Din Republica Moldova cine mai e? (2)
Raspunsuri - Pagina 7
ticka spune:
Apropo de surprize si culoare in viatza...exct cum sunt cartzi de capatai, uite asa am si eu cateva filme de capatai..printre care "Tot Samyi Munhauzen". Il ador pentru faptul ca e o enceclopedie vie de cum potzi da culoare vietzii. Pana la urma de noi depinde cat de "colorata" e viatza noastra....
alinkav spune:
quote:
Apropo de surprize si culoare in viatza...exct cum sunt cartzi de capatai, uite asa am si eu cateva filme de capatai..printre care "Tot Samyi Munhauzen". Il ador pentru faptul ca e o enceclopedie vie de cum potzi da culoare vietzii. Pana la urma de noi depinde cat de "colorata" e viatza noastra....
Si inca cum, Cristina....
Uite eu sunt exemplul viu, acum viata noastra trece printr-un moment mai dificil, pot spune ca e super incolora, si facem acum imposibilul sa-i dam o culoare adevarata, tipatoare!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Apropo de culoare...cand eram mai mici, ca sa nu zic "mai tineri" , cutreeram parcurile pana la febra musculara, luam sucuri din supermarket si le beam la iarba verde, visam cu ochii deschisi si ne uitam la frunze, stele si alte minuni. Si acum daca vrem sa mergem undeva, tzushti cu fundul in masina...care plimbari, care stele... Cica se numeshte "maturizare" eu zic ca se numeste "comfort" ....
Balbina spune:
Cristina, ce cunoscut imi suna !
Imi dau seama ca devin chiar mai pretentioasa cu virsta. Si nu numai eu. Cind mai strimba sotul din nas la mincare, imi place sa-i zic: "dar mai tii minte cum mincai la camin orez cu wiesana, cartofi prajiti si fasole fierte in borcan cu fierbatorul?"
El ride, desigur, si imi zice ca acum sint alte vremuri.
Tare repede se mai obisnuieste omul cu binele!
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
Hehehe tare erau vremuri acelea!!!
Eu abia astept incalzire,sa iesim si noi la un "shashlicioc"!!!
Anul trecut pe 15 martie ce cald era, de am iesit la un picnic, tare as vrea sa fie la fel.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Cristina, ce cunoscut imi suna !
Imi dau seama ca devin chiar mai pretentioasa cu virsta. Si nu numai eu. Cind mai strimba sotul din nas la mincare, imi place sa-i zic: "dar mai tii minte cum mincai la camin orez cu wiesana, cartofi prajiti si fasole fierte in borcan cu fierbatorul?"
El ride, desigur, si imi zice ca acum sint alte vremuri.
Tare repede se mai obisnuieste omul cu binele!
------------------
Numai bine,
Natalia
Eu cu mancarea am alta replica, nu-ti place fa-ti singur. Va asigur ca discutzii nu exista.
Cat despre pretentzii...bine dragelor ca m-am maritat cam verde si necoapta, ca altfel la cate pretenzii am acum nici Fat-Frumos nu e bun...
ticka spune:
Cat despre picnik la padure la vremea potrivita... acu 2 ani am fost cu gashca la padure, la Pusnicu in mijlocul iernii. Ningea atat de frumos, am facut si gratar, ne-am batut cu zapada, am facut si om de zapada mai mare decat mine. A fost super!!
alinkav spune:
Si sotiorul meu incepe cateodata cu mofturile, deja a uitat cum bea ceai cu slanina de dimineata, pe timpul studentiei.
Eu o data am facut Revelion in padure, cu tot cu brad impodobit. Dar asta a fost acum multi, multi ani. Aveam 10 ani, la Moscova.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Dragelor I-a bagatzi aici la baba retzete de shashlik? Cum il facetzi? La noi se ocupa husbendul, dar imi bag si eu coditza cu sfaturi si mereu o iau peste shapka .
alinkav spune:
Noi il preparam in cel mai simplu mod posibil.
Carnea de porc taiata in "cuburi" se amesteca cu ceapa taiata rondele groase, piper boabe, foi de dafin, si vin alb. Se tine vreo 5 ore la murat si gata. Vara mai punem si rosii si ardei impreuna cu carnea la murat.
Cateodata inainte de pus pe foc(pe carbuni), mai punem si maioneza, iese carnea mai moale.
Pofta buna!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex