Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
adameasca spune:
'neatza'!
Sympa, bine ati revenit. vreau si io poze cu voi bronzate... tare bine tre sa fie. Cred ca ma mut sio eu in Florida.
Simona, si cand mergeti la dentist? De ce nu il speli cu pasta de dinti de copii, ar trebui sa aiba o cantitate mai mica de de fluor...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
mara03 spune:
neata fetele!
maaaama da ce de lume noua! bine ati venit si bine ati revenit!!!
venera, eu il spal pe tudor in fiecare dimineata, fara exceptie, cu periuta de la oral b stages (1) si pasta de dinti colagate pentru copii.
voi le dati la copilasi fluor? nu mai tin minte daca s-a povestit pe la noi despre asta...
ghizela, e noroc pe tine ca adoarme asa puiul. tudor nu se linisteste singur iar daca ii e somn se agita din ce in ce mai tare in loc sa se linisteasca. trebuie sa duc munca de lamurire pana sa adoarma...
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
super mami spune:
Buna dimineata mamici !!!Isabelita parca se simte un piculet mai bine. Nu mai tuseste asa mult si azi dim nici nu a mai harait.
Deja mi-am facut program de colindat pt toata luna .
A primit aseara de la tati o papusica bebe care face pipi, bea apa...
S-a speriat cand a vazut faza cu pipi.....am crezut ca lesina copilul. A tras un tipat si a pus o mutricica...
Chiar voiam sa va intreb. Isabel se sperie destul de usor (si reactioneaza ca mine...tipa aaaaaaaaa....).
Cand intru la ea in camera dim deja am inceput sa-i zic de la usa ca e mami. S-a speriat de cateva ori....i-a sarit sufletelul.
Bebeii vostri se sperie?Ven...e rusine dar nu ne spalam pe dintosi . DAR avem doua periute achizitionate chiar din timpul sarcinii. Stau frumusel intr-un raft la ea in camera...
Sympa....ce mai faceti? Povestiti !!!
Si Isabel a cam inceput sa protesteze la clatitul pe perisor.
Nu-i place sa dea capsorul pe spate....prefera sa-i vina toata apa pe fata...cum vrea ea. Saptamana viitoare va pun poze ori cu pedi spanzurat ori cu noi la plaja Gizela se poate, dar nu cred ca mai vrem noi. Cu sarcina asta am avut atat de multe probleme si ne-a fost atat de frica....
Nu stiu daca am mai rezista o data.
La inceputul sarcinii toata lumea (medici, familie...) imi recomandau sa intrerup sarcina.
Isabel s-a nascut datorita dr mele, care a fost ceva mai optimista.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate ! Noi o iubim tare mult.
In plus mereu am zis ca o sa adoptam un bb, chiar daca am avea 10 ai nostri. Cu ceva ani in urma am avut ocazia sa cunoastem multe familii care au adoptat copii din Ro si cred ca de atunci ni se trage.
Mai am uitat o gramada de cuvinte pe care le zicem: uite (chiar primul cuvat spus de ea la 9 luni), uita-te, Kady (prietena ei), Aio (alo), upa, du-du (care nu stiu de unde vine - adicatelea vrea in brate), mio (al ei) si mai erau ca mi-am amintit aseara dar nu-mi vin acum Mai nou duduia apasa butoanele de la video si dvd si se uita repede la tele sa vada ce a realizat.
Ma duc sa o iau de acolo, acum pupa fotbalisti pe tv.
Ii fac o poza .Ma duc sa ma joc un pic cu ea.
Mai scriem mai tarziu, ca doar nu plecam nicaieri Pupacim natiunea,
Alexandra si Isabelita
ghizela spune:
Buna dimineata!Ce mai faceti fetelor, nu v-ati sculat?Sau nu8 va lasa copilasii sa mai scrieti si voi cate ceva? Eu l-am dus pe Leonard la scoala si acum sunt sigura cu Luca care a dat navala pe toate CD-urile si e super fericit.E mirat ca nu e apostrofat de mine si "le lucreaza".Bine ca sunt cel putin 100si ii ia ceva timp! Iar eu il las ca in felul asta suntem multumiti amandoi.
SimonaR, eu am inteles ca problema lui Codrin cu dintisorii ar fi legata de administrarea unui antibiotic (cred ca ampicilina) in timpul sarcinii si ca nu mai apare la dentitia definitiva. Asa mi-a spus o mamica a uniui copil caruia i se innegrisera dintii(ea este asistenta medicala). Acum copilul este in clasa a VI-a si nu mai are probleme.Totusi consulta mai multi dentisti!
Sympa, am vazut pozele cu Andrea si cu voi.Tare dragalasa blonduta!Mai pune si tu ceva mai recent!
Deci nu mai are nimeni YM in afara de Ileana?
Cele care locuiti in Bucuresti prin ce cartiere stati? Poate ne vedem si noi!
GHIZELA
LEO (23 martie1996)
LUCA (20 noiembrie2003)
POZELE NOASRE: http://community.webshots.com/user/ghizela102
uki spune:
Buna!
Alina, am vazut poze - pai voi l-ati tuns la meserie pe Alex, mai...si zici c-a facut show, da' in cap nu se vede...ca la noi
Sympa...sa stii ca IO taaare te invidiez, pt ca acolo e cald si bine...si sunteti si bronzati, nu ma mai joc!
Id meu pe YM e Gabriuki...
Va pup, o zi frumoasa!
Gabriela si Mariuca
(care acum canta La La La La!!!) Ce-o fi cu ea?
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
Ven spune:
'neatza!
Ghizela, esti in my YM list. Poate povestim, cand putem.
Sympa, ma bucur ca ne mai scrii de voi. Ma alatur grupului celor care vor poze recente, bronzate Multi la scumpa Andrea.
Simona, bafta la dentist, sa fie ceva cat mai putin grav.
Andreea, eu nu ii dau Fluor. Sincer, nici nu prea mi-am pus problema. Dar o s-o intreb pe Anca despre asta cand mai mergem la ea. Dentistul nostru mi-a zis sa-i dau de cand ii apar dintii. Dar am tot citit una-alta pe forum si n-am "indraznit".
Alexandra, Markus nu e sperios. As putea spune ca e chiar prea indraznet, ceea ce nu e prea de bun augur la copilasii astia mici. In sensul ca trebuie mereu sa fiu cu ochii-n paishpe.
Mai, eu sunt bosumflata pentru ca am in casa un "Mutilica" Vad ca toti copiii de pe aici spun asa de multe cuvinte......... Markus are doar 3 cuvinte in vocabular: "tata", "papa" si "kaka" (nu se cere la olita, doar repeta dupa noi cand zicem ca ceva e "kaka"). In rest, ma innebuneste cu semne si gesticulari, zici ca-i din filmul mut, mori de ras daca il vezi. Si eu ma dau de ceasul mortii sa pricep ce vrea de la mine
Va las, ca am papa bun pe aragaz. Revin.
pusilici
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
SimonaR spune:
Ileana, nu stiu cind mergem la dentist, cred ca peste vreo 2 saptamini, cind termina tati cu expozitia de Martisor. dar ce are daca il spal cu pasta noastra ? Eu stiu ca fluorul previne cariile. Ma rog, acum parerile sint impartite, si eu am citit o gramada de chestii pro si contra fluorului ...
Ghizela, eu in timpul sarcinii nu am luat nici un medicament, nu am fost nici macar racita, nu am avut nici o problema, sarcina usoara. Asa ca la mine nu se potriveste ce a zis tipa aia. Nu stiu de la ce o fi.
Mara, eu ii dau lui Codrin Fluor Vigantoletten, adica vitamina D (colecalciferol, vechiul Vigantol) imbogatit cu fluor. Asa mi-a dat dr. de familie. A zis ca dupa un an asa recomanda ea.
Am mai vorbit si cu o dentista care mi-a zis sa-i dau imediat cum iasa dintii, dar nu am ascultat de ea, ci de dr. de familie, nu de alta, dar tocmai citisem un articol contra fluorului si ezitam sa i-l dau prea devreme.
Acum e drept ca am facut o pauza de vreo luna intre Vigantol Oel si Fluor Vigantoletten, iar Codrin are negreala aia pe dinti ca o dunga cu puncte negre, oare chiar asa sa corespunda perioada in care i-a iesit negreala cu perioada in care nu i-am dat Vigantol ?
Dar noi cind eram mici, cine ne-a dat vit.D ? Si de aia tot avem dinti sanatosi, cel putin eu nu tin minte sa fi avut dinti negri nici cind eram mica.
Ven, multumim, speram si noi sa nu fie grav.
Davidutza spune:
BUNA!
Sympa mai povesteste-ne despre Andreea.
Ghizela copilasii tai nu prea seamana intre ei ,asa este?Cum te descurci cu doi baieti?Oricum sunt niste dulci!
Fetelor nici eu nu prea il spal regulat pe dinti pe DAvid,el are doar 4 dinti sus si 4 jos.Se mai joaca el cu periuta si ii freaca de zor dar nu e un spalat veritabil.
In rest,raceala tot nu i-a trecut complet,acum ii curge nasul la greu si espectoreaza,dar se inneaca cu tusea si nu prea maninca decit suc de fructe si lapte.
Ven ai rabdare cu vorbitul,David are perioade cind incearca sa imite ce spunem,alte perioade parca a uitat tot ce stia sa spuna.
Ileana trantitul usilor era si pasiunea lui David dar vad ca a uitat-o de ceva vreme spre bucuria mea.
Pa.
Mariana si David(11.10.2005)
super mami spune:
Fetelor, big intrebare !!
Azi e ziua lu' muma soacra.
In general nu ne uram, dar in nov, cand a fost ziua mea....mi-a zis ceva acolo. Asta dupa ce mi-a stricat tot programul....ma rog !!Acum, ce va intreb eu...e urat rau daca nu o sun personalmente sa ii urez (ce i-as mai ura eu...) ?
Ma gandeam sa ii zic lui tati, cand o felicita el (el n-are scapare, ca e fisu ) sa bage in discutie "ah, uite iti ureaza si Alexandra....bla, bla, bla"
Omu a zis ca e ok, el nu se supara.
Hm, ce parere opinati ? mama soacra !!!!!Alexandra
mara03 spune:
alexandra, eu zic ccc ca e ok, nu de alta dar si eu fac la fel.
la multi ani socrelei!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!