Din Republica Moldova cine mai e? (2)
Raspunsuri - Pagina 8
alinkav spune:
Si niste pulpe de pui la gratar cu maioneza!!!
Ptiu ptiu ca sunt la dieta!!!! Am pus pe mine 5 kg iarna asta!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Domnul bucatar-miestru de shashlik pune si el uneori maioneza in carne si iese tare tare bun mmmm.
ticka spune:
Am recitit si m-am ingrozit cum un subiect atat de "visator" poate devia si transforma cu o viteza atat de mare in niste "pulpe si shashlik" Si sa nu mai crezi ca totul trece prin stomac
alinkav spune:
Cu stomacul plin visezi mai bine!Si visezi mai colorat!
poze cu Alex
ticka spune:
Eu visez vara asta sa calatorim un pic..tare as vrea sa ajung in Spania, la Barcelona...
Vezi ca se poate visa si burta goala
(la propriu vorbind, ca la figurat iti dau dreptate 100%)
alinkav spune:
Parca mi-au furat gandurile. Tocmai vroiam sa spun ca visul meu e sa calatoresc!!!
Macar o data pe an,sa vizitez o tara. Ei, cum e visul meu?In afara de Uniunea Sovietica n-am mai fost nicaieri.
Dar vreau sa vizitez si toata Romanika!Ca zic ca e ce de vazut, sau nu?
De ce Spania?
poze cu Alex
ticka spune:
Pai acolo n-am ajuns si-mi doresc de vre-o 2 ani. Imi place ca e cald si ca e aerul ala latino si Barcelona e splendida.
Si Romania e foarte frumoasa, din pacate nici noi n-am fost peste tot: munte doar Busteni, Sinaia, Brasov, Sovata, Cheile Bicazului (nemaipomenit!!!!), mare. Cam atat in Ro. Am mai fost in vacantza in Bulgaria, www.studentholidays.com/bg/bg35.htm" target="_blank">Sozopol (in poza e partea veche a orasului), Turcia, www.info-alanya.net/tr/alanya.htm" target="_blank">Alanya, apoi cea mai frumoasa calatorie a foast cea la Paris (noi 2 cu masina!!!) - am trecut prin Ungaria, Austria, Germania, am vizitat cate putzin in fiecare tzara, am vizitat Budapesta si Viena, a fost super!!!