Copilasi de Aug-Sept 2003 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
liliac1 spune:
roisin Of, Doamne, ce va mai admir pe voi cele care faceti fata cu atata seninatate la toate, mai ales ca burtica nr. 2 este de-acum destul de marishoara. Iti dorim multa, multa sanatate si multa putere! Cred ca este atat de emotionant sa vezi mititica din burtica...Offf, Doamne, ce emotionant!!!!
irinuca Cum a reusit Raducu sa se bage sub patutz??? sau in lada de la pat?? Dragul de el...Poze haioase rau! dar cel mai tare-mi place ca baga capul direct in oala, nu mai este suficient castronelul!
danatRaduc cel frumos este mortal cu cele 3 iubiri...paturica infasurata in jurul gatului...daca lui acolo ii este frig?? Dulce foc!!! Tot pozitii dintr-astea adopta si fii-mea la somn
deliakFelicitari pentru ca inca mai alaptezi...Si eu sunt de principiu ca trebuie sa dai la copil atat cat poti, cu cat mai mult cu atat mai bine!!! Eu as fi vrut sa mai suga dar...asa a fost sa fie, doar 5 luni!
Pupam dulceatza care doarme...
oana_noemi Mai, saraca pisica, sa nu poata papa...Spune-mi si mie cum ai reusit sa-l tunsulesti ca io sunt in cautare de solutii!!!
Mai, frumosi sunt toti! Ma laud mereu cu ei!!!
Va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
roisin spune:
Fetele mele, s-aveti o primvara frumoasa, calda si senina, iar Martisorul sa va aduca un car de bucurii! Multi pupici pentru fete si pitici!
Danateu, chiar m-am lenevit serios de cand cu burta nr. 2, la serviciu incerc sa nu ma abat de la treburile din program, ca altfel risc sa uit si cum ma cheama, sfertul de neuron e extenuat, sarmanul, cred ca e in pragul unei depresii... Acasa n-am nici o sansa sa ma apropii de computer, mi se catara mandra in brate cat ai clipi si e imposibil sa citesc ceva, daramite sa mai si compun doua fraze. In schimb trebaluiesc toata ziua in week-end (asta cand nu suntem plecati in turneu pe la bunici si ma simt si bine), sambata parca aveam motor in fund: cumparaturi, mancare, o raita scurta in oras dupa martisoare, construit placinta cu mere... da' daca ma pui sa fac o treaba 'telectuala, vai de capul meu, sunt in stare sa ma scurt-circuitez.
Am vazut pozele cele noi, baiatul tau are un zambet cu-ce-ri-tor, ca sa nu mai spun de ochisorii cei migdalati marca "mami"... bai, ce ma fac, cum imi pazesc io mandrele de frumuseii vostri? Io sunt cu ochiul protapit pe albumul vostru, am un enteres artistic, as vrea sa punem niste tapet prin casa mai la vara, da' numa' pana la jumatatea peretelui, si in zona de separatie dintre tapet si zugraveala sa lipim niste banda din aia adeziva colorata, cum aveti voi la Raduc in camera. Inca nu stiu cum ar iesi tevatura, da' modelul vostru imi place mult, asa ca tot casc gura la poze cand prind 10 minute libere.
Karla, chiar ca meriti titlul de mama eroina, eu imi pun problema daca as rezista si pana la un an cu bebe atarnat de tzitzi. E frumusel tare flacaul tau, am ramas cu gura cascata ce dimensiuni are. Banuiesc ca va imbracati cu haine pentru 3 ani deja...
Mihaela, si mandra mea are o pasiune pentru saritul in pat, si io stau cu inima cat puricele sa nu calculeze gresit odorul si sa ma trezesc cu ea proptita in perete, ca dormitorul nostru e mic, nici n-are loc sa caza pe covor. Ti-am vazut fetele, is frumoase tare amandoua si cand apar impreuna le cad victima de indata. Cel putin pozele de la baita m-au terminat, la cum is io de cotropita de hormoni, imediat mi se uda ochii de emotie...
Gata, ma'c sa fac niscai trebi, ca pana acu' m-am dat in barci cu martisoare si bomboane...
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Bey fetelor, uitai si io sa va doresc toate alea bunele pentru primavara ce a inceput! Sa fiti sanatoase si fericite, si bebeii cuminti si sanatosi!
Liliana habar nu am pentru ce-ti ceri scuze, cred ca citisi matale in graba si nu intelesesi ce am zis io Eu in nici un caz nu m-am suparat, ca nu pricep ce motiv as fi avut! Cat despre dormitul lui Raduc, asa obisnuieste sa doarma mereu! Pot fi si 30j de grade in casa, tot isi face guler paturica
Elena-Teodora iti dai seama ca mi-a crescut pipota-n mine de laudele adresate Raducului meu personal Tricicleta e adusa de tacsu din viena, este buna intr-adevar, e mai teapana decat ce am vazut pe aici la acelasi pret. Deh, nene, traim in....ue!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu cel bun si blind si dulce si frumusel
Sisi spune:
Dragele mele dragi, neavand toate adresele de mail va trimit si pe calea asta o poveste.... de 1 mar! M-a chinuit talentul azi noapte
ca in timpul zilei nu imi permit!
Floraria din colt
… era deschisa azi noapte la ora 23:00!!! Imaginati-va genul acela de magazinas de colt care incearca sa isi duca traiul zilnic deschizand la 10:00 si inchizand la 18:00 … deodata deschis la un-spre-zece noaptea! Iata cum, in ajun de 1 martie, chiar daca afara (ba chiar si inauntru) masuram sub zero, chiar daca si copacii au devenit un fel de florile miresei iar geamurile au inflorit entuziast, o floraie din multe altele lucreaza noaptea. Iar vanzatoarele cu degete inghetate si ude fac buchete si buchetele pentru ca a doua zi domni sau sefi galanti sa aduca zambetul pe fata dragelor doamne. Lucru care mi-ar fi placut si mie daca afara ar fi fost peste zero si nu ar fi fost atat de tarziu. Dupa ce am inghetat bine, m-am gandit ca si floraresele sunt femei si ca probabil pentru ele cel mai frumos gest ar fi sa se duca acasa si sa doarma. Si m-am mai gandit ca gesturile pe care le facem, chiar si oferitul unor flori reprezinta gandul bun pe care vrem sa il adresam unui om. Asa ca trimit un gand bun tuturor prietenelor mele, tuturor florareselor obosite, tuturor femeilor plictisite sau stresate de prea multa munca, tuturor mamicilor care ar vrea sa stea mai mult alaturi de cei mici, tuturor doamnelor care merita sa fie iubite si … nu in ultimul rand, tuturor curierilor care vor scapa astazi de o livrare#61514;. Pentru ca gandul meu vine la voi fara nici un ajutor si singura lui valoare este sinceritatea. Imi doresc sincer ca toti cei pe care ii cunosc sa aiba o primavara insorita iar fiecare clipa sa infloreasca si sa readuca in viata noastra semnificatia florilor, martisoarelor si a gandurilor bune!
http://community.webshots.com/user/sisi03
cristinamh spune:
ma fetelor, trei zile fara net si intram in depresie!!!
azi eram deja paranoica... da' am scapat.
am citit ce-ati scris, si acus nici nu stiu cuc e sa incep!!!
deliak, bine ai revenit. ma bucur ca nu se sfarma gasca!! cu alaptatul... o pretena a patit la fel...nu era chip sa-l dezvete... ce o deranja cel mai tare era ca in public vladut se trezea ca vrea tzatzi, si ii ridica bluza.... iar daca nu primea era jale. apoi copilul mare, ei ii era rusine... la 1 an si 7 luni a trimis copilul la tara o luna. iar cand l-a adus inapoi, nu mai voia nici tzatza, si facea si la olita!!!
rodica, ai tuns carliontii... si io trebuie sa-l tund pe andrei... deocamdata castron...si are si almeu un pic de bucle... da' la vara o sa plang cand l-oi tunde periutza!! da' nu plec la mare cu copil cu plete, ca e greu de intretinut...
oana, pai erik...la pisica??? eu as zice merci in locul tau sa invete de la pisica cum sa faca pipi intr-un loc...pui nisip in olita daca tine musai sa faca asa!!!
sa va povestesc de andrei...
duminica, pe viscol, noi am apucat sa promitem ca mergem intr-o vizita... cand am vazut de dimineata ce e afara, era prea tarziu sa mai dam inapoi... asa ca am ajuns pana la urma prin drumul taberei pe la billa. normal, casa noua, andrei s-a pus pe explorat... si cum stapanii isi doresc un bb, au vazut acum si ce modificari trebuie sa faca prin casa. le-a demonstrat andrei ca patul lor din dormitor nu e bun, ca-i prea inalt, si cazi prea de sus. apoi, nici nu se putea urca in pat... asa ca a facut el nitica ordine, a dibuit o cutie si a facut scara... de pe cutit in pat, de pe pat pe noptier, si de-acolo buf cu capul e parchet... buza sparta un picut, gazdele erau deja panicate... 3 minute de plans si gata. iar pe cutie, iar in pat, iar pe noptiera.
apoi... usi la tot ce se poate, sertare... noroc ca se multumea sa le deschida si inchida. pe bune de nu ma apuca rusinea sa ma duc cu copilul asta undeva. am ajuns sa plec cu rola de scoci dupa mine si sa lipesc usile ca sa nu faca cine stie ce boroboata andrei!!!
ca sa fie tacamul complet, acasa il gasesc pe andrei sus pe un scaun. nu stiu cum a reusit, da' am paralizat!!! o sa pun pozele azi-maine pe site...
si inca ceva.. partea buna a statului fara net, trei zile m-am culcat dimineata pe la 3-5, ca am facut noua varianta a sitului. adica a minimul necesar. mai am de facut o parte mai vrea, cea care sa va permita sa faceti albumele personale la noi pe site. acolo e de munca... dar partea de pana acum e gata!! io una sunt multumita de ce-a iesit. sa vad cum fac sa pun undeva ce-am lucrat sa vedeti si voi.
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
cristinamh spune:
uite ce-am gasit!!!! astept pozele restante, ca sa le bag in albume...
mai am sa caut lista cu optiune pt site... nu dadi cu pietre, ca n-am ajuns la banca, da' n-am putut
nu uitati de rubricile cu craciun, iepurasi, botez...
a_emma_ana: 15, 18, craciun 2004
b_daria: (2, 3, 4) 11, 12, 15, 18, craciun 2004
c_andrei_razvan:
e_stefania_daniel: (1, 9) 11, 15, 18, craciun 2004
ee_marc_antoniu: toate
g_sara_andreea : 10 11 12 18
gg_alexandru_mihael: 15 18 craciun 2004, botez
h_asli_:
i_ioana_maria_alexandra:
ii_cezar_alexandru: 10 15 craciun 2004
j_horia_stefan: 15 craciun 2003, 2004
jj_stefan_daniel: 15 craciun 2004
k_raluca_maria: 15 craciun 2004
l_adrian_: 15 craciun 2004
m_petra: 12, 15 craciun 2004
mm_horia_martin: (2 4 5 7) 9 10 11 12, 15 craciun 2004
mmm_eliza: burtica, nastere, 7 8 9 craciun 2003, 2004 iepurasi(?)
n_sergiu: 8 10 11 12 15 craciun 2004
o_ana_miruna: 15 craciun 2004
p_radu_petru: 15 craciun 2004
q_erik: 15 craciun 2004
r_oana_maria: 15 craciun 2004
rr_david: 15 craciun 2004
rrr_ana_maria_: 12 15 botez craciun 2004
rs_matei_alexandru: (3 4) 15 craciun 2004
s_silvia_petra:
ss_andrei_catalin: craciun 2004
uu_elena_teodora: (3 4 5 6 8) 9 10 11 12 15 nastere craciun 2003, 2004
uuu_timea_christiane: toate
v_radu_stefan: 15 craciun 2004
vv_alex: toate
w_david_ioan:
y_alexandru_calin: 15 craciun 2004
yy_ioana_alexandra : 12, 15
yya_ioana_catalina: toate
yyd_alexia_maria: burtica, 3 4 5 6 10 11 12 craciun2003, 2004
x_ioana_maria: (7 8) 10 15 craciun 2004
xx_andreea_sorina: 3.... 12, 15 craciun 2004
xxx_alexandra: (nastere... 4) 8 9 10 11 12, 15 craciun 2004
z_andreea_alexandra: 9 10 11 12, 15 craciun 2004
zz_lisa marie: 15 craciun 2004
zzy_crina_craita: toate
zzz_andra_maria: 8 9 10 11 12, 15 craciun 2004
DACA APAR PE LISTA POZE PE CARE LE-ATI TRIMIS, ATENTIONATI-MA, SA VERIFIC!!!
Mih spune:
Fetele mele dragi, va doresc numai bine si multa sanatate de Martisor!
Vad ca si copilasii vostri au accese de "nervisori". Si eu care-mi faceam probleme ca numai Matei al meu are...
De ex. Matei, atunci cand ii interzic sa faca ceva, isi da cu manuta peste capsor. Nu tare, dar pe mine ma ingrijoreaza tare gestul in sine...Am intrebat-o pe doctorita lui daca e normal si ea mi-a spus ca e specific varstei si ca toti copiii fac la fel.
Am admirat-o si eu pe frumoasa Oana, pe "micutzul" Darius al lui Deliak si pe mamica lui, pe Raduc cel mic si scump, pe Raducu al irinucai si pe nazdravanul si haiosul Erikutz. Sunt toti niste copilasi frumosi si foarte, foarte reusiti!
Bine mai Rodica, mai, de ce ai tuns frumusete de carlionti?
Va pup!
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
mihaela_s spune:
Fetelor, va doresc in sa aveti o primavara minunata, sa aveti bucurii muuulte muuulte alaturi de puiutzii vostri scumpi si de domnii de langa voi. pentru toata lumea!
Roisin , si Silvia a dat cu capul de perete de cateva ori, apoi a dat cu obrazul de marginea patului si a avut o saptamana urma pe obraz, dar acum s-a invatat, se tranteste pe burta sau in fund si stie sa aprecieze distanta. Mai, vad ca nu mi-au murit laudatorii
dana-ene, pai nu stiu daca ai cititwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44026" target="_blank">aici ce patesc eu cu Silvia de cateva nopti. Acum completarea pe ziua de azi...ma bucur in sfarsit ca se trezeste la 9 dimineata, ma gandesc ca va adormi pe la 12-13...asa ca o pun in pat la 13, pana atunci era plina de verva...plange pana la 13.20, o iau din patutz, mananca, se mai joaca, la 14.30 o pun iar in patutz. De atunci sta si plange cu pauze, timp in care eu sper ca a adormit...deci deja de 20 min. Nici ca ma gandesc sa merg la ea, daca o iau iar din pat n-o mai culc azi si nu vreau asta. Acum tace, poate ca a adormit...
Si ieri si alaltaieri am trezit-o la 16.30, daca o lasam probabil dormea pana catre 18...unde sa adoarma seara???
cristina, eu ti-am trimis pozele cu care apar restanta, nu le-ai primit?
danat si liliana, metoda "sters-lins" pe jos adaptare taras-in-spate
o aplica si Silvia cu succes. Noroc cu masina de spalat...care face si tace
sisi, mai vrem asemenea texte care sa ne umple sufletele de melancolie...foarte frumos cum ai scris!
paranteza...nu doarme, plange iar!...am inchis paranteza
Va pup pe toate!!!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
cristinamh spune:
am recuperat si lista cu optiunile pt site....
acum, uite ce m-am gandit...
tp ca pana la un an spatiul a fost free, albumele vor ramane asa cum sunt. nu voi scoate pe nimeni, si pot fi completate la orice ora cu pozele lipsa.
lista de bebelusi. voi scoate de pe lista doar mamicile care indeplinesc urmatoarele doua conditii: 1. nu au trimis niciodata poze si 2. nu au dat nici un semn cum ca le-ar interesa vreodata gasca noastra. cred ca e destul de democratic.
albumele de peste un anisor pot fi completate oricand, daca ati spus ca sunteti de acord cu situl. trimiteti pozele cat mai repede, ca suntem deja in urma cu albumele... nu uitati sectiunile de sarbatori!!!
rubrica "suriori" am lasat aici spatiu pt suriorii mai mari si mai mici. inca n-am facut rubricile pt suriorii din burtica, dar daca vreti, imi trimiteti pe mail ce poze vreti si neaparat comentariile la fiecare. am si eu o rugaminte, pozele sa aiba un nume clar, sa stiu cine e acolo, si sa fie insotite in mail de comentariul care sa apara sub ea.
retete mai facem rubrica de retete??? nu neaparat retete cu nume, chiar si improvizatii , dar care au fost acceptate de prichindei... pt neuronii in pana de inspiratie la capitolul gatit, sunt bine-venite!!
poezii aici daca mai aveti voi altele dragute, le astept sa le adaug... daca nu sunt deja. multumesc inca o data lui tango, de la care am colectia!!!
n-am reusit sa pun pe nicaieri un fragment, ca nu-mi merge ftp-ul, dar o sa va fac o schema a sitului!
NAZDRAVANI
1.CINE SUNT
2.SURIORI
3.CUM AM VENIT PE LUME
3.1. 9 luni in burtica
3.2. ziua cea mare
3.3. povesti de neuitat
CRESTEM INCET-INCET
1. PRIMUL AN DE VIATA
1.1. luna 1....12
2. DE LA 1 LA 2 ANI
2.1. luna 15, 18, 21
2.2. luna 24
SARBATORI IN FAMILIE
1. BOTEZUL
2. CRACIUNUL (2003, 2004)
3. SFINTELE PASTI (iepurasi 2004, 2005)
GASCA NOASTRA
1. PRIMA INTALNIRE
2. 8.IUN.2004
3. 26.IUN.2004
4. DIVERSE INTALNIRI
ALBUME PERSONALE
- aici am pus deocamdata linkuri la fiecare pt albumele de pe webshot.cand e gata la noi cu albumele, o sa se schimbe.
UTILE
1. POEZII (AICI E GATA!!)
2. CANTECELE (IN MASURA IN CARE CREDETI CA E NEVOIE, pun cutiutele muzicale, sau daca aveti alte cantecele cu copii.... asta pana cand ii vom inregistra pe-ai nostri!!!!)
3. POVESTI (eu am cam 3Gb de povesti... sper ca spatiu nelimitat inseaman sa le pun pe toate!!! nu stiu daca nu cumva inseamna piraterie...)
4. RETETE GUSTOASE
MIHAELA, pozele erau... eu sunt vinovata, ca n-am verificat lista... am modificat-o acum
PENTRU SITE:
AMANUNTE LA : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40698&whichpage=9
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40698&whichpage=7
iuliana
Tango
cristinamh
deia
simanoro
Simy
misty
roxanica-mamica
ancuta
l_carmen2003
Yasmin
Freia
Stefi2003
Tigresa
Rodica_P
danoana
ina_nz
sisi
Mirupati
Ankalaura
anny
roisin
irinuca
Oana_Noemi
dana_ene
alexica
deliak
reby
Roxana77
Mih si Bogux
Mihaela S
Catia
rodika
gtania
Elena-Teodora
dunemaire
NicoletaF
Danat
Felicia0606
craluca
Ioanaa
mireaf
Tara
Alex_2003
Alynuta
floarea-soarelui
xerxe
iuliana76
loredanaiascu
craita
liliac1
moosy
Rodica P spune:
Deliak eu am o vecina care a alaptat pina aproape de 2 ani! Am vazut pozele, aratati foarte bine impreuna!
Am vazut si pozele lui Raducu Teu cel dulce si frumos si cu orajorii rosii si ale Oanei ca e ditamai domnisoara . Superbe si pozele cu Raducu Irinucai in zapada!
Schimbatul pampersilor e o lupta, aseara de ex l-am schimbat in piscina gonflabila iar diminata e inviorare curata vorba Danei numai coloana mea stie.
S-ar parea ca si lui Stefan ii dau maselutele sau asa am vazut eu cind i-am pipait gingiile cu mare grija sa nu ma muste.
Prosteala si rasfat cit casa si la noi si urla si se trinteste daca nu ii dai ceva de zici ca cel putin s-a lovit.
Poze noi am si eu de la intilnirea oltencelor unde fimiu a pupat o fetita! Na!
Si nu in ultimul rind pentru toate fetele dragele.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!