endometru, ovulatie, temperaturi (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Roxee, mersi mult pentru raspuns.
Tonniatu esti o scumpa ca incerci sa ma incurajezi, numai ca o sansa de 6-8 % inseamna foarte putin, aproape nimic.Oricum nu mia- mai ramas nimic decat sa sper .Acum am alta obsesie : sa ajung la Bogdan Marinescu.Poate ,cine stie ?

Am inceput sa ma simt prost aici. Nu prea mai am ce cauta pentru ca nu am subiecte comune cu voi si cred ca va si plictisesc cu problemele mele.Din pacate la mine nu mai conteaza nici enometrul nici temperatura !Dar imi sunteti tare dragi si nu renunt la voi nici daca mi-o cereti voi. Daca voi nu ma vreti eu va vreau !

pentru toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rucsi, te rog sa nu te mai aud cu chestii din astea! Rusinica!
Nici eu n-as avea ce cauta aici, poate, dar sunt dependenta de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Rucsi nu mai fi tristuca, uite cum evolueaza sansele tale.
dupa hsg ne-ai zis ca ai sanse de 1%...acum ca ai 6-8% deja au crescut si nu ai facut nimic. poate un tratament ceva si iti sporesti sansele si mai mult. nu dispera, ai un bebe acasa ar trebui sa nu iti fie asa de greu (zic eu care ma rog la Dumnezeu macar unul sa-mi dea)!!! ai sa-l ai si pe al doilea. nu te speria de o interventie, nu se moare din asa ceva!! fii tare!! si nu ne plictisesti deloc cu problemele tale. daca n-am avea probleme, nu am fi aici nicicare.

Tonnica trebuie sa te cheme pe tine

cu testele de ovulatie e ca si cu temperaturile, la unele persoane merg perfect, la altele doar e sursa de nervi si frustare. tot o monitorizare e sfanta.

cat o costa un ecograf, ma gandesc sa-mi cumpar unul sau sa-mi constuiesc eu unul (deh sunt inginera hahaha) sa studiez sa pot citi ce vad, sa-i baga la origini pe americani cu zgarcenia lor ridicola

Mergi la inceput

Tonnica, a?
Super idee cu ecograful!

Ce-o face Ariadnaaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ariadna iar a dat bir cu fugitii.
ariadnaaaaaaaaaaaaaaaaaa treci incoace ca ne e dor de tine

va dati seama ce fain ar fi sa ai un ecograf acasa, chiar discutam cu al meu sa facem un proiect impreuna . un ecograf sa si-l permita toata lumea sa fie ca orice gadget, sa-l bagi pe portul usb la computer hahahaha. hai ca incep sa aberez, dar uite ca mi-a venit in sfarsit ideea cum sa devin milionara

Mergi la inceput

Ti-am furat ideea! Nu sunt inginera dar cred ca ma apuc serios de treaba asta!

As vrea sa fie cat un telefon mobil, si ca marime si ca pret!

Mergi la inceput

Tonnia, Felicity , daca inca nu am reusit sa va plictisesc , atunci sa mai incerc ! Sunt foarte speriata ! De ce ma doare burta si mijlocul ? ( nu tot timpul ) Sunt in ziua 19 , deci inca nu se pune problema de cm. Sigur am patit ceva la histero, mai ales ca dupa ce-am facut-o am plecat direct la master la examen . Am condus cam mult si era si cam frig . Si de suparare am plecat de la examen direct in Plazza la bowling. deci nu am stat deloc in pat, nici macar in casa ! Aveti idee ce poate sa fie ? Hai sa va spun ceva care sa va faca sa radeti. Din cand in cand mai imi zic : Ce-ar fi sa fiu gravida ?

Mergi la inceput

Dar n-ai putea sa fii la ovulatie?

Mergi la inceput

Nu, pentru ca am avut ovulatie in ziua 13 cand am avut altfel de dureri, specifice.Deja le recunosc, iar durerea de acum este ca la cm.Pe mine ma doare de cand am facut histero , aici este problema .Mi-e frica de vreo complicatie !
Tu cum te simti ? Cand faci echo ? Te-ai ingrasat vreun pic ?
Tot nu gasesc floricica galbena !

Mergi la inceput

Uite la asta nu m-am gandit ! Ovulatie in ziua 19 la un cm de 25 - 26 de zile ? E posibil ?
Sa ma duc la doctor oare ? Ce analize ar trebui sa fac sa vad de ce ma doare burta ?

Mergi la inceput