Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
Ven spune:
Alexandra, si io zic ca e ok, daca nu sunteti "pretene la catarama"
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
Davidutza spune:
BUNA!
Super mami esti o fericita ca esti departe de socrela!
Doar daca vrei s-o impresionezi,o suni personal.
Mariana si David
uki spune:
Mey Alexandra mey!
Io zic s-o ierti, mey, si cumpara-i si ceva s-o faci praf...o fi si ea in varsta, poate nu si-a dat seama cand a zis ce-a zis, ca te raneste...
Nu stiu...zic si eu!
Tu sa nu ma bati!!!
Stii cum e vorba aia: "cel mai intelept cedeaza..." sau cum o fi?
Oricum, sa-ti traiasca soacra!
Pupam
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
alinkav spune:
Buna!
Noi nu ne spalam inca pe dintisori, dar trebuie sa incepem o data si o data!!Macar fara pasta de dinti.
De vorbit, nu vorbim, doar combinatii de bebe(limba piticaniilor)!
E cam suparat acum, marait, nu stiu ce vrea!Si eu pe langa el, cam rau ma simt.
YM meu e "alinkava", asa ca cine vrea sa vorbim sunt aici!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
super mami spune:
Ei, i-am zis si eu acolo cateva vorbe la telefon.
I-a luat tati un cadou, cica de la amandoi. A fost asa happy, a nimerit ceva ce-i place....mi-a fost jena sa nu felicit ca a super multumit...treaca de la mine....o sa mai vedem la anu'.
Mariana...care departe ca e ca un ghimpe permanent in coasta mea. Isabel a invatat azi cantecelul cu nani,nani, puiul mamii.
Varianta ei fiind urmatoare: nani, nani, nani mamii.
Pupa mami puiul dulce In rest se simte mult mai bine, dintr-o data.
A facut si baie ca era tare imputita saracuta.
Acu' imi dau seama ca i-a crescut si perisorul. Desi nu pare lung, pt ca e foarte cret, daca intind vbretonul ii intra deja in gurita. La spate e mult sub umar.
Dar e asa de cret...face 3 inele.
Lesin de ras dupa ce o usuc cu feonul. Parca e la 220
In 10 min se lasa peruca, dar e tare caraghioasa pana atunci.Revin ca la ora asta incep sa sune telefoanele la noi si nu reusesc sa scriu nimic.
Pupicei,
Alexandra si cretulina frumoasa Isabel (coada de purcel, sa pupe mama pe el )
adameasca spune:
Super mami, Luca nu se prea sperie, dar daca e luat prin surprindere tresare putin si se uita mirat, iar daca se sperie de ceva, atunci urla rau de tot, dar se intampla rar. De pilda aseara s-a speriat de mine ca am ras in hohote de el. A luat de pe farfurie un cremwurst fierbinte si il plimba dintr-o mana in alta si facea "uuuuffffff". Era asa de caraghios ca am ras de m-am prapadit. Cred ca e super caraghioasa mandra ta cu pletele uscate cu foenul. :))
Mara, eu ii dau Zymafluor de pe la 3 luni cred...
De aia ziceam eu Simonei ca nu mi se pare ok ca il spala pe Codrin cu pasta de dinti de oameni mari, concentratia de fluor e mai mare si copilul nu poate sa scuipe sa clateasca gura, atunci inghite. Si se creeaza un exces de fluor care e tare daunator pt dintisori. Teoretic ar trebui o pasta de copii care nu are deloc fluor si nu necesita clatirea gurii. In Ro nu am reusit sa gasesc, am primit din Germania una.
Daviduta, io tot spre de vreo luna ca uita de trantitul uslor, dar se pare ca mai am de asteptat... Insanatosire grabina puiului. La noi Mucosolvan a facut minuni la tusea productiva.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
carmen77 spune:
Mey, chestia cu pasta de dinti e nu stiu .. discutabila, adica eu intr-adevar folosesc pasta de dinti pentru copii fara fluor, care se poate inghiti, dar am vazut in Romania pasta de dinti pentru copii de la Chicco, care are fluor in compozitie, si zice ca se poate folosi inca de la aparitia primilor dinti ... deci eu nu stiu ce sa mai zic . Oricum ... este de preferat sa folositi o pasta de dinti speciala pentru copii, si nu cea de adulti, pentru ca difera concentratiile de fluor.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
carmen77 spune:
Am mai pus niste poze mai noi cu Matei ... are si una in care se spala pe dintisori , daca tot e dezbatut subiectul asta acuma ...
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Zeeva spune:
Vin si eu din urma cu o mare intrebare la mamici.
Maia a inceput din pacate sa cera lapte noaptea (pe la 2, 3 sau chiar mai devreme ); se trezeste de vreo trei ori pe noapte si adoarme cu lapte. Eu nu am vrut sa-i dau da' numai asa am
pototlit-o. Concluzia mea este ca se trezeste doar din acest motiv. Ea nu e mancacioasa si ziua ma lupt sa manance. Poate ca i se face foame noaptea. Nu stiu. Acum nu stiu ce sa fac sa o dezvat. Stiti vreo solutie, ati patit ceva de genul asta? Maia renuntase la lapte cu mult inainte de varsta de un an. Va astept cu idei. Sunt capie de nesom si de noptile astea grele.
Nu am vreme din p[acate sa citesc din urma. Sper ca sunteti bine; astept sugestiile voastre si va multumesc mult.
Zeeva,
http://community.webshots.com/user/lmureseanu
adameasca spune:
Zeeva, nu stiu cum manaca ea... Incearca si da-i o masa consistenta seara, Luca papa pe la 19 cina si e consistenta mancrea, apoi la 21:30 papa lapte cu cereale si nu ii mai e foame pana dimineata...
Minune: s-a trezit azi nopate doar o data, n-am mai dormit asa bine demult...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi