endometru, ovulatie, temperaturi (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Lia, ma bucur nespus de mult pentru reusita ta. Felicitari! Esti o mamica fericita. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, mancacios, cuminte si norocos. Felicitari!
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liadi felicitari din inima...ma bucur mult ca esti insarcinata....bravo....sa ai o sarcina usoara si sa-ti mearga toate din plin...sa ne iei si pe noi la graviduta, please!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Liadi, cat ma bucur! Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos, frumos, destept, norocos!

Incredibil, chiar cred ca esti socata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragele mele,
Va multumesc tuturor de urari si va doresc sa va indepliniti visul cat mai repede. Daca as putea v-as lua cu mine la gravidute. Trebuie sa va inspire toate gravidutele din luna asta.
Nu stiu sa va dau retete ca stiti voi ca nu merge. Dar eu am ineput din ziua 8 sa prestez pentru ca aveam o presimtire ca ovulatia este mai repede chiar daca dupa trec mult mai mult de 14 zile. Am luat Maca lui Catalina (cam aiurea, cand imi aminteam si napraznic).
Inca nu realizez. Nu simpt nimic si parca nu mi se intampla mie. Mi-e tare frica sa nu se intample ceva, asa cum am mai patit. O sa merg joi la medic pentru ca cum am doar 4 sap si 4 zile. Oricum nu o sa vada nimic dar am sa-i cer sa-mi dea Duphaston pentru sustinere. In rest numai cum hotaraste Dumnezeu.
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Ai vazut Liadi ca a fost si Maca buna la ceva...si eu merg in continuare cu Maca si ceaiurile de napraznic...Doamne ajuta! Si eu cred ca Maca m-a facut sa ovluez de doua ori luna trecuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Ariadna...pai barfele sunt off topic, ca nu-s despre ovulatie, temperaturi ai altele...ci despre neshte chestii...care se pot spune doar pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Mireluta-draguta, ia hai sa facem schimb pe PM de ID-uri, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, Tabitha! Sedere cat mai scurta pe aici! Scuza-ne ca nu ti-am raspuns mai prompt, ne-am luat cu felicitarile pentru Liadi.

Pe mine m-a surprins o singura chestie in cele relatate de tine sau poate n-am inteles eu: de unde si-a dat seama ca ai ciclu anovulator? Iti lipsesc dozarile hormonale de ziua 21, care ar fi fost un criteriu mai sigur in problema asta! La eco e greu de spus daca ai sau nu ovulatie, eu, de ex., am ramas insarcinata in luna in care la eco mi s-a spus ca sigur nu am ovulatie. Ti-as recomanda sa faci eco si in zilele 9, 11, tocmai ca sa te asiguri ca ai ovulatie! Cred, insa, ca problema principala o reprezinta azoospermia, dar despre care eu nu stiu nimic.

Nu uita de analizele hormonale de ziua 14 si 21, desi cred ca tu ai ovulatie mai devreme, deci trebuie luate corespunzator! Si ar mai fi cateva analize de recoltat: listeria, toxoplasmoza, CMG, rubeola, ureaplasma, clamydia si parca mai erau cateva!

Bafta! Si tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Scuzati-ma pentru ca nu am mai dat nici o veste de mine si ca nu am mai intrat sa va salut.Zilele astea am fost atat de incarcata cu treburi ca seara cand ajungeam acasa nici nu mai aveam putere sa ma schimb.Trebuie sa ma si mut si am atatea pe cap ca-mi vine sa ma urc pe pereti.

FELICITY,TONNIA,ARIADNA,UTOCATALINA

FELICITY tu ce-ai mai facut?Stiu ca-ti lasasem un mesaj unde stau eu in Italia si te intrebam tu pe unde ai fost in It. In rest, cum te mai simti?Ai facut amniocenteza?

TONNIA tu cum te mai simti?Ai fost la vreun eco?

UTOCATALINA imi pare rau ca te-a vizitat si luna aceasta SCUFITZA ROSIE cum ii zici tu.Sa speram ca luna aceasta ne va vizita si pe noi barza.

ARIADNA33 tu?Nimic? In a cata zi esti?

LIADI felicitari si sa ai o usoara si-un frumos si sanatos.

Despre mine ce sa va spun........Azi sunt in a 11-a zi.Maine ma duc la doctorita sa fac o monitorizare.Sa vedem ce-mi va spune maine.

Pupici la toate.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Pupici Danangie...stiu cum e cind avem treaba de iti vine sa te sui pe pereti, dar nu te urca ca trebuie sa te mai prinda si ...vad ca esti mai "avansata" ca mine...eu sunt abia in ziua a5-a...am fixat si eu o monitorizare in ziua a12-a...adica pe 1 Martie...oricum o sa prestez din ziua a10-a...ca sa fiu sigura...cind voi merge la monitorizare poate fac si colposcopia ca am o rana pe col...si inca o data PAP...desi l-am facu acum vreo 6 luni...dar pentru siguranta mea...dupa care urmeaza.......cam atit...iti tin pumnii maine la doctor si sper ca pe Scufita Rosie sa o manince Lupu vreo 9 luni....

Mergi la inceput