Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, mortal Matei. Cu motz sau cu cordelutza poti sa bagi mana-n foc ca-i fetita! Voi musai tre' sa mai faceti copii, mai, ca va ies bine (cum zicea cineva )

Zeeva, nu stiu ce sa-ti zic. Incearca cu ceai (desi la noi asa ceva nu a functionat). Dar cine stie?
Cu masa consistenta seara, nici la noi nu prea functioneaza. El mananca pe la 17-18 iaurt cu ceva, sau orez cu lapte, sau gris cu late etc. si pe la 20-21 ultimul biberon de lapte simplu. De cereale in lapte nici nu vrea sa auda.
Poate e doar o perioada. Poate ies ceva dinti.......

Markus ne-a capiat aseara si azi de cand s-a trezit cu maraielile si urletele lui. Nu stiu ce are, nimic nu-i convine, seara e super-agitat, desi mort de somn, dimineata cum se scoala incepe sa urle, vrea non-stop la MINE in brate, sa ma traga de par
Plus ca de 3 zile are la 20 seara ora de vomitat. Mananca bine toata ziua, si la 8, indiferent daca a mancat lapte sau altceva, vomita. Dupa care vrea alt lapte, il bea, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ce-o mai fi si asta?

Azi am zi de curatenie saptamanala, I hate it!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, sigur ii ies niste dinti bietul de el... Hai, rabdare! Spor la curatenie!

Carmen, e minunat rau Mtei!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor, dar scrieti intr-un ritm... ca nu pot sa tin pasul.
Si pe Tudor il spal pe dinti dar, acum nu in fiecare zi, ca nu ma mai lasa, si nu vreau sa il fortez. Avem periuta de la oral B, petru un an si pasta de dinti Vademecum pentru copii. Din asta am gasit.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

In sfirsit am si eu timp sa vizionez poze si cind colo webshots-ul e in pana Asa ca m-am uitat doar la Tudor al lui Gabitzica, ca el nu era pe webshots
Sa-ti traiasca frumuselul, gabitzico, ca e un dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Paula, nici tu nu esti pe webshots, dar yahoo imi zice ca nu ai poze disponibile pentru public. Ce-ai facut cu pozele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Simona, merci de complimente. Si Codrin e un scump.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

A inceput si David sa se simta mai bine dupa raceala,e mai activ dar tot nu si-a revenit cu mancarea,dar lapte,suc de fructe si ceva biscuitei accepta.Cu muculetii ne vom mai lupta citeva zile!

Ileana inainte sa ma duc cu el la doctor i-am dat Mucosolvan,dar mi-a zis sa-i dau Paxeladine si acum trebuie sa continui!
Referitor la mancatul noaptea David mai maninca un biberon cu lapte pe timpul noptii indiferent daca la ora 21 cind adoarme ii dau lapte cu cereale sau biscuiti.

Mariana si David

Mergi la inceput

Salutare!

Mai, slaba activitate azi... Vine weekendul, se vede. :)

Nici noi n-am facut mare lucru azi, program obisnuit. ceva mai mult somn decat de obicei... mancare la greu, joaca cat cuprinde: covoarele pe cap, carpele de praf la fel, batul de la aspirator, peria de covoare... D-astea...

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim de aprecieri , dar mai fetelor, toate avem copilashi super dragalashi, asa ca daca asta e criteriul sa mai faci inca unul ... toate trebuie sa fiti pe lista de asteptare . Pe mine ma bate un gand (asa, slab ) de inca un bebe, dar asta poate in toamna anului viitor, sa aiba si Matei vreo 3 anisori, sa ma pot intelege cu el. Sa vedem daca pana atunci nu imi piere curajul ...

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Carmen, cum, fata draga, sa-ti pierzi curajul de bebe2 cu asa un baiet cuminte? Io ce sa mai zic... Chiar mai vreau unul, da' nu vrea sa iasa. am tot exersat si nimic... Da' nu ma dau batuta asa usor!

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput