Copilasi de Aug-Sept 2003 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gata, am gasit aici pe un site american si e 50$. Problema era ca nu vroiam din Europa, ca nu stiu daca livreaza si mama nu cred ca putea s ami-l aduca. ce am gasit pe site-ul american e identic cu ala din link-ul anterior. O s afac comanda poate saptamina asta.

Nici Emma nu face la olita, dar imi spune "cih" cind face caca. Azi mi-a zis si cind a facut pipi, de m-a facut sa o schimb de chiloti si dupa 10 minute iar Cih", dar de data asta a fost caca. Astept si eu sa se incalzeasca sa o las fara chilotei si s afaca pe ea. Noi avem norocul ca o sa se incalzeasca mai devreme aici si poate reusesc sa o fac sa faca la olita. Important e ca realizeaza ca face caca si imi spune. Insa nu ma stresez asa de tare.

Felicitari Ancai si Lilianei pentru realizarea "fara pampers".

Mihaela_s, eu am ajuns la concluzia ca nu e bine sa intrebi...vrei asta, sau...nu vrei asta? Ca ea sigur zice NU. Am experimentat pe mine.:). Asa ca ii zic "hai sa bem apa, sau...hai sa mergem la nani etc. Si mindrulita nu mai are cum sa zica NU.

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

he,he iuliana, eu degeaba-i spun Silviei "hai sa..." ca la ea automat e "NUUU!!" Azi i-am pus lapticul pe pat si i-am spus "hai sa bei laptele" iar ea a fugit si s-a pitit in coltul usii de la intrare...apoi i-am spus "sa nu vii la laptic, lasa ca vine catelul si il bea"...sa vezi cum a venit fugutza la el.
Ce sa mai spun de imbracat!!! E jale mare, degeaba ii spun ca mergem afara, sa vedem catei, purcei, caluti si ce-or mai fi...dau pe animal planet, apoi incep sa cant ceva, sa-i distrag atentia si uite-asa reusesc sa o imbrac cu primele hainute. Apoi la haina groasa se tranteste pe jos, eu ii pun o maneca, ea o scoate...ce mai, balamuc in toata regula! na, o sa treaca si asta si apoi or veni altele :)) le cunosc deja, ca-s trecuta prin ele

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

tot io pe aici?!
La noi e soare si frumos...abia astept sa iesim la plimbare! Azi ne-a facut figura asa mica...trebuia sa mergem la Cluj, abia asteptam sa ies si eu din "cochilia" mea. Numai ca plecarea era la 6.30-7 dimineata(era masina programata la 9 la inspectie) si cand credeti ca a adormit pitica? La 1.30 cu noi in pat..mai ca niciodata! Am intarziat putin cu ora de culcare, am facut baie aseara si nu i-am spus lui tati sa se ocupe ea sa o culce, asa ca s-a facut 23.20 si n-a adormit, statea in patut si plangea de a trezit-o si pe Diana...asa ca dimineata la 5.30 am luat hotararea sa plece numai tati si noi fetele am ramas acasa. Mi-a fost mila sa o trezesc la ora aia...a dormit pana la 10.30 si eu la fel.

va pup si we placut in continuare!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Mai sunt doar doua zile din concurs. Ne mai ajutati cu cate un vot?

Multumim!

Felicia si bb Alex E.

www.babiesonline.com/babycontest/vote.asp" target="_blank">VOTATI AICI CU ALEX E. pentru finala concursului!

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa vedeti ce smecheroaica am. Am fost ieri la balet si tati a intrat in functiune, eu stind pe margine. Dar n-a fost chp ca venea mindra la mine:(. Asa ca a trebuit sa imi pun burta si fundoiul in miscare...mi-a scos untul din mine. Probabil ca va merge chestia cu tati daca eu nu o sa fiu acolo. Oricum, de data asta a vrut sa asculte comenzile in mare parte...a mai dansat si in centru ca...deh, nu se poate altfel, dar mai putin:). La limbo rock a fost incintata si a inceput chiuiala:)) si tropaiala de bucurie si chiar s-a executat bine la trecutul sub bat:).

La capitotul pupat tati tot la stadiul de dinainte e, adica...nimic...dar cind i-a zis aseara ca sa mearga cu el sa faca baie (si Emma zice un "baiiieee" asa de clar:) a inceput sa il pupe pe tati si s-a dus imediat dupa el.

Am uitat sa va spun ca la control tensiunea si proteinele in urina sint la valori normale...stateam cu inima cit un purice. Dr, a incercat sa ma faca sa ma razgindesc cu cezariana, dar eu nu si nu. Intrebare: pai, de ce? eu: ca mi-e frica. ea: mie mi-ar fi frica daca m-ar taia cineva. eu: mie mi-e frica sa nasc normal. Si uite asa mi-a lasat food for thoughts...zice ea, dar eu tot la cezariana ramin, ca stiu ce ma asteapta, ma termina repede, nu o sa fie complicatii si gata. Aici mai e si chestia cu asigurarea care tre' sa plateasca vreo 20 000$ pentru o cezariana, pe cind o nastere normala e citeva mii si e si normal sa incerce sa te faca sa te razgindesti. Dar eu ma tin pe pozitie:). Pai, daca e sa ma tina nasterea vreo 24 de ore:))), cine sta cu Emma ca vreau totusi sa o chem pe mama dupa ce nasc, sa fie aici la botez.

Am incercat sa ii ascund noaptea suzetele. Ieri noapte a tinut pina pe la 6 dimineata (seara i-am scos-o din gura), dar pe la 5-6 a inceut oracaiala si a trebuit sa i-o dau. Aseara tati i-a scos-o din gura si i le-a ascuns sub perna sub Minnie pe celelalte 2. Dimineata la 7 cine credeti ca avea una in gura si una in mina? Mindrulita mea:))...a stiut, dom'le (sau le-a cautat pina le-a gasit) ca sint sub perna...a dat-o pe Minnie la o parte. Cind s-a trezit m-am dus tiptil-tiptil la ea sa vad ce face si isi punea suzetele sub perna:). Asa ca nu mai merge chestia cu ascunsul.

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Astazi este ultima zi a concursului!
Ne mai ajutati si astazi cu cate un vot? Si gata nu va mai batem la cap cu asta!

Linkul pt. votat pt. Alex E. este mai jos sub semnatura.

Va multumim mult de tot si ramanem indatorati.

mami Felicia si Alex E.

www.babiesonline.com/babycontest/vote.asp" target="_blank">VOTATI AICI CU ALEX E. pentru finala concursului!

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Ieri l-am tuns pe Stefanutz. Mi-e greu sa-l vad fara cirliontii lui. dar ii era si lui greu ca transpira!

Feli l-am votat si azi pe Alex ca in fiecare zi! Cum se mai simte a uitat?

Iuliana felicitari Emmei pentru limbo, lasa ca uita ea si de suzete!

Felicitari Elizei si Andrei pt ca au scapat de pampersi! Noi mai avem pina acolo de fapt inca nu m-am gindit sa il obisnuiesc sa ceara la olita! Oricum noi prestam la 2 feluri de pampers noaptea nr 5 si ziua nr 4.

Voi le dati apa noaptea la copii? Stefan bea ziua foarte multa apa, noaptea nu ii mai dau dar daca i-o fi sete si noaptea?

Fetelor ce sperietura am tras azi-dimineata cind l-am vazut in picioare pe saua de la tricicleta, am incremenit nu stiam ce sa fac, m-am apropiat binisor tinindu-l de vorba pina l-am luat de acolo! Off!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

RodicaP ai tuns frumusete de carlionti?! Acu' ca vine Craciunul? Pup Stefanelul eu sunt sigura ca tot frumos este cu ochii aia imensi ai lui!

Iuliana pupam dansatoarea familiei plina de gratie! Facem galerie de pe margine la limbo

Fetelor ma ingrozesc de vremea "care este" Am si de facut musai un drum, dar nu asta ar fi problema, ci ma enerveaza ca in weekend a fost pisaceala de ninsoare, si acum cand s-a depus, nu mai e tati disponibil pt tras a sanie, ca la 8 seara cand apare el acasa noi dam stingerea. Asa ca, tot bunicii si mami vor presta pe post de reni pentru boierimea sa! Bey fetelor, si eu care peste 2 saptamini sunt nasa....cum imi va mai sta cocul cu 5 etaje de sarmale si cu sclipici?!?!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu cel bun si blind si dulce si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sambata am fost cu mandra mea la o mica petrecere.
A fost, normal, centrul atentiei. A innebunit pe toata lumea, draga mamii !
Noroc ca a fost cineva cu aparat foto digital, ca i-a facut si ei cateva poze. Deocamdata am primit doar 3, pe care le-am si pus in album, ca sa mi-o admirati .
Iata: AICI!
-------------------
Danat, abia astept sa te vad... nasa !
-------------------
Felicia, am votat, cum sa nu !
-------------------
Rodica, cum ai taiat tu buclele alea superbe ...?

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Mai fetelor,dupa o lunga absenta va salut din nou.Sper sa va mai amintiti de mine,va rog nu dati cu pietre,dar am fost foaaaaarte ocupata.Am mai intrat din cand in cand pe forum, citeam ce scriati voi,dar nu mai apucam sa mai si scriu.Dar uite ca azi am avut ceva mai mult timp.Sper ca de-acum inainte sa fiu o prezenta constanta,daca sunteti de-acord sa ma reprimiti printre voi.
Danat ,iti multumesc pentru mesajele pe care mi le-ai mai trimis.Am vazut pozele cu Raducu,pai e flacau in toata regula si e frumooooos.Sa-ti traiasca!! Am vazut ca ai postat un subiect in legatura cu niste cruciulite,ai gasit? Daca nu,pot sa-ti dau eu vreo 50 de bucati.Sunt de la botezul lui Darius,am uitat sa le folosim.Sunt din argint,cu fundita albastra.Daca mai ai nevoie,da-mi un PM.
Pentru celelalte fete,va pupam si sa va traiasca bebeii frumosii.Am vazut pozele la toti copilutii de august-septembrie 2003,sunt cei mai frumosi de pe forum.
Va pupam
Karla,mami a lui Darius(05.09.2003)

Mergi la inceput