Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Davidutza spune:
BUNA!
Mai fetelor m-am cam speriat cu raceala lui David.Toata saptamina trecuta a mancat foarte prost si am suspectat de atunci ca ar avea ceva la gatut.In rest nici un semn.
Sambata dintr-o data nu a mai vrut sa manince nimic iar simbata noaptea febra.I-am bagat un supozitor cu paracetamol,nurofen,i-am sat sosete umede cu otet,nu-i scadea deloc.Intr-un final dupa vreo ora a mai scazut.Duminica nu a mincat decit putin lapte,cum manaca putin cum vomita.Toata ziua ii venea sa tuseasca si iar vomita.A fost groaznic.I-am dat si antibiotic(amoxicilina).A facut iar febra,vreo 2 ore l-am tinut numai in brate si cu tot paracetamolul si nurofenul dat nu ii scadea febra.
Luni dimineata la prima ora l-am dus la doctor,a zis ca are o viroza puternica si rosu in gat,i-a dat augmentin,paxeladin si paracetamol.
Dupa 2 zile de tratament se simte mai bine.
Pa!
Mariana si David(11.10.2003)
Laura Takacs spune:
Buna fetelor! Eu cam cam dat bir cu fugitii de pe aici, dar din cand in cand am mai intrat sa va citesc progresul puilor, evenimentele.
Noi am fost la controlul de 15 luni si are 10kg, nu s-a ingrasat decat 500gr de acum trei luni, si 80cm. De mancat mananca, dar nu sta locului o clipa, nu ca merge, ci fuge in toata casa de abiab ne tinem de el.
Allya, sper sa gasiti pe cineva sau o gradi unde sa-l duceti pe Alex. Pacat ca nu a mai vrut sa stea, era bine pt copilas. In mai pleaca si matusa-mea, vine tata sa stea doua luni, dupa care mergem cu totii in tara prin iulie. Noi ne intoarcem in august, iar puii vin ianpoi inainte de inceperea scolii cu tata si daca gasesc pe cineva pana atunci si cu femeia respectiva. Daca nu, vine mama iar cateva luni pana la anul, cand om vedea cum ne-om descurca.
Vara asta ne-am planificat un concediu mare, trei saptamani, mergem in Germania, Austria, Ungaria si pe urma in tara.
Va pup pe toate si pe puii vostri, si sper sa mai intru pe forum in curand.
Ven spune:
: voi ii spalati pe copii pe dintzosi regulat si serios, in fiecare seara? Daca da, cu ce periuta si cu ce pasta? Eu oare are rost sa incep sa frec cei doi dintzalai din dotare?
Mersi
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
carmen77 spune:
Ven, eu nu il spal pe Matei chiar regulat pe dinti (ce mama denaturata is!) ... si el are 8 dinti si 3 masele, il spal cam la 2-3 zile, in schimb bea ceai neindulcit seara ... care e ca si apa, mai spala coltii ...eu am o periuta electrica de dinti (pentru copii), si pasta de dinti care se poate inghiti, fara fluor .. cu gust de bubble gum.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
Bonsoir!
Cred ca am virusi in calculator, ca se blocheaza intr-una. daca dispar, sa stiti ca de aia. Acu mai am putin si ma lasa nervii...
Uki, hai ca ai fost de coma cu gandacul ala. Io-l omoram repede cu vreo hartie, ceva, o matura, etc.
Ven, spalat pe dinti regulat la noi inseamna doar dimineata, in fiecare zi, fara scapare. seara cand ne aducem aminte, ca nu mai are chef de asta.
Laura, ma bucur ca ati mai dat un semn de viata. mai, ce curajosi sa faceti un concediu asa lung cu tot cu copiii...
Insanatosire grabnica puilor bolnaviori!
Luca e un magar si jumatate. iar si-a adus aminte de trantitul usilor si azi a fost dezastru. cred ca se darama peretii in curand... Si-a luat si cate o palma peste maini si nimic. ce ma fac cu el? ma dispera treaba asta...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Alina, am vazut pozele cu tunsulici. Are o fata de baiat mare.
Yael, am vazut si pozele voastre. tare frumusele sunteti si tu si fi-ta. :)) Cred ca v-ati distrat poe cinste cand ati tuns-o.
pozele noastre
poze noi
ghizela spune:
Am venit si eu pe aici cu vesti noi. Luca nu mai e racit si maine in fine mergem si noi la vaccin. Avem de facut doua.
Davidutza, sanatate multa lui David! Si nu fii speriata de o raceala.Asa e cand ai copii mici.O data cu varsta de 2 ani sa stii ca racesc mai des ca pana acum, deoarece nu mai sunt prea multi anticorpi de la mama. Noroc ca dupa 7 ani creste imunitatea organismului creste si racelile se raresc foarte mult.Iti spun asta din experienta baiatului mare, Leonard!
Uki, pune si tu ceva poze cu printesuca tunsa castronel! Si sarcina usoara,nastere de asemenea si un supercopil iti doresc!
Izabela, ti-am vazut pozele inclusiv cele cu gradi.Yael e un deliciu!
Iti doresc tot ce mi-am dorit si eu cat am fost gravida! Sa fie totul bine!
Elena, mai vino si tu cu noutati.Stiu ca e rau cand tise sterge mesajul. Am patit-o cu cateva minute mai devreme, dar mi-am luat inima in dinti si am luat-o de la capat. Ce face Alvarica?
Ven, as vrea sa pot sa-ti spun ceva legat de spalatul pe dinti, dar sa stii ca noi nu am facut-o inca. Are prea multe gingii umflate (masele si canini si nu as vrea sa-l zgarii cu periuta. Am spus ca vom incepe dupa 1 an si jumate!
Allya, voi ce mai faceti de cand a plecat mama ta? Ce spune Alex?
Vikinga, ma bucur si eu pentru zapada voastra mai ales ca a adus fericire in inima lui Aldo! Ce-i fac zulufii?
tutzi, cum merge sarcina? Cand apare bb?
super
mami, nu am inteles de ce nu se mai poate un bb pe cale naturala.Cu Isabel cum s-a putut?
Luca a inceput sa tot imite cuvintele pe care i le spunem printre care: baga, tare, lache(lapte si care cu o luna inainte se numea laila), dinti, Ghizi(adica eu),Emi(Remi,adica taicasu)si multe altele mai vechi si mai usoare: mama, mami,tata,tati,Leo, apa papa, bebe, pa si altele.
Acum in timp ce va scriam a venit la mine in brate si-a pus capul pe pieptul meu si a adormit ca un pui. Dupa ce va scriu ma voi duce sa-l duc in dormitor. Bine ca si-a baut si ultimul lapte pe ziua de azi, asa ca e ok.
Fetelor, voi v-ati instalat yahoo messenger.Noi da si e super.Vorbim cu prietenii in acelasi timp in direct.Daca da, cine vrea, sa-mi dea si mie adresa.
Pe noi ne gasiti la romulus_marius
GHIZELA
LEO (23 MARTIE1996)
LUCA(20 NOIEMBRIE 2003)
Am uitat sa va spun ca eu cu Luca suntem nascuti la 3 zile diferenta si deja primul lui anisor l-am sarbatorit intr-un bar in aceeasi zi cu cei multi ani ai mei.
POZELE NOASTRE: http://community.webshots.com/user/ghizela102
adameasca spune:
Ghizela, v-am adaugat pe lista de la YM.
pozele noastre
poze noi
sympa spune:
Pupici dragutele mele mamici cu copilasi frumosi si nazdravani.....
Uite ca in sfarsit am prins si eu momentul s ava scriu cateva randuri..pana se trezeste Andrea, ca daca ea e aici nu ma mai lasa neam sa stau la calculator.Imi e tare dor de voi...sunt cea mai fericita cand reusesc sa intru sa citesc ce-ati mai scris.Poate e printre putinele motive sa ajung mai repede la Montreal....ca aici nu ne-am bagat internetul.Noi suntem bine..bronzate, a inceput sa fie cald bine aici, asa ca mergem in fiecare zi la plaja cate o ora-doua si Andrea e cea mai fericita ca sta la caldura si in nisip.Am terminat azi si un curs de inot, ca a inceput sa faca urat la baie si m-am gandit sa o duc intre bebelusi, poate-i trece.
Na..ca s-a si trezit,,,
Va pup fetelor si sper sa reusesc sa mai intru macar sa va citesc.
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
SimonaR spune:
Sympa, ma bucur ca ai revenit si ca totul este bine. Pune si tu poze cu bronzolici ca sa va vedem si noi !
Laura, nici tu n-ai mai fost de mult pe la noi. Pupici la puiutul tau cel energic. Codrin al meu merge si singur in doua picioare, dar e prudent (ca sa nu zic fricos) si nu se ridica sa umble de unul singur, ci numai daca e cineva pe faza in spatele lui si-l incurajeaza.
Ven, eu am inceput sa-l spal pe dinti pe Codrin cind am observat ca i se innegresc dintii, adica acum vreo luna jumate. Il spal in fiecare seara cu o periuta de dinti speciala pt. bb, de la Oral B, daca mai tin eu bine minte si cu pasta de dinti de-a noastra, adica Glister de la Amway. Problema e ca nu are tartru, dr. ne-a zis ca e o distrofie de smaltz si ca trebuie sa mergem la dentist
Nu stiu ce o sa-i faca dentistul, banuiesc ca mare lucru nu are ce sa-i faca, dar macar sa ne zica de la ce o fi si ce sa facem ca dintii definitivi sa creasca sanatosi.