Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
alinuta spune:
la noi iar a venit iarna! bleah! abia ce se topise ultima zapada si se incalzise nitel acum pleashc - alta ninsoare! si fireste alta flescaraie si vreme mohorita. dar tot am iesit putintel la mozoleala, si chit ca sania mergea mai mult pe asfalt, am iesit cu copilu´afara.
micusha mea e tare necajita, i-a iesit un canin si acum se pare ca mai urmeaza unul, si are momente cind aproape isi baga tot pumnisorul in guritza. am oblojit-o eu cu una-alta, dar pina nu-si face ´mnealui aparitia, nu ne lasa in pace. eh, trece si asta!
de vreo 2 saptamini a invatat sa zica dupa ce papa sau bea laptele "tot! babo!" - se felicita ea mindra tare. si mai haioasa este ca ne aude pe noi cum ne strigam unul pe altul (ne pisicim si ne alintam cu "pisi" - acum imi dau seama ca in 5 ani de zile rareori ne-am spus pe nume). eram cu ea la baie si-l strig pe adi sa-mi aduca prosopul ei, si maimutica repede dupa mine, nitel sasaita dar tare serioasa - "piiiisiii".
marta - ma bucur mult ca sinteti bine si tu si bebe, ai grija de voi si sarcina usoara si fara probleme!
cornelia, romana, pufulet - la fel si voua, aveti grija de voi si de burtici! si multi pupici "suriorilor" mai mari!
nicol - multumim tare pentru pupicei!
va pupacesc pe toate!
Alina si Alexandra
poze alex
crisotexa spune:
Dragele mele,
Sunt satula de somn ca aseara am adormit langa fi-miu de la opt si jumatate. Nu isi revenise dupa Boomland . Tudor a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult. Nu-i mai tace gurita. II place la nebunie sa se uite in carticelele cu Ioana (de la editura Crisan). De doua seri vedem si luna pe cer si suntem in extaz. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa il dau la o gradinita din toamna. Acum sunt in cautari...
In continuare caut masuta cu scaunele pentru Tudor. Daca vedeti ceva mai frumos dati-mi un semn (cine are drum la Cora sa traga un ochi, please).
Aditzu, hai mai in Boomlandul din Tineretului ca acolo nu e asa aglomerat si te lasa sa stai langa copil.
Romana, iti tin pumnii sa ai o fetita, ca asa o suporti mai usor greutatile care vin.
Bibi, sanatate la voinic!!
Pupa Crisa
Magdone spune:
Tot nu sunt intr-o dispozitie grozava....
Am mai pus niste poze in album, daca vreti sa le vizionati.
In rest, vorba Andrei, astept sa vina weekendu'
Romana, iti tin si eu pumnii sa fie fetita, multa sanatate si putere si celorlalte burtici la fel. Daca e sa va intalniti (cu Aditzu si Carmenutza) la Pta Alba Iulia, vin si eu ca si eu tot pe acolo lucrez.
Bibi, cum se mai simte David?
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
bibi spune:
Dragelor, n-am crescut eu 7 copii da viroza urata ca asta n-am mai vazut pana acum. Nu-i scade febra sub 38,5 cu toate nurofenele si panadoanele din lume. Deja la 39,2 suntem in forma.
Stati cat mai departe de orice sursa de infectie, eventual inchisi in casa.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
crisotexa spune:
Bibi,
Inainte de Craciun, cand a avut viroza tot neamul si a luat si Tudor, eu i-am dat din start (adica dupa prima zi) Ospamox. Eram si eu atat de bolnava ca nu am mai stat dupa alte alea. Poate e cazul sa treci si tu pe antibiotic. Zic si io .
Crisa
AdynaB spune:
Salutare fetele,
am vizionat pozele de la boom land...f. faine,parca mi-ati facut pofta si mie...si deja am "dat sfoara-n tara" sa vadem daca si la noi e asa ceva prin apropiere.
Apropo de viroze,Selina de 2 sapt. nu mai are nimic,dar e o epidemie asa urita aici si stau cu frica-n sin sa n-o ia iar,mai ales ca a inceput sa stranute!
Zapada avem cit cuprinde,deja m-am saturat ca de o sapt. ninge in continu si cica asa o va tine pina duminica.Selina numai afara la zapada ar vrea...si sa-i fac bulgari(ea zice mingi)
Sanatate celor bolnaviori!
Adyna si Selina bambina
aditzu spune:
Buna Fetele,
AdynaB -
crisotexa - pai unde e loc de joaca in Tineretului? ca nu l-am vazut
Bibi - multa sanatate, la noi am mers bine Oscilococcinum, dar Irina parca n-a fost asa de rau.
Romana - ok, ne anunti tu cand poti.
Eu sunt super ofticata pe soacra-mea, nu ma inteleg deloc cu ea, adica ea nu ma inteleg, eu vorbesc si ea se face ca ploua si tot ca ea face. Exemplu: in fiecare zi ii atrag atentia sa inchida usa la WC-ul de servici pentru ca acolo tin toate smacurile si sacul cu detergen e pe jos si mi-e frica sa nu se duca Irina acolo cat e ea in baie sau pe balcon, nimic, nici nu se sinchiseste, are ea grija sa aeriseasca la WC ca se face prea cald acolo. De parca pe mine asta ma intereseaza. Alta, iar asta m-a enervat rau de tot, in fiecare zi ii spun sa-i faca ceai proaspat Irinei ca sa aiba in timpul zilei, aseara cand am venit acasa am gasit in biberonul Irinei din care tragea de zor un ceai cetos si acrit de mi s-a facut rau. Era ceaiul de cu seara al Irinei pe care-il fac eu ca sa-l am peste noapte in caz de nevoie, soacra-mea ca sa nu se piarda nimic si sa-mi faca mie chipurile economie la ceai i l-a dat tot pe ala Irinei, de imi venea s-o strang de gat. Norocul ei ca Irina nu s-a stricat la burta .
Nu stiu ce sa ma fac ca e si suparacioasa rau si daca ii spun ceva parca vad ca 2 luni nu mai trece pe la mine.
Si ma gandesc daca bunica ei face dintr-astea apai de la o bone ce pretentii sa am? Apropo nu stiti o bona? ca ma gandesc serios sa renunt la ajutorul lui soacra-mea ca oricum de fiecare data mi-l scoate pe nas.
Pupici, Adi
carmenutza spune:
Bibi, incearca si Novocalmin supozitor....are rezultat sigur , rapid si garantat.
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
bibi spune:
Dragutele de voi. Pai David ia nu Ospamox ci Augumentin, iar cu Novocalmin ii scade febra de la 39 cu la 38 cu. Suntem deja in a doua zi cu febra mare. Dupa spusele dr. mai avem o zi sau doua. Beleaua e ca i s-au ars buzele din cauza febrei si nu mananca nimic nimic toata ziua.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran