endometru, ovulatie, temperaturi (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

liadi, felicitari!!! sa fi sanatoasa si sa ai grija de burtik!!!

ariadna, sper ca sa reusesc mereu sa am un cuvant bun pentru toata lumea insa pentru mine este ceva normal. Eu iubesc viata si toti oameni. Hai ca astept noutati de la tine in mod special!!!

pupi toate celelalte fete, Tonnia, utocatalina, mirelas 76, danangie, felicity!!!!!

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

laurici..tu in ce zi esti? cat mai ai de asteptat?

eu am niste dureri de ovare cam ciudate...sper ca nu-mi vine ciclul mai devreme, ca ar insemna ca am vreo deficienta de faza luteala.....sunt de abia in ziua 28, cu ovulatia in ziua 21..ar mai trebui sa treaca vreo saptamana pana la ciclu!!!

se poate sa fie vreo anexita??? ca nu stiu cum se manifesta exact, nu-mi aduc aminte sa fi avut...

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mirelas, poate sunt de la implantare!

Mergi la inceput

mirelas, io sunt in ziua 21 cu suspiciune de ov multipla luna asta si in mod normal rushii se instaleaza in ziua 28-29. Asa ca mai am de asteptat foarte putzin.
ref la dureri de ovare si eu am.Incepand din ziua 15 am nishte dureri...senzatie de umflaturi (in fapt sunt umflata) si eu am avut senzatia ca urmeaza sa vina rushii. Oricum, la mine poate fi din cauza stimularii + Pregnyl. Chartul temperaturii este catastrofal luna asta si cred ca nu trebuie sa ma astept la nimik. Bleachhhh, m-am cam saturat sa stau in stresul asta.

La tine poate sa fie de la implantare!!!!

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

laurici, la tine poate fi ceva, mai ales ca ai facut si stimulare..iti tin pumnii!!!

si acum..laurici si tonnia...merci da gandurile bune ca ar putea fi de la implantare...si eu m-am gandit intr-o prima faza dar acum sunt sigura ca nu e de la asta...deja tine durerea de cateva zile. Ma gandesc ca am fost racita cobza si..

nici de nu cred ca am facut-o chiar cum trebuie...am ovulat cred ca in ziua 21 ( ca in a 22a aveam lichid )...da' chiar, cate zile ramane lichidul in fundul de sac ?! si am...in zilele 19, 21, 22..

ma rog...chiar daca nu sunt gravi...macar sa nu fie altceva...anexita sau ciclu mai devreme, macar sa stiu ca faza luteala e de 14 zile, normal adica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Vad ca succesul consta in a nu te gandi si a nu mai spera. Si, hop! atunci sare iepurasul!
Daca-i asa, fetelor, ma ofer voluntar sa-mi trageti si mie una in cap sa-mi fuga gandurile de bb cat mai departe. Asta chiar ca n-am incercat !
Astept propuneri.
Tonnia, Ariadna, Felicity ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Draga Antonia,

Dr. a zis ca as avea ciclu anovulator deoarece endometrul a scazut in zua 11 in loc sa fi crescut fata de ziua 9. Cel putin asta a fost explicatia lui. Eu sunt din provincie, asa incat nu am prea multe posibilitati de a gasi un dr. super, decat daca vin la Bucuresti, lucru cam dificil deocamdata. Asa ca trebuie sa ma multumesc pentru moment cu ce mi se spune de aici. Problema sotului este intr-adevar cea care ne da batai de cap, dar speram ca la biopsie sa gaseasca ceva pe acolo pe care sa ii "oblige" sa se combine cu ovulul de la mine. Ideea este ca eu sa fiu super pregatita in acel moment, sa fie totul in regula la mine.

Este drept, pentru mine toate aceste notiuni sunt noi si incerc sa invat cat mai mult, ca sa imi dau seama ce se petrece cu noi, ce nu merge bine si de ce.

Multumesc oricum pentru sprijin.

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Liadi, felicitari !!!! Sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos, frumos, destept , cuminte si norocos !
Sarcina usoara !!!

mirelas, teoria spune ca lichidul ramane in sac 3 zile. Dar stii si tu, practica ne omoara !!!

dulce !
relya

Mergi la inceput

mirelas, indiferent cate zile sunt...este foarte probabil sa fie de la implantare!!!

...am fost si mi-am facut progesteronul de ziua 21...raspuns la pranz!

pup fetele

Relya

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Probabil ca s-a mai discutat pe forum dar nu am gasit eu... problema termometrului electronic: este indicat pentru monitorizarea temperaturii sau da erori fata de cel clasic?

Mergi la inceput