endometru, ovulatie, temperaturi (13)
Raspunsuri - Pagina 4
Tonnia spune:
Laurici, ca o gogosica ce sunt am fost la eco la 4 sapatamani si 2 zile, nu s-a vazut nimic. Acum astept pana la 6 si ceva.
Simptome ceva ? Ai prestat competent?
Felicity, pe mine nu ma bagi in seama!
lauricipani spune:
Tonnia, si io am trecut prin asa ceva, nici la mine nu s-a vazut asa devreme decat endometru ingroshat.
Hai succes pe mai departe!!!!

laurici
Loru spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Buna!
Am calculat care ar fi trebuit sa fie ziua ovulatiei pe un site...degeaba! Nici un simptom...La fel cum acum, la doar cateva zile inainte de CM nu am nici un simptom! Eu, care le aveam pe toate!
Buna adelamaria,
Dar inainte sa iei anticonceptionale cu era?
Eu, de exemplu, cand iau anticonceptionale am exact simptomele pe care le descrii (la 15 zile dupa CM am o durere surda intr-o parte si ma doare puti spatele), iar inainte de CM toate simptomele posibile: dureri de burta, spate, somnolente, se umfla sanii...
Dar, cand renunt la anticonceptionale, nu mai am nici un simptom. Nu ma doare nimic. Trebuie sa calculez zilele sa vad si cand imi vine CM. Nici in timpul CM nu ma doare nimic. E putin cam pe dos, dar asa e de cand ma stiu.
Te pup si toate cele bune... si sa te loveasca un...
utocatalina spune:
Antonia si Felicity am facut testul Clear Blue...negativ
...fir-ar sa fie de treaba...e clar...iluzii desarte
...totusi am o singura mirare
...de ce nu vine ciclu....maine este ultima zi...pentru ca niciodata nu mi-a venit mai tirziu de 28 de zile....asa ca maine voi avea certitudinea esecului meu de luna asta
...imi pare rau ca v-am fiert degeaba
...dar imi pusesem atitea sperante
...stiti si voi cum e...in fine...intr-un fel m-am linistit si nu mai sunt stresata...deja mi-am stabilit planul de bataie in Luna Martisorului....si chiar daca si luna asta va scapa Scufita Rosie de Lup...poate luna viitoare nu mai are acelasi noroc!!
Va pup pentru incurajari!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
rucsi spune:

[flo pentru toate fetele.Mi-a fost dor de voi ! Bine ca ati revenit ( cu forte noi, sper ).
Tonnia
pentru tine .Stiu ca-ti place aia galbena dar n-o gasesc.
Aledaca erai barbat , sigur ma indrogosteam de tine!
Tonnia spune:
Cata, nu fii trista, te rog!

Luna viitoare va fi sigur, numai sa ma sculti si pe mine, sa prestezi un pic mai din vreme!
Rucsi, ce mai faci tu? Cum te simti?
Chi spune:
Aloouuu ! Planeta Pamant ...?!
Raspundeti-mi si mie, va rog : ce se mai poate vedea la un eco a doua zi dupa ovulatie ? Adica in afara cicatricei foliculului si a corpului galben. Endometrul mai este relevant ?
Felicity, multumesc de incurajari.Tot ce am obtinut important in viata, a fost pe neasteptate. Dar as vrea ca acum sa nu mai fie regula asta !!!!
Felicity spune:
Cata, tot raul spre bine, va fi luna viitoare. uneori oricat de pe faza suntem, nu iese si trebuie sa avem rabdare. imi pare rau, dar incearca sa privesti optimista spre viitor. 
rucsi, daca Ale era barbat, nu gandea asa rational si la obiect ![]()
Tonnia gogosico, ca bine ti se mai potriveste porecla. hai sa te bag in seama cu ceva care stiu ca-ti face sigur placere
cum stai cu
?
Felicity spune:
Chi eu cred ca se vede lipsa folicului in locul caruia evolueaza ceva ca va apare ca un chist care se reabsoarbe spre sfarsitul perioadei.
ala e corpul galben, cer fetele care stiu mai multe sa ma corecteze daca spun tampenii!!
si mai cred ca vezi endometru cat este, de ce nu? ca doar ala ramane pe loc.
Laca Chi ca nu conteaza cand si in ce mod obti, important e sa obti ce doresti!!!