endometru, ovulatie, temperaturi (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Stiu si eu Tonnia, limitele astea...cea maxima este cam mare...cel putzin asa cred eu.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

fetele si eu in mare viteza. bravo lia, iti urez sa ai o sarcina lipsita de ganduri paranoice si incununata cu un bebe sanatos!!!
nu am facut amniocenteza, ca aia se face in al doilea trimestu si eu inca ma chinui sa il trec cu succes pe primul.
in italia am fost in toscana.
sunt paranoica si in fiecare zi ma gandesc de o suta de ori ca s-a oprit din evolutie. si mie mi-ar trebui niste pumni in cap sa-mi iasa ideea asta. si traiesc numai cu gandul ca nu voi avea bebe niciodata. si intr-adevar viata pare un mare kake fara. adica nu reusesc sa gasesc bucurie si interes in nimic. e gol totul
hai ca de fapt nu doream sa va indispun.
pup fetele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicity, ma ofer eu!

Asa sa stii!

Ariadna, unde esti tu, draguto? Au venit nemernicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Fetelor, eram atat de increzatoare luna asta incat acum cand mi-au venit rusii m-am desumflat de tot!
Felicitari Liadi si sarcina usoara!
Ma retrag sa-mi plang de mila, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragele mele,
Inca o data va multumesc pentru felicitari. danangie, Felicity, lauricipani, Sorina7, Relya, bety, Ale, RexeeAm uitat pe cineva? Irtare! Oricum tuturor va doresc sa fiti la fel de socate ca mine.
Sunt un pic nebuna de bucurie. Ei astea sunt singurele simptome. Si sunt variate. De exemplu astazi am mai facut un test. Al 4-lea.Ca nu-mi vine sa cred. Oricum joi merg la medic, o sa am exact 5 saptamani.
Tonnia tu ai fost la eco? cu cat esti inaintea mea? Cel putin 6 saptamini ai si la un eco bun se vede.
lauricipaniDe ce nu ti se pare bine progesteronul? Cred ca ai sanse mari mai ales cu ovulatia multipla. Tin pumnii!!
Cam in ziua 20 am simtit si eu intepaturi in uter dar credeam ca este ovulatia pierduta. Cand colo implantarea. Deci Mirelas nu este nimic pierdut.
Chinu-i vorba ca mi-am pierdut speranta dar, ca o persoana lucida ce sunt, eram convinsa ca am ovulat cand sotul era plecat. Asa ca stateam linistita. Dar pana sa plece am prestat constiincios cu maca si napraznic (tocmai in speranta ca o sa am ovulatie pana pliaca). Si a plecat exact cand trebuia.
Tabithadin cate stiu eu endometrul creste mai mult pana la ovulatie dar apoi nu prea scade. El se elimina prin menstruatie. Deci scaderea aceea a endometrului nu mi se pare in regula. Poate nu s-a masurat cum trebuyie. Oricum nu dimensiunile endometrului sunt edificatoare pt. timpul ovulatiei. Problema sotului cred insa ca este cauza esecului. Nu stiu insa multe despre ea (dar stiu ca situatia se poate deteriora in timp si asta explica cum ai ramas insarcinata acum cativa ani). Dar exista medici care se simt datori sa critice viata si optiunile pacientilor.
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liadi,

Din cate am reusit sa citesc pe aici, am inteles ca esti o insarcinata super-fericita si ma bucur pentru tine. Iti doresc sa duci cu bine sarcina si sa te bucuri de bb-ul tau. Stiu ca la mine problema este azoospermia sotului; incerc sa il conving sa faca o biopsie si mai vedem dupa aia. Oricum, suntem decisi sa incercam totul, atat cat ne permit finantele noastre. Daca nu, exista multi copii care abia astepata sa le fim parinti.

Multumesc pentru vorbele tale si sa auzim numai de la foarte bine in sus

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salutare fetelor!

Azi am fost la eco.Sunt in ziua a 12-a si am un endometru de 5 mm; un folicul de 18 mm si un altul de 16 mm.In schimb chistul care-l am a mai crescut.In ziua a 9-a, a 11-a si azi a 12-a zi am .Doctorita mi-a zis ca e posibil sa ovulez intr-a 14-a si-a 15-a zi.Deci, pana atunci ma asteapta si multa .

LAURICIPANI multe salutari din partea mea si sa ne vedem cat de curand la

FELICITY eu stau mai sus de Toscana.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

meyyyyyyy, da unde sunteti??? sunteti toate la ovulatie???

danangie, io zic ca stai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Io sint, dar ca de obicei, in contratimp cu toate celelalte fete...
Of, fi-r-ar ea sa fie de viata, ca am niste zile de-mi vine sa ma impusc! Dupa cite vad eu, numai eu ma pling de servici, oi fi eu mai plingacioasa de fel si acum, cind dau de greu, nu sti incotro s-o apuc...
Imi pare rau insa, ca din cauza asta, scriu rar pe forum si nci de citit nu prea mai am timp.

Eu nu prea v-am zis de mine in ultima vreme si ma gindeam sa va fac un update:
Sint in ziua 18, nu stiu exact cind am ovulat, zilele trecute cindva. Initial am crezut ca duminica, dar am avut mucus albusiu si durere pe stinga si ieri. Chiar ma gindeam sa va intreb daca dupa ovulatie ovarul mai doare/ inteapa.

Luna asta am ovulat pe stinga, mai rar la mine, dar pe ovarul drept am avut chistul acela scos laparoscopic. Am observat o chestie ciudata - cind ovulez cu ovarul sting, semnele de ovulatie sint mai prezente - si aici ma refer la mucus, este foarte abundent si cit se poate de clar. De prestat am prestat din doua in doua zile, sper sa iasa ceva, dar la cit sint de stresata, ma cam indoiesc...

Desi am vazut ca asta e reteta succesului - sa nu-ti pese cu adevarat, ca ce fac eu acum, adica nu ma monitorizez, e asa, un fel de dus cu zaharelu'.

In alta ordine de idei, nici pisi nu cred ca face pui, deh, asa "mama", asa "fiica". Acum nu stiu daca o fi din cauza ei sau a motanului... dar mai astept. Daca nu fata la sfarsitul lui martie, atunci chiar ca nu a prins.

Sint cam trista.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetelor
Este primul meu mesaj si sper sa imi fie cu noroc acest forum! Luna asta a fost prima oara cand am inceput monitorizarea si mi s.a dat clomifen si puregon pt stimulare. Acum ma gandesc si eu oare a fost de ajuns doar cate o jumatate de clomifen si doua injectii cu puregon? Am luat timp de 3 zile clomifen iar maine am ultima injectie de facut , joi urmeaza sa iar vineri ma duc pt. eco.Oare este suficient doar o zi de ( ar fi intr-a 11-a zi de la ciclu )? Problema a fost la mine ca nu am suficienti hormoni, spermograma sotului a iesit super!!!Este cazul sa i.au si niste sirop de tuse pana joi??? Am inteles ca da rezultate

Monica

Mergi la inceput