac impachetari intr-un prosop/cearceaf udat cu apa la temperatura camerei, de la axile (nivelul inimii) in jos, si/sau sosetele inmuiate in otet de mere diluat. Solutia din urma am aplicat-o si eu o noapte intreaga pana am reusit sa-i scad temperatura Mariucai, dupa ce n-avusesera efect nici nurofenul, nici panadolul, nici novocalminul.
ADITZU - sa stii ca poti sa ai surpriza sa constati ca bona chiar face ce ii spui tu, spre deosebire de bunici.
Noi am fost ieri si am facut PentActHIB-ul, fara plansete prea multe si fara (pana acum) reactii secundare. Unde la inceput Mariuca a fost cam maraita in cabinet, la plecare nu se mai lasa dusa de acolo si ne tot arata "apa"(marea), "mau"(Tom) si "chiti-chiti"(Jerry) si spunea "a dere"=la revedere la toata lumea.
Vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine, spune "tate"=sanatate cand stranuta ea sau altcineva, denumeste o multime de lucruri si am inceput sa-i arat si culorile, dar n-am avut succes decat cu "osie" (normal, "rosie").
Mai spune "ashu"(fluturasul), "caciula", "falu"(fularul), "mesi", "ochiaii"(ochelarii), "titi" (asta e Tweety ca are o minge cu el), "zolu"(televizorul) si "sene"(desene animate)-de care incepe sa fie interesata. Mai nou nu mai imita animalul cand i-l arat, ci spune : calu, caine, puiu.
Avem si noi o cutiuta muzicala (de la revista Mami) si de cateva zile ascultam la ea de ne-am saturat, da' a inceput copilu' sa invete cantecelele, acum canta toata ziua "di-di-da" (de la oac, oac, diri-diri-da), "tanu"(ala cu motanu'), "tip-tip-tip" - nu mai stiu de la care, si multe, multe altele...
Va las ca v-am facut capul calendar si ma intorc la treaba.
V-am pupat.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
Magdone spune:
Buna fetele!
Hai sa mai zic si eu cate ceva, cu toate ca la vremea asta ce somn as trageeee....
Razvan de vreo sapt. nu mai vrea sa manance, ii ies niste dinti si masele, asa toti o data ca, deh, daca n-au iesit mai devreme s-au nimerit acum toti, si e super mofturos la mancare, ieri cand am ajuns acasa era bona fiarta de cat alergase dupa el cu mancarea si scuipase tot, dar i-am explicat ca n-are rost sa-l forteze ca degeaba tot nu mananca. Sper sa-i iasa mai repede, ca sa scapam.
Amik, chiar vroiam sa te intreb, ce face Alexandra, bea lapte acum?
Doinna, Elena, Bobi ce mai ziceti?
Claudya, ce vesti mai ai de la mama ta?
Va pup si multa sanatate!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze