Mamici de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Brianamica am dat cautare pe google si am gasit asta:

http://www.schering.md/gravibinon.php

Este prospectul, pe care banuiesc ca deja il ai, daca nu il ai il citesti de aici... mai multe nu stiu.

Katink 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Briana iubito, iti doresc sa te faci bine, urmeaza tratamentul asa cum ti s-a recomandat de catre doctorita ta si vei vedea ca va fi bine... Eu stiu o graviduta care a stat toata sarcina pe injectii cu Progesteron si acum are un bebitz frumos si sanatos, asa ca nu te speria!

Irina si bebe 15 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Si aici au mai scris ceva fetele despre:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40489#686876

Katink 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Katink, Irina multumesc tare mult.
M-am seriat f tare pentru ca contractiile au fost destul de puternice pentru perioada asta (15s+). Am avut ceva probleme si la prima sarcina dar nu asa !!. Sau nu imi mai amintesc eu (Acum 7 ani...) BB e bine ca mi-au facut si eco, si se pare ca placenta jos inserata si nu se ridica de loc. Imi doresc doar sa nu ajung sa stau acasa in pat sau poate mai rau, ca sincer la cat sunt eu de agitata nu stiu cum as suporta statul acasa.
Sper din toata inima sa imi fie bine si sa avem toate sarcini usoare usoare.
Briana si BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Neatza burtici,
EMAAIMEE:eu am fost odata la un MOTHERCARE si n-am vazut sutiene,dar poate nu m-am uitat suficient de atent,merci oricum,o sa mai incerc!
KATINK:saru'mina pentru site,sa stii ca e tare fain sa mai pot citi si despre gemeni,ca io,spre rusinea mea ,nu m-am obosit sa caut in site-urile englezesti pina acum.
Astazi nu cred ca mai am timp sa intru sa va citesc,dar ne revedem luni,VA PUPICESC si va doresc Week-end placut!
Aveti grija de voi!
Bella & SAndibelii(19sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

mai fetelor parca e concurs de postari pe aici..scrieti la greu de uita omul de la o pagina la alta ce vroia sa raspuna

1. pt. noua venita: cris.ana bine ai venit....si daca nu ma insel/uitat..ea e cea cu experienta cu petarda.....decat sa iti faci griji peste griji mai bine un termin la dr. sa te consulte...caci nici grijile nu sunt bune la nimic...
si eu am stat de rev. putin afara ca puscau astia petrade la greu si simteam de parca pusca la mine in burta asa ca am preferat sa merg in casa;
iar cand sunt copii mici prin preajma imi tin mana pe burta..caci s-a intamplat sa arunce in directia mea cu lucrusoare care desi nu erau grele cand ma atingeau pe burta...parca durea...da cred ca era mai mult frica mea de a nu se intampla ceva rau

2.mamini......"civilizatii lui peste pe-aici ne considera niste salbatici ca "ne mutilam" copilasii, cum sa ii dai copilului gauri in urechi"

legat de cercei la copii mici...si cei de aici au niste idei pt. noi cidate: vecii mei au fetita de 2 ani si 3 luni...cand a implinit 2 ani s-au dus cu ea sa ii puna cercei...si i-au intrebat:
" dar fata ce zice? ea vrea?"..."da v-a spus ea singura ca vrea cercei?"...la care taica-s-o ii explica la ala ca fata abia acum incepe sa borbeasca sa inteleaga si el ceva cum sa spuna fata "tati vreau cercei!"....dar ei vreau sa ii puna ca doar e fata...la care tipul le-a spus sa se intoarca cand fata vorbeste f. bine...si spune singura ca vrea cercei....

imi pare bine ca mi-ati raspuns la "problema" mea legata de pozitiile "golomoatei"....ca acum pot sta mai linistita....dar asta este cand esti singura si nu e nimeni prin preajma care sa-ti mai spuna din experientele ei sau un sfat...orice pare capat de lume si un motiv bun de ingrijorare

un we placut la toata lumea

peca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Bine v-am gasit burticilor,
Cris.Ana bine ai venit printre noi si poti sa ne scri mai des ca nu deranjezi pe nimeni. Ai fost la dr. dupa ce te-a speriat petarda; e foarte important controlul si sa-i spui ce ai patit si ce ai simtit de atunci. Ai facut eco, ai vazut bebele?

Noi suntem bine, mergem marti la dr. sa vedem daca ni s-a schimbat sexul, mai stii, desi sincera sa fiu, nu cred ca mi-as dori acum sa-mi spuna ca e fetita. Deja imi iubesc baietelul, e al meu si nu-l mai dau la nimeni, chiar daca intr-un timp vroiam sa facem schimb cu nasii de cununie ( ei vor avea fetita si doreau neaparat baiat, iar noi invers).
Fetele din Cluj ce zic de o intalnire? pai, da ce? numai fetele din Bucureti sa se bata in burtici? Stiu ca IoanaCo e din Cluj, mai este cineva?
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"Neata burtici si bebici..

Noi am fost ieri la dr,pt col.Dr ne-a asigurat ca e totul ok , e inchis,dar a vrut sa se uite peste fotografiile de la HSG.Si dupa ce s-a uitat ,fiindca colul are o forma de palnie..asta mai incolo poate fi in dezavantajul meu,deoarece bb va creste si va presa colul si poate sa existe riscul sau nu,sa se deschida colul..si ca sa nu se asumam acest risc aiurea.... vom face cerclaj peste o saptamana.

ASTA E....noi doua sa fim sanatoase.Exista un anumit regim de viata dupa aia,dupa cerclaj?

AniS si bebelina mea dulce 15+

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Am iutat sa mentionez: 17 sapt +4 zile
Scuze, dar mereu uit de asta; sarcina e de vina, memoria mea nu a fost intotdeauna asa.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Anis - prietena mea a avut cerclaj de la 15 s si doar prima saptamana a avut program mai special in sensul ca a trebuit sa se odihnesca mult si sa stea la pat, dupa care totul a revenit la normal....nimic in plus nimic in minus....a nascut la aproape 41s. Deci, mult curaj si sanatate!

Laura - buna ideea cu intalnirea...poate cooptam mai multe mamici in devenire si de pe la alte luni si mergem sa papam ceva buuuun.

Briana - stiu ca tratamentul pe care l-ai primit e destul de comun printre gravidute asa ca numai sanatate.

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 19s

http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput