Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
sandrap spune:
Buna!
Simona, febra a fcut de la angina acuta si de la gastroenterocolita.
Am dormit si eu 3 nopti intregi,primele 2 dupa ce am venit din spital.S-a culcat la 22 si pana la 7.30- 8 nu s-a trezit deloc.Dar doar 3 nopti a tinut minunea, pt ca de duminica noapte iar a inceput cu foiala si maraiala.
Ven spune:
Bonjur natiune!
Noutati: Markus s-a lovit tare cu capul de masuta de sticla, i-a curs sange, va ramane sigur semn (deasupra ochiului, undeva intre sprancene) Si eram toti 3 langa el: eu, Cristi si tanti......
Eu m-am vopsit azi si tuns, ca nu se mai putea asa... Mi-a iesit frumos, un ciocolatiu cum am vrut.
In rest, plictiseala maxima, si eu vreau vara!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
Yael spune:
Am inceput sa scriu mai des... Ce- fi cu mine!? Acum sunt la servici si sunt tare, tare obosita... M-am cam consumat azi.. Ma rog...
Cand am scris pt. Vikinga, oare ce-am vrut sa spun cu 'Cu toate ca asa o simtea ca limba ei'...?
Am pus repede niste poze http://community.webshots.com/user/yaelclara00_1 cu gradinita...
Alex, ce tratament i-a dat lui Isabel? Cred ca e la fel cu ce are si Yael a mea... Si ea a facut show la radiografie (am auzit-o, ca de intrat a intrat doar cu tati, pe mine nu m-au lasat, ca sunt cu burtica). Ins anoi iesim afara, am mergem la gradinita... Toti sunt pe antibiotice pe acolo... Aici nu sunt uniforme, fiecare vine cu ce are de-acasa... A! Ieri cand am luat-o pe Yael de la gradinita, am gasit-o cu codite!!! A se vedea si-n poze... In legatura cu nisipul, chiar ca am ceva cu el... Mai am si alte fixuri.. Nu stiu, oricum, de curat e curat... Insa imi vine varza acasa, nisip si-n par! Nu stiu, nu-mi place sa se murdareasca... Gata ca exagerez..
SimonaR, bine te-am regasit!
uki
Cu drag,
Isabella (29 sapt.) &Yael (1 anisor & 3 luni!)
Ven spune:
Tutzi, am si uitat sa te felicit din suflet pentru suriorul Iasminei. Sa fie intr-un ceas bun, si sa fie sanatos si baftos! Oare de ce vorbesc la genul masculin? Cand ai DPN?
Yael, tu m-ai dat gata cu printesa ta. Pai tu ai fata mare deja, merge la gradi, unde nu plange, are codite, si, ce m-a mirat mai tare, sta pe scaunel ca si copiii de 3-4 ani! Pe bune, pe Markus nu as indrazni sa-l pun pe scaun, cre' ca din 3 miscari ar fi cu cracii-n sus!
E taaaaaare frumos la gradi, Doamne, de-ar exista si-n Ro asa ceva.......
Tu cand ai DPN?
Ana, La Multi Ani lui Alex! Si sa te porti frumos cu baiatul, daca vrei pe Internet!
Alexandra, ce prajiturica de la Kinder papati voi acolo? Si noi vreeeeeem!
Vad ca puii nostri s-au gandit sa-si sparga capetele in aceeasi zi ...noroc ca Isabel a dat de ceva mai moale
Simona, scrie mai des anyway Si vrem poze recente cu Codrin!
Ce bine ca ai unde sa-l duci in caz de ... "calamitate naturala" ....
V-am pupat!
Poze - si
Davidutza spune:
BUNA!
David este cam bolnavior,a facut febra,nu vrea sa manince decit lapte si ii curge nasucul dar ii dau tratament si sper sa isi revina.
Azi m-am uitat la poze voastre si m-au uimit piticii cat de mult au crescut si ce dulci sunt!
David trimite cativa pupici virtuali pentru:Isabel,Sandra,Mariuca,Iasmina,Yael,Maia,pentru toate Alexandrele,Luana,Julia,Olguta.
Astazi bagam in seama fetitele!
O zi frumoasa va dorim!
Mariana si DAVID(11.10.2003)
uki spune:
Mey mey Ven, pai asa te lauzi tu? Sa stii ca noi pupacim la Markus sa treaca repede
Cat despre vara... de ce nu te multumesti si tu cu ce-i afara acum??? In Buc a fost ceva soare azi
Am vazut si noi pozele cu puiu', saracu de el, de cand era bolnavior(dar cred ca nu vrei sa-ti amintesti)
Si Mariuca taaare s-a rusinat cand a vazut poza numita "Iubirea mea" - stii asa cum baga ei capul in mami lor cand le e rusinica...
Sandrap off, off si voua repede sa treaca
Si mai am 1, 2 intrebari:
- voi dati ciocolata?
- cam pana cand folosim naibiicaruciorul...ca vreau sa-l dau(nu azi) si nu stiu cam cand voi putea iesi fara...
Va tzukam pe toti
gabriela si mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
Ven spune:
Pai bre Uki io nu ma multumesc cu ce-i la noi afara........poate la Buc. e soare, dar in Bistrita ma roade reumatismul de cate zile, asa o vreme e
Si da, ne laudam cu ispravele noastre, de baieti curajosi! Ca dam cu capu' si nu se sparge masa!
Ia sa vad care era poza "Iubirea mea", care face fetitele sa se rusineze? O pupam dulce de tot pe scumpica de Mariuca!
Ca tot complimenteaza Davidutza azi toate fetele, o sabotam!
Poze - si
super mami spune:
Mai harnicutelor....Isabella sunt super pozele. Si cat sunt de dulci !!!!
Am vazut pe acolo doua piticute....mititele rau.
E tare mumoasa fata ta cu coditeSi ce bine merge ea de manuta, parca e o domnisoara
Pare frumos acolo si m-am mirat sa vad ce cuminti stateau ei la masute cu mamicile prin jur. Credeam ca dupa ce apar parintii s-a terminat...
O sa-i arat si lui tati pozele ca i-am povestit de Yael, ca merge la gradi, ca ii place...
Noua nu ne-a dat nici de data asta antibiotice, dar ne-a cam dat de inteles ca ar fi trebuit sa-i dea prima data cand a vazut-o.
Sunt deja doua sapt de cand stam in casa si tusim.
Ne-a dat antitusive (am incercat vreo 3 tipuri...), picaturi de desfundat nasul cu apa de mare....si de ieri un antialergic. N-am inteles pt ce e asta...copilul era deja isteric si oricum nu ne puteam intelege. Sa vedem cum ii merge, deocamdata nici o schimbare.
uki eu i-am dat ciocolata acum doua zile prima data si.....seamana cu mine...adica i-a placut !!!!
Eu nu intentionez sa renunt la carucior, dar Isabel nici nu e asa sportiva.
Chiar dupa ce putem iesi dau fuga la un magazin si cumpar unul tip umbrela. Aici vezi copii in carut (tip sport)pana pe la 3 -4 ani. Nu ca nu ar merge, dar sunt astia mai comozi.
Asta nu inseamna ca face Isabel 4 ani in carucior, doar povesteam
Acum depinde de copil. Isabel a inceput sa mearga singurica la un an si o luna...adica acum o luna...din care 2 sapt a stat in casa. Nici nu stiu de fapt cat de mult ii place sa mearga pe jos. Sper sa aflu curand
Mariana si noi ii dam un pup lui David
Ven e o prajiturica de la Kinder, cu cacao, lapte si glazura de cioco
Nu stiu acum exact cum se cheama ca azi i-am dat tot de la Kinder "kinder bueno". I-a placut dar nu la fel de mult ca prajiturica. Cum ea e cam stirba, cred ca a fost napolitana cam tare pt gingiile ei
Diseara ii cumpar si iti zic cum se cheama. Se gaseste pe peste tot si ...doar pun mana si o pun in cos...nu stiu cum se cheama
Ma mir si eu de cat de desteapta sunt...
Ce face buba, trebuie cusuta sau ceva ? Acum copilul meu/domnisoara vrea sa sara in picioare depa canapea.
Am un mic monstrulica azi !!!
S-a razgandit si se dezbraca....
S-a chinuit sa traga de o soseta si nu a reusit. A venit cu piciorul intins la mine "dai, dai". Imi vine sa o mananc !!!!
Parca vorbeste mai mult si gesticuleaza....mama mama.
Zice asa: mami, tati, iubi(ubi), pisi, miau (mauuuu), ham, chitz, papa, nani nani, cateva nume scurte, caca, pipi, hola (oa), bye bye, hai, dai (ia si da-mi), papi, uta, bebe (bee), si , no, nu nu nu nu e voie (printre primele cuvinte cand avea cam 10 luni), yaya (bunica) ...ma mai gandesc si va mai zic.
Iar pe limba ei...nu mai tace.
Hai ca a venit la butonat. Se enerveaza si imi da mana la o parte
Pupici la toata lumea,
Alexandra si Isabel
carmen77 spune:
Mai fetelor, ce spor aveti voi la scris cand lipsesc eu . Lasa ca e bine ... am ce citi. Eu sunt la servici si mi-a iesit seful sa ia masa in oras, asa ca ... I am free pentru o ora minim . Deci am apucat sa va citesc pe indelete.
Ven, Alexandra, la accidentati, si securizati casa, mai ales masutele, ca is periculoase. Eu am mai cumparat chestii de securizare, si am mai inventat si eu cate una, alta, ca si Matei gaseste destule locuri unde sa se loveasca. Puteti lipi cu banda dublu adeziva laturile meselor, iar peste banda adeziva puteti lipi un material moale, eventual un burete imbracat in textil. Stiu ca nu arata estetic, dar dupa ce cresc pruncii, banda se da jos, masa se spala cu spirt, si gata .. nu mai raman urme . Ia sa vad daca gasesc un link sa va arat despre ce vorbesc. http://www.babyproofingplus.com/cat10_1.htm. Sper sa se vada ...
Sanatate la toti copiii bolnaviori, in special lui Sandra, nu vreau sa imi imaginez prin ce ati trecut.
Matei acuma imi e racit , ii curg mucii garla si e ragusit, acuma pe aici au si fost friguri mari zilele astea si nu stiu pe cine sa dau vina, pe vreme sau pe gradinita? Cert e ca eu dimineata il scot afara cand il duc la gradi si mergem cam 5 minute pe jos ... dar ii pun intotdeauna ceva peste gura, un fular, asa ca ... nu stiu ce sa mai zic, o fi de la frig, nu o fi de la frig? Oricum .. nu conteaza, trece si asta ... cat mai repede, sper.
Isabella, nastere usoara si un baietel sanatos iti doresc, Yael e o dulce , ce mai faceti cu plecatul in Canada? Poate ne vedem la anul? .
Uki, felicitari pentru bb 2, si tu sa ai o sarcina usoara si nastere la fel!
Asteptam cat mai multe vesti din astea bune , cu bb 2 ... cine se mai inscrie pe lista? Ceva doritoare? .... Ven? Adameasca? Anybody???
Va las ca m-am intins .... asa e cand pisica nu e acasa .
Sa aveti o zi buna!
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
carmen77 spune:
Vad ca nu se vede linkul , dati totusi click pe el si intrati pe home page la babyproofing, si apoi pe furniture safety si o sa vedeti acolo masa "decorata".
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003