Mamici de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
emaaimee spune:
Bella-si la MotherCare are nursing bras-sutiene alaptat!
Eu nu ma bag deocamdata la sutiene de alaptat ca imi cresc inca individele...
Dragii de pestisori!
si pestiuc iubit de 20s
gio spune:
quote:
Originally posted by anis
Gio...foarte bine ca te bagi..mai zi-ne ...ca sa ne lamurim si noi...
Ca si eu una zic ca am simtit-o pe bebelina mea..dar asa ca un pestisor...
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Asa simteam si eu prin sapt 16-20, pana s-a decis bb sa-mi traga una tare, ca am sarit ca arsa de pe scaun (ca asteptam la dr)..dar eu nu m-am prins ca erau miscari asa devreme, pana nu mi-a tras una tare
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
irinabungau spune:
Anis si eu am simtit toata saptamana ca un ghiortzait de matze la mine in burtica, si am stiut ca-i bebe... La inceput il simtit mai usurel, ca-i micutz, dupa aceea sa vezi ce dansuri... Nu stiu, eu totusi saptamana asta am simtit ceva mai intens, am crezut ca-i o tresarire a vreunui muschi, dar cand am pus mana, am simtit din nou... ma gandesc totusi ca este devreme la 14 sapt. sa-l simt asa de intens... Intr-adevar, ma aplecam sa iau ceva si am presat pe burtica, probabil nu i-o fi convenit si m-a atentionat...
Astazi intram si noi in sapt.15... Doamne, ce mai trece timpul!!!
Fetelor, ma speriati cu sutienele voastre de alaptat... nu este totusi cam devreme? Eu nu-mi pot imagina la ce numar voi ajunge cand o fi sa soseasca domnia sa laptele...
Pupici si o zi cat mai frumoasa si cu miscari in burtici va doresc
Irina si bebe 15 sapt
Katink spune:
Buna dimineata!
Mie doar un sutien imi mai vine si ala daca il port cateva ore ma strange si imi lasa dungi, asa ca m-am hotarat sa imi iau alt sutien, si cum tot sunt gravida mi-am luat de gravida , care sa sustina bine sanii si sa ma simt libera cu el sa nu ma tina deloc.
Aici la raionul de gravide sutien dintr-asta am gasit, si am zis impusc 2 iepuri dintr-o lovitura.
Normal ca sunt constienta ca vor mai creste si mai ales cand voi avea laptele vor exploda , dar eu nu mai rezistam cu ce aveam, si mi-am luat asa...
O zi buna,
Katink 16+
Ioana Co. spune:
Fetelor eu cum sunt mai "rotunjoara" de la prima sarcina, ramasa asa - sa nu va speriati ca nu toate conformatiile sunt la fel...eu m-am ingrasat in prima sarcina 23 kg , doar 6 kg am pierdut la nastere si inca cateva pe parcurs...In prima perioada am slabit 8 kg dupa care din trim. 2 am pus 15 kg. La mine sarcina s-a vazut doar din luna a 7- a, si nici acum nu isi da nimeni seama ca as fi "gravidoasa" ...doar.Cred ca si de aceea m-am bucurat de o a doau sarcina asa repede ...ca dupa aceea ma enervez si ma "topesc".
Sanatosi cu totii sa fim mamici, tatici, bebei ca in rest toate se rezolva.
pupici
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 19s
http://community.webshots.com/user/yoannaco
Katink spune:
Isa am gasit un site interesant pt tine, si nu numai , dar la tine m-am gandit prima oara pentru ca tu ai gemeni si am vazut ca aici scrie pentru fiecare saptamana si despre gemeni:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blweek5.htm
Mai sunt fotografii multe de la eco, iar daca mergeti la sapt. 16 o sa gasiti explicatii cu senzatia cand misca prima oara bebelusul, inclusiv imagini cu sexul bebelusului...
Numai bine,
Katink 16+
mitub spune:
Fetelor,
Miscarile beblului sunt de doua feluri si coprespunzator de amplitudini diferite (va zic asta pt ca am citit aseara din nou Enciclopedia Larousse pt parinti). Sunt fie miscari ale intregului corp, echivalent cu dat peste cap sau schimbarea completa a pozitiei, caz in care se simt niste impunsaturi gen cele descrise batai de inima, si apoi miscari numai ale membrelor care seamana cu fluturasul sau pestisorul prin burtica. Asha ca toata lumea sa fie fericita, caci sigur acolo este bebe care vrea sa isi faca simtita prezenta.
Voiam sa va mai intreb ceva: vreti sa scriu tot asha pe prima pagina (la subiectul viitor insa) cum e cu dezvoltarea in saptamanile de sarcina corespunzatoare noua (mamicilor de iulie- august)? Ca eu ma bucur tare cand aflu cat de mare mai este, ce a mai invatat sa faca etc.
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by gioquote:
Originally posted by andre_ea
Fetelor, pe mine nu ma lamureste bine treaba cu miscarile lu' bb.
Eu am simtit de vineri incoace niste impunsaturi ca niste batai de inima. Fiind ceva ce nu am mai simtit niciodata am presupus ca e bb. Numai ca nu am simtit mereu cam prin acelasi loc. Am simtit si aproape de buric si mai jos de buric cu mai mult de o palma, si mai in stanga si mai la dreapta, in momemente diferite. Mi s-a spus ca mi se pare mie, ca nu are cum sa fie bb pe o raza asa de mare.
Oare cum o fi? O fi fost bb? Ca pe mine expresiile "ca un fluturas" ma baga in ceata.
Va rog lamuriti-ma si pe mine ca mor de ingrijorare!
Pupici in avans!
Andy
Iar ma bag sper ca nu va suparati!!!
Exact asa am simtit si eu cand eram insarcinata..nici eu nu puteam descrie mai bine cum a fost!!!Cum fi-mea a fost in burtica taaaare puturoasa, pot spune ca acele prime miscari au fost destul de tari (le-a simtit si tati), nicidecum falfaieli
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Deci era bebe?
Hai ca poate nu am fost explicita. O singura data am simtit impunsaturi ca niste batai de inima, undeva foarte jos. Se simteau si la mana. Mai mult de 4 la rand nu am simtit niciodata. Si mai rare decat bataile de inima. In rest le-am simtit ceva mai sus, mai mult in partea stanga fata de buric, sau pe aceeasi linie cu buricul.
In dimineata asta am simtit "mingiuca", fara sa dea din picioare, chiar sub buric.
E oare normal sa se plimbe asa de colo-colo?
Andy si 16 saptamani si 4 zile
Katink spune:
Andre_ea eu cred ca e normal sa se miste mai mult acuma ca are spatiu suficient, uterul se mareste si el zilnic si bebelusul nu are decat 12-15cm, deci are loc de tumbe si sarituri.
Cand va creste mare nu va mai incapea asa de bine si o sa inceapa sa se muleze pe burtica, sa vezi cum apare cate un piciorus, o manuta, capul sau funduletul , eu am vazut la sora mea si este ffff frumos, senzatia nu stiu cat e de placuta, ca cica simti ca iti iese prin piele , de abia astept.
Numai bine,
Katink 16+
brianamica spune:
Buna dimineata burtici !Stie careva dintre voi ceva despre Gravibinon? Am avut ceva probleme in ultimele zile( singerari, contractii) su doctora mi-a dat 2 fiole de gravibinon/saptamana, No- Spa (3/zi)si Diazepam (seara). Pe celelalte le stiu , dar despre gravibinon nu stiu mare lucru. Ma puteti ajuta cu ceva informatii ca eu sunt un pic speriata.
Va saruta Briana si