Copilasi de Aug-Sept 2003 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
iuliana Cred ca-i o scumpicica Emma echipata ca o balerina si prestand la "Limbo Rock". Mi-o inchipui si nu ma pot abtine sa nu zambesc iar colegii mei se uita spre mine si se intreaba ce am...
RodicaP Mai, ai avut curaj...Si io ar cam trebui sa o aranjez pe mandra mea dar cand o vad ca parca-i abia iesita de la coafor mi se face mila...Mai ales ca eu n-am avut niciodata macar un carliontz fara sa stau la casca...
dana_ene Printesa in toata regula este Oana!!! Am tras un oki si la mami si...pot sa spun ca are pe cine mosteni dom'shoara!
danat Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost....
felicia0606 Votat!!!
mihaela_s Mai, cand povestesti depre cum o imbraci pe Silvia parca imi mai creste inima...Credeam ca numai noi maturam tot holul cand este vb. de plecare...Ca sa nu mai povestim cam ce inseamna sa o imbracam cu celelalte...
Eu, sincera sa fiu, am inceput cu campania anti-pampers din cauza ca atunci cand schimbam scutecul ma treceau toate apele...si ce mi-am zis:" Te las asa fara pampers si sa vezi ca-i nasol si o sa stai data viitoare..." Numai ca n-a fost sa fie...I-a placut mandrei cu fofoloanca in chilotzel...
Asa ca muncesc doar o data...seara...
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinuca spune:
Eeee....uite ca am venit si noi de la munte cu elan mare de impachetat si iaca ninsoarea.
Pai trebuia sa ma astept la asa ceva.La mine functioneaza perfect toate legile lui Murphy.Asadar...sa vezi distractie la mutat sambata pe vremea asta.
Cu impachetatul stau tare prost ca nu pot face mare lucru cu radu pe langa mine si fara Mircea.Azi am scos plintele care tineau mocheta si in care erau bagate firele si Radu a fost f. incantat de surubelnita si mi-a confiscat-o si se facea ca desurubeaza el.Am recuperat-o deabea peste juma de ora.
AVEM POZE NOI!!!!
danateu- bre, musca-ti limba.Pai tu crezi ca o sa dureze vremea asta pana la botez???Eu vorbisem sa vina primavara.....
Ma duc sa vad ce mai strang cat doarme Radulescu.Pa
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
roisin spune:
Salut, mamici si pitici! Primiti colindatori?
Iar sunt in urma cu evenimentele, avem o perioada mai agitata si n-apuc sa fac prea multe in afara programului...
Noi am fost un week-end la munte, a fost fain dar cam obositor, iar in ultima zi pitica s-a trezit cu febra destul de mare (38.5), asa ca ne-am cam speriatara si am luat-o rapid inapoi spre casa. A doua zi a vazut-o doftora, a dat verdictul de herpangina, si cum continua sa faca febra mare am trecut-o pe Augmentin. Acu' e bine goanga, vesela si vioaie ca de obicei, nu trec 10 minute fara sa faca o boacana...
Acum vreo saptamana jumate a dus-o buni la teatru de papusi, s-au distrat foarte bine desi spre final gaza a cam dat semne de plictiseala. I-a placut ca erau multi pitici si toti galagiosi (posibil ca de acolo sa fi luat chestia aia din gat), si i-au mai placut nush' ce figurine aveau aia la Tandarica in hol. Pe urma s-a plimbat cu scara rulanta de la metrou, asta a fost apogeul.
La munte s-a intalnit cu gasca noastra de colegi veseli si a fost ceva mai reticenta decat de obicei, o vreme s-a tot lipit de mine, ma tragea de deget sa merg cu ea peste tot, pe urma si-a dat drumul (inclusiv la gurita) si si-a bagat nasul peste tot. Mi-a placut mult cum s-a inteles cu fetita nasilor (care are 3 ani), s-au jucat impreuna, ii imita gesturile, "vorbea" cu ea, foarte fain s-au distrat.
Joia trecuta am fost la eco si am vazut-o pe surioara, este cu doua saptamani in avans ca dimensiuni, are aproximativ 1 kil 300 (la 6 luni), iar doftora a estimat ca mai creste pana spre 4 kilograme (poate si mai mult, daca ajungem chiar la termen). E bucalata tare, are o gurita frumoasa (exact ca a Mirunei la 30 de sapt) si un nasuc carn, si capul e perfect rotund. Data viitoare mergem la noul sediu al CMU si acolo am inteles ca au un ecograf misto si ne-a promis doamna doftor ca facem eco 3D. Deocamdata e cu capul in sus (in ultima vreme s-a tot rostogolit), dar sper ca se va intoarce, timp ar mai fi si cica si loc are destul. Inca.
Eu ma simt binisor, dar am avut vreo doua saptamani groaznice, acuma iau calciu si fier (la analize a iesit o anemie micuta) plus vitamine si inca am zile cand ma simt ametita si mi-e greata. In mod cert sarcina asta e mai grea decat prima... Colac peste pupaza, Miruna abia asteapta sa ma prinda asezata, ca mi se urca direct pe burta... iar daca o intreb unde-i surioara ei, imi ridica bluza si imi arata buricul.
De la o vreme s-a facut cam rasfatata domnisoara noastra, ba chiar se invatase sa ne altoiasca peste moaca daca nu eram cuminti. Acuma vad ca a mai renuntat la palme, in schimb aseara l-a prins pe tac-su de par si da-i si trage. Incercam sa-i explicam cu seriozitate ca nu face bine si sa nu prea ii dam atentie cand incepe sa miaune sau sa faca vreo crizuta de nervi si din fericire renunta repede. Am observat ca face cu atat mai rau cu cat e mai obosita, iar daca mai sunt si alte persoane in afara de ma-sa si tac-su care o cauta-n coarne, una doua i se urca la cap. Din fericire, nervisorii astia se compenseaza cu o mai mare afectiune in special fata de mine... incepe sa devina de-a dreptul posesiva in unele momente, mi se urca in brate si ma calareste sau vine si se lipeste de cate un picior de-al meu, ma ia in brate si ma strange cu mult patos, ca sa nu mai zic ca ma striga toata ziua prin casa "mami, mami, mamei!". Bine, si pe tac-su il iubeste la fel de mult, ba chiar pe el il pupa mai des (mie imi trimite bezele de obicei), insa de unde eu eram un personaj fara nume la un moment dat, acuma am intrat bine de tot sub reflector.
Eu tot nu ma stresez cu pampersii, fi-mea daca o pui pe olita face pisu (si raporteaza ca a facut "caca"), dar deocamdata numai buni se distreaza cu ea pe tema asta, si inca destul de rar. Cand am s-o vad ca pricepe mai bine ce-i cu unealta aia si ce vrem noi de la ea, o sa incepem o campanie mai intensa de acomodare.
Dana Ene, saru-mana de articol, e foarte interesant, trebuie sa-l studiez cu atentie.
PS Irinuca, spor la impachetat si sa fie intr-un ceas bun mutarea!
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
dana_ene spune:
Astazi Miruna, Sergiu si Raducul Irinucai implinesc 1 anisor si jumatate !
---------------------------
Irinuca, tare frumusel mai e puiutul tau ! Si vreti neaparat sa-l faceti mare schior, care va sa zica ?! Bravo !
Spor la impachetat.
Liliana, mersi pentru complimente .
Deliak, bine ai revenit !
Te asteptam mai des.
Eu una nu te-am uitat.
Ba imi amintesc si de poza voastra din revista MAMI .
Sa ne povestesti mai multe despre Darius.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Dana-ene pupam scumpa Speedy-Oana-Gonzales si asteptam si alte pozici! Ce dragutz e sa ai fetitza, ii pui rochite, fundite, codite...
Deliak bine revenisi! Nu te-a uitat nimeni, dar fa tu bine si mai povesteste-ne despre Darius, ce mai face? Multumesc pentru oferta cu cruciulitele, iaca tocmai azi am rezolvat si treaba asta, am gasit unele dragute la o biserica pe linga Sf Gheorghe si am cumparat cate imi trebuiau (60 buc).
Irinuca mey da' sa stii ca Radulescu va rupe gura tirgului de don'soare (daca inca nu a facut-o, pe la munte la bunici) ca tare dulce dulce e Banderasu' lu' mama! Sa iti traiasca, ca deh, azi e zi mare, face baiatu' 18 lunisoare! Spor si energie iti doresc la mutari, ca stiu ce te asteapta!
Roisin tare mult imi place cum descrii tu totul, pacat ca o faci asa de rar...bag sama ca de cand esti burticos 2 te lenevisi Glumesc....cred ca e destul de greu si cu copilas mic si cu burtic. Pup Miruna cu bujori in obrajori pentru 1 anisor si jumate!
si pentru Sergiulica-cel-frumos-cu-ochi-albastriiii
Liliana io am glumit cand am zis c-o sa fiu nasha cu coc cu etaje, sper ca nu de-asta astepti evenimentul Si, daca te incalzeste cu ceva, si pe mine ma trec toate apele si tsunamiurile cand il schimb/ imbrac/ spal pe maini pe Raduc, ca e argint viu. Nu mai pun la socoteala si kilele impricinatului...ca le simte coloana mea, stie ea.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu cel bun si blind si dulce si frumusel
deliak spune:
Va multumim pentru accept.
Despre domnul Darius pot sa va spun in primul rand,ceva.....sa nu radeti....inca mai suge la san!!!(vai de tatele mele ),deci ,va spun sigur ca nu am nici o sansa sa-l intarc de curand.Toata lumea care aude face niste fete,daca l-ati vedea,ditamai vlajganul,cu nasul in tita ma-sii
.Ei,hai sa lasam lucrurile..."triste" si sa va povestesc despre nazdravan.
Nu-i mai stiu prea bine greutatea si inaltimea,dar oricum e maaare. La un an a avut 90 cm si 14.5kg,deci acum,cred ca are cu putin mai mult.Mananca foarte bine,cam orice-i dau,nu vrea sa faca la olita,sub nici o forma,asa ca mai asteptam,vorbeste o limba din Star trek, ceva gen Klingoniana.Mai inteleg si eu cateva cuvinte,de ex : in loc de "ce-i asta" spune:ce-aare,gea=mingea,caa=portocala,anana=banana,brrrrum=masina,mama,tata,ca=vaca,rata.Deci astea sunt cuvintele inteligibile,ca restul,daca le-auzi ,te strici de ras. In schimb,zice cat se poate de clar:TITA,deci stie omu`ce-l intereseaza!
Este innebunit dupa muzica,de ex.acum este Top20 pe MTV,s-a postat in fata tv-ului si nici nu clipeste.Se mai uita si la desene,dar nu la toate.Are preferinte si la gagici
,ii plac blondele,de la 16 ani in sus,nu mai mici.
Acum suntem la capitolul scris. I-am luat o tabla din aceea speciala si toata ziua mazgaleste la ea.
AAA,si am uitat problemoiul cel mai framantator, for mi...,nu vrea omu` sa doarma decat leganat si cu ma`sa-n pat ,eventual si c-o tita-n gura ,si se trezeste noaptea de nnnn ori ,ca am zis ca plec de-acasa si-l las cu ta`su,sa se descurce...
Mai Daniela,si zici ca ne-ai vazut tu in "mami",pacat ca in poza aia el a iesit cu o fata de broscuta si mie parca mi se innecase pisica,asa mecla aveam,dar lasa ca-mi pun eu niste poze la album sa vedeti si voi ce baiet fremos am eu.
Apropo,explicati-mi bre si mie cum sa-mi fac si eu album foto,ca nu mai am chef sa ma apuc de cautat instructiunile.
Gata,hai ca m-am laudat destul si dupa aia va plictisesc. V-am pupat dulce.
Karla,mami a lui Darius (05.09.2003)
dana_ene spune:
Karla, zau ca m-ai dat gata !
Si-am vazut ca ti-ai dat seama ca o sa ne faci PAF cu stirea asta. Asa a fost ! Eu am ramas .
Da, nu-i rau deloc. Mai ales la dimensiunile pe care spui ca le are Darius acum, e foarte bine dezvoltat.
Nasol, in schimb, ca se mai trezeste noaptea.
Eu, care si lucrez, nu stiu ce m-as face daca m-as mai si trezi in timpul noptii, ca destul "alerg" dupa ea cat timp e treaza.
Album poti sa-ti faci pe webshots, iti faci cont si adaugi poze in albume plecand de la MyPhotos www.webshots.com
Eu abia astept sa va revad.
Da, sa va revad, ca iti spuneam de poza din MAMI si am retinut-o foarte bine, chiar daca acum nu o am in fata ochilor.
Klingoniana asta o vorbeste si Oana mea, si alti copilashi de-aici .
-------------------------------
Si, fiindca vreau sa fiu prima...
Va pup pe toate, fetite si mamici, si va doresc ca ziua de 1 MARTIE sa fie plina de zambete si raze de soare !
MARTISOARE FRUMOASE !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
felicia0606 spune:
Va multumim mult de tot pentru voturi!
Maine se anunta castigatorul!
Rodica - de ce ai tuns bunatate de carlionti la Stefanut, ca tare mai erau dragalasi!
Dana_ene - e superba domnisorica ta la chef. Dar de ce tocmai cu sticla de bere in mana?
Liliana - cred ca trebuie sa aplic si eu metoda ta ca sa-l dezvat pe Alex de pampers, ca ducem o lupta ca-n filme ca sa-l schimbam pe cel ud!
Roisin - felicitari pentru grasunica mica din burtica!
Karla - de aia a crescut flacaul tau ca Fat Frumos intr-un an cat altii in .... un an si jumatate! Dar nu te musca? Ca pe mine ma cam facuse franjuri si era mult mai mic cand l-am intarcat!
Felicia si Alex
www.babiesonline.com/babycontest/vote.asp" target="_blank">VOTATI AICI CU ALEX E. pentru finala concursului!
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606
deliak spune:
Scuze, am uitat si eu sa va zic sa aveti o primavara frumoasa (desi in Bucuresti a venit iarna) si sa fiti fericite alaturi de toti cei pe care-i iubiti.
Daniela, iti multumesc pentru indrumare,mi-am facut si eu album,deocamdata nu am pus in el decat doua poze,ca nu am mai avut timp sa stau,dar promit ca mai pun. Si spune-mi si mie,daca tot esti profa mea de calculatoreala,cum fac sa-mi apara permanent link-ul ala de la webshots.Sar`na!
Karla,mami a lui Darius (05.09.2003)
http://community.webshots.com/user/deliak103
deliak spune:
Pai ,mai Felicia,nu ma musca,isi protejeaza baiatul "suzetica".A avut o perioada cand ma mai musca,atunci cand i-au iesit caninii,dar s-a linistit de-atunci.