Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
carmenutza spune:
Romana, ramane joi atunci, la 11.30..imi voi nota ziua in calendar sa fiu sigura ca nu uit....sa ma imbrac si frumos...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Andra_ spune:
unde va intilniti la piata Alba Iulia, ca poate v-il trimit si pe Luca cu bunica-su ptr antren....
pup u,
Andra
Luca Pitu
gio spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Gio - tare-s curioasa cum arata sefu' ala care vrea secretara cu copil . Poate e divortat si are nevoie de consultanta in alegerea scutecelor.
nu l-am vazut inca dragele mele, dar daca ajung la interviu (probabil joi), va anunt.
sa fiti fericite
Gio si Taisia
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
alexandrueduard spune:
Gio: da poate sefu' e de fapt sefa!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
Doinna spune:
La multi ani de 1 Martie!!!Eu am intrat intr-o stare....iarna asta am pus 7 kg,mai mult ca niciodata...si tare ma mai indispune treaba asta si pe deasupra parca nici putere sa le dau jos nu am...ei,gata...La multi ani si sa fiti fericite!!
romana spune:
A facut Alin febra. Dupa ce s-a trezit la prinz era tare bleg si ardea, i-am pus termometrul si avea 39.1 Acuma nu stiu daca o sa vina si Alin la intinlire ca daca nu-i scade febra nu cred ca am curajul sa-l scot din casa, caz in care o sa vin eu cu Cristi pentru scurt timp.
Doinna: Lasa ca le dai tu jos de cum se va face vreme buna ca o sa alergi prin parcuri dupa Daniel.
Va mai scriu si miine.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
cgaby spune:
pupici si martisoare virtuale pentru toate!
va spuneam ieri ca stef s-a culcat la 16.30...la cat credeti ca s-a trezit?.....cine da mai mult?????
la 6 dimineatza! nu-mi venea sa cred!
hai ca va pupam..ma duc la nani...
ramane pe 7??????
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Va multumesc si va doresc o primavara minunata!
Azi nu ma mai plang (nu ca nu as avea de ce ). Am intrat sa o mai laud pe Maria. Azi nedormite, maraite (Maria) si gafaite (asta sunt eu) am fost sa dam martisoare. primul i l-am dat lui buni. Maria "citea" si eu i-am pus martisorul pe amsuta si i-am zis sa i-l dea lui buni cand vine la noi si sa o pupe. Nu si-a ridicat nasucul din carte. Peste cateva minute: "buni, shol, pupa". Bravo mami, ai inteteles! Iar nu ma baga in seama. Dupa un timp intra buni. Maria se ridica, se duce glont la masuta, ia martisorul, nici nu se uita la mine, zice "ia" se intinde sa o pupe pe buni. Buni emotionata pana la lacrimi o intreba ce mi-ai dat aici? "Atza" spune Maria si se intoarce la cartile ei. Plecam in oras si mai impartim ceva martisoare. De fiecare data ii spun pt. cine sunt. Face mereu aceleasi gesturi: f. serioasa, "ia" si pupa persoana. La nasi ii dau doua cutiute: asta rosie e pt. Andreea si asta verde pt. nana. Ajungem, scoate cutiile din buzunar. O cauta pe Andreea, care nu a venit de la scoala. Alege cutiuta verde si zice "jede" (verde), "ia" "nana". Pe cea rosie o baga in buzunar: "oshie, Deea". Asa ca, gata, a scapat tati de impartit martisoare.
Avem inca probleme cu somnul, mai ales dupa amiaza. De ex. asta e a treia zi in care nu doarme la pranz. Staore in sir, vorbeste, canta, dar nu doarme. Intr-una din zile, o aud plangareata: "buni!" (e clar, vrea sa impresioneze daca o striga pe buni). Continua: "buni!" "puciou" (piciorul) "doaie" (doare). Striga plangaret de cateva ori, dar imi dau seama ca se prosteste si nu o bag in seama. Tace si sper ca a adormit. Dupa vreo zece minute incepe iar, mai convingator: buni puciou doaie! Ma gandesc, si-o fi prins copilul piciorul la patut si eu nu o bag in seama. Urc incet sima uit la ea: era pe burta, cu fata la iepuras pe care il tragea de picior si suspina: "puciou doaie"
Cu doare, ma pacaleste mereu, era sa o duc si la doctor, o data, cand imi zicea ca o doare urechea. Copiii vostri mint sau inventeaza? oare nu e prea devreme? O alta placere ii face sa imi arate cuburile si sa spuna culori gresite. Se vede ca vrea sa ma pacaleasca sau sa ma incerce, ca insista f. mult sa-mi zica o culoare si doar daca nu o bag in seama, revine si imi spune culoarea corecta, pe un ton foarte "sfatos".
Sau alta "minciunica". A rupt ceasul de jucarie si arata ceasul surorii mele: "Mima (maria), mana, ticat (stricat), upt (rupt). Vai, cine ti-a rupt ceasul? Buni, raspunde zambind timid. Sigur buni? Nu minti? Dou (Doru), spune din nou. Tati ti-a rupt ceasul? Da, zice cu capul in jos si destul de nesigura. Vai, Maria, o sa iti cresca nasul. Zambeste" "Mima! "upt" si fuge!
Atat cu povestile pt. seara asta.
Va pupam si va dorim multa sanatate!
Cornelia (29 sapt) si Mariuta (2 iulie 2003)
pojogam spune:
Ei... a facut copilul asta niste aiureli pe aici ca nu mai stiu de unde sa mai indrept greselile...!
SA anunt si eu o primavara plina de iubire si caldura sufleteasca si cat mai multa atractie catre a face dragoste (asta pentru amatoare!)
Cgaby dar ce a papat Stef de a dormit atat?! e uluitor. Cand Flaviu era micut tare am reusit o zi sa-l tin adormit laptandu-l numai prins somn... ce vremuri!!!
Bychi e greu de spus de ce nu m-as adapta, sau sunt pre multe de spus! Nu-mi plac oamenii de suprafata, stilul nemtesc de viata si alimentatia lor... si mai sunt
Pe aici a fost tare soare si frumos incat copilasul a fost derutat: a scos grebla si a trecut la actiune, apoi si-a carat toate masinutele pe afara de parca era parcare nu alta. Nici nu stiti cat de mult imi doresc sa vina caldura, sa mai lepad din hainele astea si sa stau la umbra in curte...
Ati fixat "babele", adica daca ati ales vreo baba?
Romana chiar ma bucur ca ai gasit timp sa ajungi la intalnire chiar daca eu sunt aici la Bacau. Uite un inceput bun de primavara!
V-ati vazut in poze?
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Claudya spune:
Daca mi-am ales vreo baba?Nu cred ca as avea nevoie de vreuna...m-am gandit totusi, intr-o doara...sa fie pe 7.Dar nu prea stiu ce inseamna asta.Adica asa cum va fi in ziua aia vremea,asa voi fi eu tot anul?Sau cum?Pai daca e asa...dupa prognoza meteo,toata lumea va fi anul asta urata si rea,ca nu cred ca pana pe 9 sa de-a vo raza de soare mai prietenoasa.No,lamuriti-ma si pe mine cum e cu treaba asta.
M-am uimit de ceea ce spune si face Maria!!!Bravo,bravo,bravo!!!Cred ca de fapt fiecare copilas ne uimeste si ne surprinde cu ceva la varsta asta.Cornelia,inca un pic si vine Stefan.Cred ca asta e perioada cea mai grea,cea dinainte sa-l nasti pe al doilea bebe si primele luni dupa.Trebuie sa tragi aer adanc in piept si sa te gandesti ca va fi greu,dar si frumos.Si ca nu peste mult timp va fi si mai frumos iar tu vei redeveni din nou femeia care ai fost,insa de data asta,mult mai implinita!!!Rabdarica!
Azi a fost o zi tare mohorata.Nici macar o raza de soare.Daca mai punem la socoteala si faptul ca a nins (de altfel foarte frumos),jumate de zi,iar aici 1 martie nu-l asteapta nimeni cu nici un martisor,crede-ti-ma ca n-am avut cum sa simt ce-ati simtit voi.Si pentru asta va invidiez.Mi-aduc aminte cu mare placere de ziua de 1 Martie,cand la scoala se umplea catedra de ghiocei ,zambile si martzisoare.(apropo,exact azi am primit o felicitare de la foste doua eleve si tare m-am bucurat!)Aici,de cand sunt,nu am vazut nici un ghiocel.Poate-mi vinde si mie cineva un pont.Unde as putea gasi?Ca sa simt si eu ca vine(cica) primavara.Zambilele in schimb si lalelele sunt dementziale aici.Le gasesti in toate culorile si marimile.Suuuper!!!
Va doresc sa aveti o primavara insorita ,cu multe flori si multa iubire!!!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000