Din Republica Moldova cine mai e? (2)
Raspunsuri - Pagina 9
alinkav spune:
Cristina nu ma zadari(asa se spune?)!!!!Vreau si eu sa vad!!!Dar cum, ca n-am pasaport romanesc!!!De la moldoveni, iti trebuie vize si vize!!!
Natalia, bun shashlik,nu???
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Balbina spune:
Alina,
Eu n-am mai mincat shashlik de un car de ani! Poate ajung la vara la vreun picnic.
------------------
Numai bine,
Natalia
ticka spune:
Nici eu nu mai stiu de cand n-am mancat Shashlik...ultimul pe care l-am facut...l-am facut friptura in casa ca deh, turna cu galeata afara.. Asa ca ccc cand ne hotaram sa mergem la piknik, trecem in drum pe la Selgros si luam carnisa de-acolo.
bdw: Eu diseara incerc sa fac tort diplomat (n-am mai facut) sa vad ce-mi iese....
ticka spune:
Natalia, eu tot vreau sa te intre si acum mi-am facut curaj ! Tie cum iti zic ai tai acasa, mie una imi place foarte mult Natasha, am o prietena careia ii spun toti Nata... si la tine cum e?
Sper sa nu-mi iau bobarnaci in cap
Balbina spune:
ticka
Dar de un tortik din asta ce zici?
E tortul meu de Anul Nou.
Mie parintii si rudele imi zic Natasha. Dar aici m-am prezentat drept Natalia (variante: Natali, Nati). Nata nu suna rau. In orice caz, mai bine decit Natasha . Asta e privilegiul rudelor .
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
Eu am mancat shashliciok acum 2 luni!Ce bun era!!!!
Succes la facut tort, eu nu ma incumet sa fac torturi complicate.
poze cu Alex
alinkav spune:
Vreau si eu retete de torturi bune, bune!!!
Diplomat de la Cristina si Tortul minune de la Natalia!!!
poze cu Alex
ticka spune:
Nata ce fel de tort e.. ca arata super!!! Chiar mai bine decat cel pe care vreau sa-l fac!
Alina, reteta de diplomat e www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=6841" target="_blank">aici, am gasit linkul de la forumul DC despre bucatarie.
Balbina spune:
Cristina, Alina,
Acest tort este super usor de facut. Daca vreti, va scriu reteta.
Si are si putin calorii (ceea ce nu e de neglijat).
------------------
Numai bine,
Natalia