endometru, ovulatie, temperaturi (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxee spune:
Buna fetele
!
Astazi am avut ceva mai multa treaba de dimineata si am reusit abia acum sa intru sa vad ce-ati mai scris, ce-ati mai facut...Liadi felicitari

!
Sa fiti sanatosi, si tu si bb!
Azi pentru mine e ziua 18, temp 36,61. Cred ca luna asta nu se arata nimic
.
Laurici, tin pumnii sa iasa bine progesteronu'
Tabitha, imi pare rau, da' nu stiu ce as putea sa-ti spun in plus fata de ce ti-a spus Antonia. Subscriu si la "Bafta si succes" .
Pup toate fetele
bety spune:
Lia - felicitari pentru reusita!
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!
Beatrice si multe
pentru tine.
Tabitha spune:
Fetelor,
Am dori sa facem o biopesie testiculara la Giulesti. La telefon am dat din intamplare peste dna. dr. Cocei. Ce imi puteti spune despre ea? Este de incredere?
Va multumesc
Cu speranta,
Tabitha
lauricipani spune:
Tonnia, Roxee, multzumesc fetele. Sa dea Domnul sa fie bine ca altfel o sa ma apuce dmblaua. Mai ales in luna asta cand cred ca am facut 2 oua.
Relya, sti pe unde pot sa gasesc detalii referitoare la lichidul de dupa ovulatie???
Io am fost in ziua 13 cu folicul de (parca) 20mm si in ziua 16 lipsea foliculul dar nu mai aveam lichid. Plizzz?

laurici
Sorina7 spune:
Liadi, felicitari multe multe si Dumnezeu sa te ajute sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos ! 

Relya spune:
Laurici, nu stiu unde poti gasi date. Pe vremea cand faceam monitorizare , am primit informatia de mai sus de la medic.
Sorry !
dulce !
Relya
Alé spune:
Buna, fetele.
Liadi, felictari! Sa iti dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebelush frumos, frumos si cel mai sanatos.
Fetele, eu sint super prinsa cu treaba, de abia acum am citit, si in afara de doua rinduri mai mult nu pot scrie 

.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
lauricipani spune:
hai ca am revenit cu noutati: la mine progesteronul de ziua 21 zice ca am 11,4 cu limita de detectie intre 3.25 si 71.2. Bleachhhh!!!
Cum vine asta? Ca io am avut atatia foliculi si am mai facut si 2 Pregnyl de 5000U. Ce Doamne iatama inseamna asta???

laurici