Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
allya spune:
Multumesc mai fetelor!
Grantul ne-a iesit bine, sefu ii multumit, asteptam sa primim banii. Oricum am cerut acum o suma mai mica pt cercetarea preliminara, apoi vrem sa cere 1 million, daca da Domnul sa iasa totul cum trebuie, de la Leukemia Society sau NIH. Asta cam intr-un an. Banii is strict pt cercetare da ma poate plati si pe mine oleaca mai mult.
Is tare tare trista caci azi a plecat maica-mea in Romania, ar mai fi putut sta inca 2 luni, dar nu a mai vrut, nu s-a adaptat aicea, i-a fost greu si ei, eu o inteleg si nu s-a inteles cu mine, avea f multe nevoi si noi nu i le-am putut satisface pe toate. Imi pare nespus de rau, caci in ciuda tuturor eu tin la ea, si s-a inteles atat de bine cu puiutul, dar asa e viata, plina de despartiri. L-a invatat pe Alex sa nu manance de pe jos sau sa bage in gura tot ce vede caci e "caca" si astfel i-a salvat viata, caci a gasit copilul un cent pe jos (o moneda micuta) si nu a bagat-o in gura mi-a adus-o si mi-a zis ca e "caca". Si l-a invatat multe alte lucruri.
va pupic,
carmen77 spune:
Allya, si ce faceti acum cu Alex? Mai ai pe cine sa chemi din Romania sau incercati si voi cu gradinita? Imi pare rau ca nu a mers cu mama ta ... eu stiu cat e de greu sa nu ai pe nimeni sa te ajute cu copilul ... .
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
ca o forumista constiincioasa am raspuns la fiecare in parte, rezultat un mesaj kilometric. Si s-a blocat calculatorul... mama lui de computer. Nu mai am chef sa reiau.
Pupam bolnaviorii si sa se faca bine repede, pupam pe cei care au facut aterizari spectaculoase in cap, sa treaca durerea repede.
Nu papam ciocolata deloc din cauza de alergii, inca ne plimbam cu caruciorul ca e mai comod si copilului ii place.
Somn usor!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
Elenalove27 spune:
Ei lasa Adameasca ca nu esti singura
Am scris si eu ditamai mesajul si cand sa trimit sa resetat tot.
va pupam si multa sanatate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
uki spune:
Buna dimineata fetele!
Ven gasisi poza? Aia in care se vad asa bine cei 2 dintisori la Markus
Mai dragelor care v-ati tuns copilasii, cum ati reusit sa-i faceti sa stea locului???
Ca mama mea draga a avut o tentativa sa-i taie la Mariuca din bretonel si mi-a caprit-o...
Asa ca aseara m-am apucat cu tati sa indreptam greseala...bey da' nu statea deloc. Pana la urma a iesit un ...castronel!Asa am ras...
intrebam de cioco pt ca eu i-am dat din alea mici kinder sau milka pt copii, dar nu stiu cat mananca si cat pune pe ea...
O zi frumoasa
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
alinkav spune:
Buna fetelor!
Nu prea mai apar pe aici, ca am o groaza de lucru.
Eu cand l-am tuns pe Alex, a fost o tragedie ptr el. A tipat, a plans cu niste lacrimi, de nu mai puteam eu!Eu il tineam bine in brate si sotul executa operatiunea.
Ven pe Markus, sa-i treaca repede!
Tutzi felicitari pentru noua sarcina!
Davidutza si ptr David, sa-i treaca raceala!
Noi inca vom folosi carucior, cam pana la vara. Pe urma poate luam o bicicleta. Vara va fi mult mai simplu cu ei, ca vor fi mai mari, vor merge mult mai mult, fara sa oboseasca, dar chiar si daca vor obosi, e mult mai usor sa-i cari in brate, decat acum.
Cine n-a vazut, am pus si poze noi cu freza lui Alex!!
Sa aveti o zi minunata(chiar daca ploua)!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
super mami spune:
Tocmai am culcat copilul si intrasem si eu sa vad ce mai face lumea.
M-am umplut de nervi....dupa ce am citit niste mesaje de la parintii intraba....
E o mamica, Klaus parca, care..... vrea sa dea ciocolata dods (parca)la bb de 11 luni, ii da sa guste bere, vrea sa-i dea si fara alcool pt pofta de mancare.....m-a luat ameteala cand am citit ce zice fata aia acolo !!!!In alta ordine :Elena pai ce facusi? Ai zis acolo ca s-a sters si gata???
Nu mai zici nimic ce puiut? Ce mai face dumnealui ?
Allya ce nasol cu mama ta. Era bine pt tine. Ce faceti acum?
Carmen pupici piticotului frumos.
Lasa ca vine ea vara...si noi ne-am saturat de virozele astea.
Isabel nu merge la gradi si tot ne-am chinuit toata iarna cu viroze. Pedi a zis ca si daca tuseste unul pe langa ea, printr-un lift....poate sa contacteze microbul.Ma duc si eu sa fac un pic de ordine pe aici...bleah
Pupicei,
Alexandra si puiutul scump
Yael spune:
Iar scriu...
Tutzi, am uitat sa scriu... ce tort super dragut... Printesica.. Oare o fi si aici? Deci tu esti dupa mine, nu? Cu burtica... sau Uki!? Mai fetelor, voi le felicitati si pe uki si pe tzutzi de burtica! Pai cine sa fie?
Ven, si eu cand am vazut scaunelele ma intrebam cum o sa stea.. Insa sunt cu 'aparatori' in parti... Insa la mai maricei sunt scaunele normale. Am uitat sa va spun, sau v-am spus? Sunt 14 copii, doar 4 sub un anisor... Sunt in luna a 7-a, acusica intru in sapt. 30!!!
Davidutza
Uki, eu ii dau ciocolata, insa asa, cat sa guste.... Mai mult insa cereale cu ciocolata, prajituri, napolitane, nu efectiv ciocolata. Insa kinder e bun, are vitamine... Oricum, eu sunt cam impotriva dulciurilor (calorii goale) si incerc s-o educ si pe ea asa.. Insa cu gradinita asta le-a cam prins gustul... Carucior nu mai folosesc demult, merge singurica.. Ii face bine miscarea... Cand mai merg pe la cumparaturi si vine cu mine, o iau in carucior, insa rar. Acum totusi as vrea sa-i cumpar un carucior umbrela (cum ziceti voi), adica asa.. usor, de vreo 4 kile.. sa nu ma mai car cand e cu caruciorul 'serios'... si asta doar asa, la cumparaturi, v-am zis... Acusica vine si Junior si doar n-oi sta sa imping la 2 carucioare! Nu-ti zic... Noi ne-am dus la coafor s-o tundem pe Yael, insa ce, a stat? Show a facut, nu alta... Asa ca ne-am luat papusa acasa, am dezbracat-o, am pus-o in scaunul de mancat si eu ma jucam cu ea (ce nu faceam..) si tati o tundea la spate! Am tuns-o asa rotund, 'frantuzeste'... Asa am reusit... Insa ce ne-am mai distrat... eu nu-i tai bretonul, vreau sa il las lung (o sa ma cam chinui pana-i trece de ochisori...).
Alex, in poze nu sunt mamicile, ci educatoarele... Si eu credeam ca dupa ce apar parintii... s-a terminat, si asa a fost la inceput, cand ma vedea ca vin, ba plangea, ba radea, nu stia ce sa faca... Si lasa totul si venea la mine.. Si ieri, m-a vazut (era la masa), s-a dat jos de pe scaunel si a trecut asa.. pe langa mine! si s-a dus sa se joace!!! Si sa vezi cum sta la ele in brate acum.. SUNT GELOASA ACUM! NU-MI CONVINE!!
Alex, nu inteleg, cum de nu i-a dat antibiotice (mai ales ca tb. sa-i dea din prima..), infectia nu cred ca trece asa.. din contra, sa nu se agraveze si cu plamanii nu-i de joaca... Si tusea asta... Nu stiu, zic si eu.
La poze: http://community.webshots.com/user/yaelclara00_1
1. 'La o gustarica, inainte de plecare.... Mi-au facut si codite!' -este educatoarea care-mi place mie cel mai mult, iar in spate, asa jos.. e adevarat, e o mamica! Insa ce ziceti de baietelul de langa Yael? E superb!
2. Picture 141 -inca o mamica, in spate, in colt.. se uita la Yael (eu sunt . In rest, educatoare; in spate se mai vede si cuptorasul, insa ele fac prajituri si la microunde.. si ce gustoase! Am sa le cer reteta!
3. Picture 142 -numai educatoarele... si in spate e locul de joaca...
4. 'Ma duc sa ma spal pe manute...' -cu mami. Daca ma uit mai bine, ne intorceam.. Tb. sa modific!
Carmen, cu Canada mai amanam putin, acum ca vine Junior (ce sa facem, ne-a luat prin surpriza...).
Aici e tare cald... Acum sint 21 de grade, si asa o sa fie si in urmatoarele 2 saptamani.. Cum mai e in RO? Au aparut martisoarele? Sunt frumoase? Aici nu sunt... Poate o sa primesc si eu de la ai mei...
Pupici si sanatate!
Cu drag,
Isabella (29 sapt.) &Yael (1 anisor & 3 luni!)
vikinga spune:
Buna ziua fetelor! Mai sa va zic si voua ce frumos a inceput ziua astazi! A nins asa frumos si inca ninge, dar de data asta chiar s-a pus ceva serios. asa ca dimineata am baut cafeaua repede si am plecat direct cu tati sa cumparam sanie la copil! si apoi am mers si la plimbare, vai a fost atit de incintat! Chicotea ca un soricel acolo infofolit cu geaca groasa, cu patura cu tot. Stiu ca pt fetele din Ro so Canada e absolut banal dar la noi aici a fost bucurie si entuziasm la maxim! Aici ninge foarte rar si nu tine deloc, de ex data trecuta cind am facut pozele alea, dupa o ora nu mai era nici urma de zapada. Si mai si bate vintul si o viscoleste, dar asa am iesit de frica sa nu se termine! A papat si l-am pus la nani, a adormit neintors, intr-o ora plecam iar ca vad ca e chiar iarna serioasa:) Ma intrebase cineva daca sunt aici pitici prin gradini. Unde sunt eu nu e moda, poate e specific mai in sud. Aici are lumea gradinile pline cu flori, cite o bancuta din aia mai mult de estetica linga casa asa brodata si vopsita in alb, rate cu pui, giste, mori de vint, normal in miniatura si din astea facute din piatra pictata sau ce or fi, iepurasi mai ales in preajma Pastelui. Am sa pun poze cu case asa mai dichiste mai incolo.Ysabela am vazut pozele, mi-a placut gradinita sa stii! Mie imi par foarte dedicate si rabdatoare educatoarele sa aiba asa rezultate cu copii asa micutzi. Si ce frumoasa esti cu burtica, nu te-ai ingrasat mai deloc, ai numai burtica. sarcina usoara.Tutzi sarcina usoara si tie, eu acum am aflat, unde oi fi fost cu capul, pup la burticacind ai dpn-ul?Uki si tu esti insarcinata? Cum mai de aflu eu ultimaAllya macar partea buna e ca o sa aveti parte acum de mai multa intimitate, dar tare rau imi pare ca ati ramas fara ajutor.. Ce bine ar fi sa gasiti asa o gradinita buna cum are Yael sau Matei a lui Carmen. Carmen si la voi e bine nu? La iranianca Matei se simte bine? Las ca stiu ca araboaicele sunt mamoase.Insanatosire la puii bonlavioriVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
uki spune:
BEEEEEEEY!!!
IO NU SUNT!!!Da' tare as vrea
Sa va zic ce-am patit acum un sfert de ora? Sau ma fac de ras?
Va zic. Ma asez eu frumusel sa dau papa la Mariuca, ea papa frumos cu guritza ...si tot se auzea un fel de bazaitsacaitor...
Cand ma uit la geam, ca de acolo se auzea...ce-mi vaz okii?
UN GANDAC! Era din ala pe care daca-l omori cica pute...si el se chinuia sa zboare undeva...da pe unde naiba o fi intrat, ca eu am plase la geam...
Si am intrerupt masa fetei ca sa casapesc animalu' fioros...da' mie mi-e taaaaare scarba de asa ceva, si nici nu suport sa-i vad!
Am dus-o pe Maria in Baie...si pe urma cre ca am consumat un spray intreg de gandaci si jigodia tot nu murea...
Ce sa mai...m-am luptat rau, da' am invins
Oricum, l-am lasat acolo sa-l ia sotzu cand o veni!
Mai, va rog tare sa ma scuzati de chestia asta
Revin cu povesti frumoase...
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!