Copilasi de Aug-Sept 2003 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
irinuca spune:
Deliak nu-ti face griji de suptul puiului tau ca si daria a lui Tango inca suge si doarme tot cu mami in pat si tot cu titi in gura.Eu sincer nu stiu cum rezistati ( mame eroine!!!).Tango povestea ca Dariei ii ies caninii si se calmeaza muscand din sanii ei si ca noaptea e o distractie continua.Daria musca in somn, Tango tresare si tipa inconstient, Daria se trezeste de tipat si tot asa.OFF!
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
danat spune:
Deliak chiar ca mama eroina!!!! Si cum sa nu creasca baiatul ditai vlajganul (care ne-a luat si pe noi cei care ne credeam uriasii gastii ). Sa fie sanatos si sa-ti traiasca! Tu arati foarte bine deci iti prieste "sportul" practicat de Darius la supt, asa ca io-ti urez sa ai productie inca muuuult timp de acum
Fetelor am uitat sa va spun ce noutati avem cu Raduc: s-a apucat de prostii.
- Arunca cu mingea in plantele din casa. Sau daca nu are mingea le trage de frunze, ca pe niste fetitze de coditze. Daca are in mina ciocanul poc-poc da cu el in trandafirul japonez. Daca i le ridic sus pe raft ca sa nu mai ajunga la ele, incepe sa se pitzigaie subtirel, ca si cum m-ar ruga. Bineinteles ca nu le capata inapoi. Si ca sa imi arate ca "se descurca" si fara ajutorul meu, ridica genunchiul ca si cum vrea sa se catere pe masuta ca sa ajunga la ele. Inca nu-i reuseste figura. Inca!
- A inceput sa se incrunte, nu stiu daca si ai vostri fac mutrele astea. Zici ca e framintat de probleme sau ca are o durere de cap mai veche.
- Se lungeste pe jos, pe burta, si se impinge in manutze, astfel ca aluneca pe parchet sau gresie si e foaaaaarte incantat de stilul asta de deplasare ca racul. Daca nu esti pe faza mai da si o limba sa verifice starea curateniei parchetului
Bey nene, io inteleg ca e omu' nervos de la canini, da' atita prosteala???
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu cel bun si blind si dulce si frumusel
danat spune:
Am omis/uitat sa va spun (deh, varsta maica ) ca avem si noi niste pozutze mai noi, nu stiu daca le-ati vizionatelea, la adresa:
http://community.webshots.com/album/259389236egcFKX
(cea de-a doua jumatate a albumului de 16-18 luni).
Pupam la voi!
oana_noemi spune:
salutare mamici si copliasi! o primavara superba va doresc, calduta, placuta, poate facem si o intalneala!
am vazut pozele cu oana, cu raducu si darius, sunt superbi!
dupa ce scriu ma duc sa il vizionesc si pe raducul irinucai!
astazi i-am tuns chicutza lui erikutz si arata tare simpatic!
mai nou e terorizeaza pisica, sta non-stop dupa coada ei! i-am pus matzei castronul cu mancare pe jos, imi vad mai departe de treaba si ma uit peste 3 secunde, mitza se uita neputincioasa la erikutz in 4 labe deasupra castronului ei! l-am infascat la tzanc cat sa bage botul si sa guste niste whiskas!
dupa asta, i-am spus ca pisica papa, ca ii e foame, etc, etc, si il intreb: cum mananca pisica? la care el scoate limba de cateva ori, exact ca pisica! o studiase bine baiatu', mai ramane sa faca miau si sa faca pishu laditza cu nisip si am si un motan!
mihaela_s spune:
deliak, bine a revenit printre noi! Am vazut cele 2 poze si pot sa-ti spun ca ai un baietel super...dar nici mamica nu e mai prejos! Chestia cu alaptatul...esti o mama eroina, ce mai!
dana-ene, pai de ce-i dai Oanei sa bea bere??? Asa petrece deci fata ta hm??? Foarte dragutza rochita, e cea cu blanitza de care spuneai intr-un mesaj anterior, nu-i asa?
Liliana, uite ca fetele noastre se potrivesc la taras pe jos in timpul imbracatului...ce-ar fi sa incerc si eu sa o las fara scutec...poate reusesc la fel ca si tine, ca si Silvia e argint viu la schimbat scutec. Nu mai vorbesc de alte activitati...e in continua miscare ca un perpetuum mobile, noroc cu pauzele de somn ca altfel...
Roisin, ma bucur ca te simti mai bine...pai aia mica e mare sa inteleg...bravo ei! Sa traiasca Mirunica de aniversarea ei!!!
Sa traiasca si ceilalti doi sarbatoriti Sergiu si Radu!!!!
Irinuca spor la impachetat!
Felicia am votat in fiecare zi, da-ne maine de veste rezultatul . Cum mai e capsorul bandajat?
Oana-noemi, super motanelul Erik!!!
Incruntari de concentrare(ca intreba danat), aruncari cu jucarii de nervi ca nu stau asa cum vrea ea, zgarieturi si muscaturi(a lasat-o mai moale cu trasul de par), povesti in nu stiu ce limba nordica cu foarte mare seriozitate( eu nu am alta treaba decat sa aprob cu aceeasi seriozitate, dar habar n-am ce!), sarituri in pat cat se poate cu chiote si caderi spectaculoase in fund(musai sa mai mergem la trambulinele cu aer!), incercari mai mult nereusite de a manca singura...cam astea ar fi ultimele "realizari".
Gata ca umplu pagina daca mai stau pe aici .
Am la . u!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
danat spune:
Chiar am citit acum (ca m-am trezit de la 5 juma , incep sa am si manifestari de baba) in cartea "Copilul de la o zi la 6 ani" ca in perioada asta copiii au in mod normal comportamente agresive, musca, arunca, trintesc, bat, din cauza frustrarilor interioare care se creaza pentru ca nu pot realiza tot ce ar vrea. Probabil ca stiti si voi deja asta. Si cica dureaza cel putin pin' la 20j de luni, uneori chiar mai mult. Io zic inca merci ca Raduc nu zice prea multe, ca nu l-a imbratisat pe NU, dar probabil, odata ce va avea curajul sa vorbeasca mai mult, ni-l va servi din belsug.
Oana-noemi si nu stiai tu de ce slabea motanul familiei?!
dana_ene spune:
Deliak, am vazut cele 2 poze si spun si eu, ca si celelalte fete: ARATATI SUPER AMANDOI !
Mai vrem poze !
Despre cum sa apara linkul catre albumul cu poze:
- deschide PROFIL PERSONAL (in stanga ecranului, este unul dintre butoanele albastre !)
- introduci parola ta
- la Editarea profilului personal completezi SEMNATURA cu linkul catre album (http://community.webshots.com/user/deliak103), Copy si Paste
- Gata !
---------------------------
Mihaela si Felicia, asta e, daca-i plac sticlele... chiar si de bere ?!
O patesc rau cu Oana de 2 seri.
Mi s-a trezit cam la o ora dupa ce a adormit fara probleme si a inceput sa urle.
Nu vroia nici in patut, nici in pat cu mami, nici in brate, nici in dormitor, nici in sufragerie, nici pe canapea, nici sa bea, nici sa pape, nici sa o mangai, nici...
Teroare !
Si plangea cu sughituri, cu urlete, cu suspinaturi de mi se sfasiia sufletul.
I-am dat niste Nurofen, dar degeaba !
Or iesi maselele de 2 ani ?
Pe la 2:00 asta-noapte am adormit si eu !
Si tocmai ce o laudam pe fiica-mea Karlei, ca doarme noaptea si ca sunt tare fericita...
Danat, manifestari de nervi am observat si eu la Oana:
- tremura din cap si strange pumnisorii
- musca din masuta din sufragerie
- se lungeste pe jos...
Eu incerc sa o ignor si sa-i distrag apoi atentia cu altceva.
E simpatic foc Raduc al tau ! Si smecher !
Asa doarme ? Cu paturica ?
Oana_noemi, scump Erik cum imita el pisica .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
reby spune:
Buna fetelor, sa fiti iubite si sa aveti o primavara frumoasa plina de impliniri, cu multa sanatate la copilasi!
Felicitari pentru fetele care au reusit cu pampers-elul, super super realizare.
De cind cu serviciul nu prea reusesc sa fiu la zi cu cititul, dar nu ma dau batuta.
David a inceput sa aiba anumite obsesii: prima a fost cind l-am dat in joaca "hai la gropa cu furnici", cum vedea doua persoane pe linga el le lua de minute si pina nu incepea joaca, care trebuia sa dureze ceva nu se lasa. A terminat cu asta acum se urca pe o galetusa de linga chuiveta si se joaca cu apa in diverse moduri. Cu tv-ul deschis, inchis si joca cu telecomanda deja s-a plictisit, asa are tot timpul noi patanii.
Cu plimbatul, incercam tot de doua ori pe zi, uneori reusim, uneori nu, mai sta in carut dar nu perioade lungi, cel mai mult ii place sa se plimbe el pe unde vrea.
La capitolul vorbit stam prost, nu emitem sunetele mai deloc, doar cind e nervos, sau foarte fericit.
La mincare are alte doua obsesii: alune si salam, groaznice amindoua.
Multa sanatate la mamicile cu burtici,
Reby si David
liliac1 spune:
O primavara insorita pentru toate fetele
Cica vine primavara!!! Dupa 15...
danat Mai, n-am vrut sa fiu rautacioasa, daca tu asta ai inteles atunci scuze . Si eu am trecut prin asta si stiu ca imi trecuse os prin os de oboseala...atata tot! Inca o data: SCUZE! imi retrag icon-ul...
quote:
- Se lungeste pe jos, pe burta, si se impinge in manutze, astfel ca aluneca pe parchet sau gresie si e foaaaaarte incantat de stilul asta de deplasare ca racul. Daca nu esti pe faza mai da si o limba sa verifice starea curateniei parchetului
Mai, eu cred ca-i un nou sport inventat de ai nostri copchii ca nu stiu ce sa mai inteleg...Si dupa ce ma enervez si aplic toate metodele ca sa se ridice, o las balta si-i zic:" Linge, mama, si sterge pana ii iei luciul de la gresie!" In secunda urmatoare-i in picioare. Nu'sh ce efect are...Psihologie inversa??? Cam devreme!Hmmm
Mai nou, dupa ce am invatzat sa spunem "NU" avem o ocupatie: Eu spun "Da" ea "Nu" si tot asa...(deci stie ca-s antonime...) iar daca-i spun eu "Nu" se blocheaza...
Mai nou, imitam tot ce se vorbeste la televizor. ieri la Teo nu mai stiu cui i s-a spus "La Multi Ani!" Hop si ghiberdica: "A muti ani!" Am ramas blocata.
Hai ca nu ma mai lungesc ca as scrie romane...mai ales ca taica-miu o invatza tot felul de tampenii...
Va
Fug sa ma uit la poze!!!!!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Elena-Teodora spune:
Fetelor, e 1 martie!!!! Numai bucurii si soare sa fie in viata voastra si a copiilor vostri! Martisoare... martisoare... Si cadouri si zambete si multa bunatate...
Noi nu avem noutati, ne jucam in draci, papam bine, de olita nu vrem sa auzim, ne smecherim pe zi ce trece, invatam sa numaram (deocamdata stim doar pana la 4), avem multe cuvinte noi si, ce sa zic, ne intelegem din ce in ce mai bine, desi, trebuie sa recunosc, avem si noi momentele noastre de criza.
Danat, am vazut pozele, placut tare, tare mult, ai un fat-Frumos in casa... De unde i-ai luat bicicleta aia smechera, solida, viu colorata si cosulet, ca vreau si eu sa-i iau una piticii mele pe 14 martie, cand face un an jumate.
Acum nu am timp, sunt in predare de revista, dar am tinut sa va urez Zile senine si pline de soare in viata de 1 martie...
Georgiana