Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

NeataNoi tocmai am venit de la dr. Ieri au sunat de la clinica sa confirmam programarea,...bla bla... si printre altele am aflat ca o sa faca o radiografie la plamani.
Mi s-a facut rau nu alta. Am stat cu un stres....mai ales ca stiam de acum 10 zile ca e o raceala localizata undeva mai jos.
I-a facut radiografia, Isabel a fost o papusa (pedi o iubeste in mod deosebit pe ea, nu stiu de ce si se tot lauda cu ea pe la toti colegii).
A facut niste crize la aparat....daca avea mai multi dinti cred ca o papa pe tanti cea draguta si super matzaita si zambitoare.
Dar a fost draguta ca imediat ce se termina vreun control incepea sa rada si sa vorbeasca cu cei care tocmai o chinuisera.
Se pare ca are o raceala localizata la plamani dar care e pe cale de vindecare.
Veste buna: nu e foarte grav si trece fara probleme.
Veste proasta: inca o saptamana in casa cu tratament cu tot.PS Duduia are un succes la baietei..... A tabarat unul mic si frumos pe ea in sala de asteptare...de nu mai stia tati pe unde sa bage fata
Tatii astia de fete sunt ... saracutii, mi-e si mila de el cand ma gandesc ce-l asteapta. Noi suntem doua fete la parintii...sa-l vezi pe tatal meu cu masina dupa noi prin discoteci...abia cand ne-am maritat s-a mai linistit un pic saracul.
Asa ca o sa va stresez de plictiseala inca o sapt cu cate 3 mesaje pe zi, sper sa nu va suparatiMa duc sa culc puiutul
Vorbim mai tarziu
Alexandra si puiutul Isabelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna ziua la fetele dragute!

Allya, welcome back! Sa nu mai astepti sa te "mustram" noi ca sa apari, bine? Asteptam poze cu Alex, care are ochii la fel ca Markus, bleu-gri.

Bubu, tare simpatici puiutzii tai, cred ca le-a priit in Romania. Aki e dulce-dulce. Si mi se pare ca amandoi seamana cu tine.

Elena, la cat mai multe aniversari din astea ! Hehe, ce tinerei sunteti voi.....eu chiar ma gandeam ca anul asta in noiembrie vom avea 10 ani de cand suntem impreuna si 6 ani jumate de casnicie!

Zeeva, minunate fetele tale, ce bine ca le obisnuiesti cu miscarea de pe acuma! Si sa stii ca seamana din ce in ce mai bine intre ele!

Super mami, bine ca trece problema, pacat ca nu puteti iesi din casa....la voi cate grade sunt afara?

Paula, e mortala Alexandra cu caciula de blana si cu bundita de blana! Simpatica foc. Si are niste ochi albastri superbi!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutzi spune:

Buna

Ce mai faceti? Iasmina aseara dupa ce a baut lapticul l-a varsat pe tot si a plans f rau de la sperietura. Azi noapte a facut si febra, nu stiu cat ca nu ma lasa sa o masor, dar i-am dat nurofen si sosete cu otet si dimineata nu mai avea nimic. Sper sa fie de la maselute ca i-am vazut coltisorii la cele 2 de sus. Daca mai face febra azi cred ca merg cu ea la medic.
Allya, inca nu stim ce va fi, dar eu am o presimtire ca e fetita. Oricum sanatoasa sa fie ca in rest ne vom descurca noi cumva.
Sandrap cred ca ati tras o sperietura mare mare, dar bine ca pana la urma totul e bine si ca scapati de necazuri.

Va doresc o zi buna si copii sanatosi si mancaciosi,

Tutzi si Iasmina (28.10.2003)

http://community.webshots.com/user/tutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna!

Ieri cand am luat-o pe Yael de la gradinita, toate fetitele erau la 'coafor'.. O educatoare le lua pe toate la rand si le pieptana, le facea codite.. Ca sa le ia parintii frumos aranjate... Am luat-o mai devreme (asa o sa fie toata sapt.), ca inca e pe antibiotice si vreau EU sa-i dau (cu toate ca ele au zis ca de ce, ca si noi putem sa-i dam...). Yael de abea sta la mine sa-i fac o codita, ceva acolo.. Nu prea-i place.. Insa ele au zis ca or sa reuseasca
Eu totusi, cand am vazut gradinitele de aici am avut un soc usor.. si nu neaparat in bine.. Eu am in cap (de pe vremea lui Ceausescu), ca in RO gradinitele sunt mai frumoase, fiecare cu patutul lui (aici au saltelute, puse direct pe jos.. insa normal ca e curat, au covor..) si fiecare are dulapior, frumos desenat... Aici nu au, poate si ca e gradinita mica, in alte parti o fi.. Insa normal ca am locul ei, cu 3 raftulete unde pun servetelele si pampershii...; un body, dres, ciorapei, o bluzita (daca se uda, sau pateaza.. de mancare -cu toate ca le pun barbite...) si ghetute de casa (ca nu-i tine incaltati inauntru; cand ies afara, ii schimba...); un trening... (costumas, ceva de schimb, sa mi-o dea curata acasa) si restul sa fie de schimb, in caz ca se pateaza... murdareste... M-a ingrozit si nisipul.. Insa m-am obisnuit.. E total diferit de ce e in RO, o alta cultura... Poate asa o fi si in State...
Ileana & Ven, gradinita costa EURO265 (la cursul zilei ). Aici sunt foarte scumpe gradinitele... Gradinita e intr-un kibbutz (cautati si voi cu 'google' ce e kibbutz si daca vreti va mai dau si eu amanunte...) si pt. asta e putin mai scumpa decat celelalte. Aici pana-ntr-un an e un pret (MARE), apoi intre 1-3 mai scade PUTIN si intre 3-5 e mult mai putin, iar de la 5 ani e gratuit...

Ver@, acum cred sa fi urcat pe la 84Kg... E adevarat, sunt inalta -1.72, insa totusi... Cu Yael am luat 30 Kile!!! (nici mai mult, nici mai putin...), si inainte de Junior imi mai ramasese sa dau jos DOAR 5 kile... Deci am inceput deja cu 5 Kile in plus...

Multumim de feliciatari (pt. burtica, pt. baietel... pt. dulcica mea Yael ), urari si sper sa am in continuare sarcina usoara.... O sa nasc prin cezariana (nu stiu daca va mai aduceti aminte prin ce-am trecut la nastere... ) si cred ca o sa fie in jur de 1 Mai. Cred ca o sa mai lucrez si luna aprilie... (Allya-sunt in luna a 7-a, acusica intru in sapt. 30!!!).

Ghizela , Yael e bine acum... Merci de intrebare... Insa totusi, ma gandesc asa la ea... Toata lumea ei eram eu si cu taticul, dintr-o data totul s-a schimbat pt. ea, singurica acolo.. Nici nu stiti cat am plans.. Insa stiu, sper.. sa se poarte frumos cu ea si in primul rand ea sa fie fericita acolo... Si cred ca e, simt intr-un fel... Nu o gasesc plansa... Ele imi spun ca e bine, mananca... A inceput sa fie mai sociabila.. Ca era tare distanta la inceput...

Vikinga -si noi ii vorbim lui Yael in 2 limbi, eu in romana si sotul in ebraica (insa cu gradinita, sigur p-asta o s-o stapaneasca mai bine). Intelege perfect ambele limbi, insa 'vorbeste' in ebraica. Insa repeta orice cuvant, chiar daca e in romana sau ebraica... Pana la 8 luni, eu ii vorbeam in ebraica si sotiorul in engleza... Insa am zis ca tb. sa stie romana, asa ca am trecut la cum suntem acum ... Sper ca n-am ametit-o... Mai ziceam sa ramana sotul la engleza, eu romana si ebraica s-o invete la gradinita, insa am zis ca e prea de tot... Engleza o sa aiba tot timpul s-o invete... Cu toate ca asa o simtea ca limba ei...

Alex -la ce serial de comedie te (VA ) uitati?

Bubu, cum a decurs interviul si bine ai revenit!

Ma intorc la lucru.. Multa sanatate!

Cu drag,
Isabella (29 sapt.) &Yael (1 anisor & 3 luni!)

Mergi la inceput

Isabella... dar ce e cu nisipul ? Nu e curat sau ce ? In Spania nisipul de la locul de joaca e absolut impecabil. Il curata tot timpul si in plus am parintii respecta locurile destinate copiilor.
La gradi e haios ca au copii uniforme. Ori treninguri super caraghioase ori tot felul de sortulete, ffff frumusele. Eu ma topesc cand ii vad pe astia mici cum merg la gradi.
Ne uitam la un serial care se numeste My wife and kids. Banuiesc ca il stiti si voi, am inteles ca are un super succes. In plus e cu Damon Wayans....
Acum Isabel tocmai a stat nemiscata pe canapea cat am pregatit eu puiul pt cina. Adica vreo 30 min. Acum s-a ridicat ca am venit eu.
Iar ea nu sta in mod normal singura nici o secunda, e agatata in permanenta de piciorul meu
Cum o sa-l cheme pe bebe mic? V-ati gandit?
Ileana nici eu nu stiam ca saracutul pui a avut primii dintila 3 luni!!! Eu ma minunam de o fetita cu 2 dintisori la 5 luni si ceva..asta in conditiile in care noi am avut primul dintos la un an fara o zi, iar acum la 14 luni...4 bucati dintosi. Si o suuuper strungareata !!!! Seamana cu buni si cu matusa.
Ma duc ca se arde papa
Pupici
Alexandra si Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Fetelor, hai noroc!

eu am lipsit putin, am avut intentia de a merge la munca si chiar am fost cateva zile, insa sotzul nu prea ar vrea sa ma lase... si nici pe Mariuca n-am cu cine s-o las mereu...
O lasasem la mama mea, dar ea a racit si a facut febra si mi-a fost teama sa o mai las acolo pe Maria...

Insa oricum ar fi, ma bucur ca s-a terminat cu zapada si pot iesi afara fara probleme...noi am mai iesit asa fara carut dar e cocosare!

Ne vin dintzisori de sus(2 buc) si sper sa nu fie probleme...facem kk foarte moale...
Am schimbat ordinea in care dadeam papa...nu a fost nici o reactie
Mariuca exerseaza fuga...
Si a innebunit dupa pufuleti - am luat o data din aia care au surprize masinute si de atunci...am strans deja 4 masinute...si ne plac tare mult.

Isabela iti doresc si eu sarcina si nastere usoara!!!

Va pupacim

Gabriela si Mariuca

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,

Hop si eu pe aici ,ca n-am mai fost cam de multisor...Luana a inceput sa imi ocupe chiar si putinul timp liber pe care il mai aveam si,daca incerc cumva sa ma apropii de calculator ...parca ia foc : hop si ea si nu e cu nici un chip sa scap de ea,nici chiar tatal ei nu o poate lua de langa mine...Si face atata galacie si tipa,de se aude in tot blocul.Chiar ne-au zis unii vecini ca o aud,asa,mai in gluma,dar mi-e teama ca intr-o buna zi ne-o vor spune si la modul serios....Sora mea,de exemplu,are probleme cu vecina de dedesubt,cum ca nepotelul meu,care are abia 7 luni si abia invata sa mearga,ar deranja-o foarte tare cu zgomotul si nu se poate odihni.....A amenintat ca va chema politia...Cred ca e putin ne...stiti voi ce si in plus nu cred ca are copii,de aia o fi asa rea...Si daca ati stii ce cuminte e copilasul surorii mele...!Nu plange,nu tipa...pe bune...rade mereu,din orice si la oricine...Cand plange zici ca se jeluieste,asa face,nu zbiara ca fiica-mea...
Alex a implinit in 18 februarie 9 ani...A tinut primul lui chef cu prietenii lui....Daca va puteti imagina ce a fost la mine in sufragerie de la 5 seara la 8 seara...!?...Nebunie:unul tipa mai tare ca celalalt,caci se acopereau unul pe altul sa se auda,mi-au alergat in jurul mesei,si-au bagat degetele in tort ca sa apuce fiecare din ornamente....iar printre picioarele lor era Luana mea de numai 1 an si aproape 4 luni,pe care daca incercam s-o iau din camera,urla atat de tare, ca baietii se opreau brusc din galagie...Imaginati-va ce a fost la mine si erau doar 4 baieti de 8-9 ani! Alex a fost super-incantat si bucuros,multumit de party...Dupa ce au plecat aveam senzatia ca-mi tiuie urechile.Am dormit sambata pana aproape de 10 dimineata....
Acum am si mai rar acces la calculator,caci Alex a primit de la Marius calculator cadou si il poate folosi cu conditia sa am si eu acces la el....Dar stiti cum e cand vine pruncul cu mutra miloaga si te roaga cu fata aia nevinovata sa il mai lasi...si il las din timpul pe care poate il aveam si eu un pic liber,cat doarme monstruletul....si uite asa nu mai apuc si eu sa butonez....
Uf...hai ca v-am plictisit...Stau uneori si ma intreb daca citeste cineva ce scriu?!Ca tare o mai iau prin balarii si mi-e ca ma fac de ras...Mi-am varsat si eu oful...
Pai ar cam fi cazul sa inchei,nu?
Va doresc tuturor sa fiti iubite si sa aveti prichindeii sanatosi..si sa stiti ca mi-a fost dor de voi...
Si poze cu copiii...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/petenchea/my_photos
http://www.babiesonline.com/babies/l/luana/

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Nu se poate !!! Am scris un mesaj cit casa si din greseala am apasat "Reseteaza" in loc de "Trimite"
Poate intru sa scriu mai tirziu, ca acum sint suparata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Asaaa, sa reluam...

Stiu Ven ca altadata eram mai activa pe forum, dar altadata stateam acasa si aveam mai mult timp, iar acum lucrez. La servici am mult de lucru, concentrare maxima, si cind ajung acasa abia apuc sa ma fac cite ceva prin casa si sa ma joc cu Codrin, nu mai am chef si de calculator, ca ma satur de el in timpul zilei .

Ana, m-am ingrozit cind am citit pataniile voastre cu Sandra. Bine ca s-a descoperit la timp si se trateaza. Dar daca TBC nu s-a manifestat, de la a facut febra aia ? Inteleg ca s-a invinetit din cauza febrei, dar febra din ce cauza a fost ?

Bine ati revenit Allya, Ghizela, Isabella, Gabitzica, Tutzi, nici voi n-ati mai scris de mult.

Bine ai venit Claudia ! Din ce oras esti ?

Carmen, na ca ati scapat si de rubeola. De la gradi o fi luat-o ?

Multa sanatate la toti puiutii bolnaviori. Pupam ca ca treaca

V-am mai zis eu ca si Codrin a avut febra acum 10 zile, dar nu stiu de la ce. I-a trecut cu Nurofen si Eferalgan. O fi fost de la dinti ? Nu m-am uitat pina la urma in gitul lui. Aveam de gind sa ma uit cu ajutorul unei cozi de lingura, dar fiindca i-a trecut febra, nu m-am mai uitat. Culema e ca dupa vreo 3-4 zile i s-a infundat nasul si a facut ceva muci. Dar e pe trecute si asta.

Eiiii, fetelor, ce bine e sa dormi 3 nopti la rind fara intrerupere . Mi-am incarcat si eu bateriile. Desi conjuctura nu a fost chiar fericita. Am dormit asa bine fiindca a fost Codrin deportat la buni 4 zile si 3 nopti. Asta fiindca ta-su a zacut in pat 3 zile cu gripa si ne-a fost frica sa n-o ia si puiutul. Ce sa-i faci, nu le poti avea pe toate.
Sper ca intr-o buna zi (sau mai bine zis, noapte), Codrin sa-si reia bunul obicei de a dormi o noapte intreaga fara intrerupere. Ca de ceva vreme se trezeste o data sau de 2 ori, bea ceai, ia suzi si se culca la loc. Da' eu tre' sa fac ture la el in camera

Mergi la inceput

Hello !!!Tocmai a tras duduia o super bubuitura cu capsorul de covor (covorul ei de plastic...ce noroc). Nu stiu exact ce miscare a vrut sa faca, dar i-au fugit picioarele de sub ea si a aterizat direct in scufita. Noroc ca era pe covorasul ei moale. S-a scandalizat saracuta , dar acum s-a linisitit si s-a dus la usa dormitorului si il striga pe tati "ubiiii, ubiii". Cand il are in fata ii zice tati, dar cand il striga prin casa ii zice "ubii - iubi" sau "pisiiii- pisi"
Noi ne zicem pe nume doar cand suntem certati (ceea ce se-ntampla super rar) si Isabel ca un mic papagal ce e, zice ce aude.
Mie in schimb imi zice numai Mami. Nu stiu de ce dar mama nu a zis niciodata, doar mami si tati.
Acum vrea sa-i povesteasca lui Ubi ce a patit, doar ca ubi nu e acasa
In rest se simte mai bine, eu in schimb....tusesc.Sper sa fie asa de o zi ca nu ma mai tin nervi pt inca o viroza.
Ma duc la frecat de mocheta care e plina de ciocolata. Ii place mai nou prajiturica de la Kinder. Si mie imi placeeeee...mmmmm !!!
Ana68 LA MULTI ANI pt ALEX !!! Sa cresca mare sanatos si cuminte.
Isabella nici Isabel nu mai sta la facut de codite. Si e copil crescut cu moate si bentite inca din primele zile ! Cum ii fac un mot cum isi baga degetelele in par si trage tot.
Mie imi plac fetitele cu agrafe si motulete, asa ca ...perseveram Pupacim natiunea, mergem la nani
Alexandra si Isabelita linda http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput