Din Republica Moldova cine mai e? (2)
Raspunsuri - Pagina 6
ticka spune:
Multzam din nou Nata, Davina , pacat ca la ceva cu adevart util nu ma duce capul....
quote:
Originally posted by alinkav
Ce tema dezbatem azi???
Si ca tot intreba Alina..propun sa dezbatem urmatorul subiect;
La ce visam cand eram adolescentzi... si daca visele chiar se implinesc...cum era si in Alchimistul - e adevarat oare ca atunci cand iti doreshti cu adevarat ceva tot universul lucreaza pentru aceasta...
Ce zicetzi? ne bagam? sau avetzi alte propuneri?
Balbina spune:
Adolescenta? Eeehh, cind a fost asta?
Acum cind imi aduc aminte de adolescenta, imi vine sa rid de vise aveam. Niste banalitati, nu vise. Chiam ma bucur ca nu s-au implinit.
Cel putin la mine, visele s-au schimbat pe parcursul vietii. Orice lucru e relativ si mai ales diferit, in functie de prisma prin care este privit. Ma maturizez pe zi ce trece, privesc in urma si ma minunez, cum am putut sa gindesc asa cum am gindit si cum am putut sa procedez asa cum am procedat?
M-am mai gindit si mi-am dat seama ca eu niciodata nu am avut aspiratii inalte. Nu cred in zodii, dar uite ca la mine cred ca se potriveste mult din descrierea zodiei racului. Am visat intotdeauna sa am un cuibusor al meu, pe care sa-l aranjez asa cum vreau eu si in care sa locuiesc doar eu cu familia mea (adica fara soacre, cumnate sau alte rude). Sa am un sot care sa ma respecte si sa ma iubeasca, niste copii, pe care sa-i pot creste si sa le insuflu dragostea si frica de Dumnezeu.
E adevarat, nu sint vise tocmai inaltatoare, nu stiu daca se ridica la nivelul "Alchimistului", dar SINT ALE MELE.
Cuibusorul, sotul si primul copilas exista deja in viata mea. Sa vedem ce urmeaza....
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
Eu ziceam de vise adevarate..din alea in care crezi toata viatza!
cat despre adolescentza, cu toate ca urasc ideea de parere de rau...imi pare rau de multe gesturi facute si nefacute la timpul potrivit. Dar asta este - ne maturizam, daca am avea mintea de-acum atunci ... Eu am fost marcata in adolescentza de gandul de a fi foarte buna in tot ce fac pentru ca parintzii mei sa fie mandri de mine. Uite de-asta nu-mi pare rau. Dar stiu ca multe lucruri le faceam mai mult pentru ei si ca sa nu-i dezamagesc. Nu zic..mai tarziu mi-am dat seama ca mi-au prins bine.
Atunci, schimbam subiectul discutziei. Asteptam propuneri!!!!!
(BDW: Visele mele nu s-au implinit asa cum credeam eu, in schimb altele la care nu indrazneam sa ma gandesc uite ca s-au realizat...)
alinkav spune:
E foarte interesanta tema, mai ales ce frumoasa era adolescenta.
Eu pot sa spun doar ca soarta mea a fost cu totul altfel, decat cum visam eu. A fost mult mai generoasa.
Cum am mai scris mai sus, nu prea am mare imaginatie, asa ca nu prea visam la ceva creativ, visam la ceva mai practic, la realitate. Visul comun tuturor, era sa intru la facultate pe care o doream,sa am multi prieteni, a fiu ferecita. Acum m-am pus serios pe ganduri, si ma credeti, nu mai tin minte concret la ce visam.Poate si din cauza ca visele acelea de copil, mi s-au transformat deja in vise de om mare si plin de obligatii.Nu stiu.
Cert e ca acum am mult mai multe vise, decat inainte, si parca sunt mult mai importante, mai frumoase, mai mult accesibile.
Mi-ar placea sa aud ce ganditi voi, ce vise ati avut voi si care s-au realizat.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Balbina spune:
Visarea e un lucru extrem de placut, cel putin pentru mine. Apelez la acest "medicament" de fiecare data cind ma simt trista sau deprimata.
quote:
(BDW: Visele mele nu s-au implinit asa cum credeam eu, in schimb altele la care nu indrazneam sa ma gandesc uite ca s-au realizat...)
De aia viata e asa de frumoasa, pentru ca e mereu surprinzatoare.
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
quote:
Ma regasesc aici!!!!
poze cu Alex
alinkav spune:
Si eu am facut multe lucruri, pe care mi-as dori sa nu le fac.Dar in acelas timp ma bucur, ca poate nu ajungeam acolo unde sunt acum. Asa ca tot raul e spre bine!
poze cu Alex
ticka spune:
Apropo de viatza surprinzatoare..
Mie nu pre-mi plac surprizele, pentru ca sunt o persoana calculata
Am vazut ieri partea a 2 a lui Doctor Jivago pe TVR1 (mi-a parut rau de timpul pirdut, pentru ca l-am vazut drept un film slabutz, dar alta e ideea...) Tipul la un moment dat se intoarce acasa fara iubita, casa luata, bolnav de inima si plamani si concluzioneaza ca "viatza e atat de frumoasa". Eu nu l-am intezles, adica din lux si de toate te trezesti la pamant din toate punctele de vedere si spui ca viatza e frumoasa? ... Mai tre sa cresc, cred-ca....
Balbina spune:
Alina,
quote:
Si eu am facut multe lucruri, pe care mi-as dori sa nu le fac.Dar in acelas timp ma bucur, ca poate nu ajungeam acolo unde sunt acum. Asa ca tot raul e spre bine!
Subscriu!
Cristina,
quote:
Mie nu pre-mi plac surprizele, pentru ca sunt o persoana calculata
Nici mie nu-mi plac surprizele, ma supara tare mult orice schimbari neplanificate in viata mea (mai ales cheltuielile neprevazute), dar recunosc ca surpizele placute dau culoare vietii. Eh, acuma daca ar fi toate placute....
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
Undeva am mai auzit de asta, ca viata e frumoasa.
Poate ca si din cauza ca mai are viata, mai traieste, este deja o anumita ferecire. Ca nu totul e pierdut. Sau eu chiar am luat razna...
poze cu Alex