Mamici de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Adriana: taare frumusica mamica esti!
Mult succes maine la echo!
Bella: foarte frumos ca nu ne spui ce gatesti ca eu numai la ciulamaua Katinkai ma gandesc .
Katinka, de cele mai multe ori cand spui ce gatesti ma nimeresti la fix cu meniul tau!
O sa-ti cer o portie pe mail in curand!
Kulta, Mamini: de ce li se pare anormal cercelusi la fetite asa mici?

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara !
Nu mai scrieti dragelor atat de mult ca nu mai apuca omu' sa faca treaba la serviciu, sta si citeste!

In primul rand o imbratisare pentru Luli . Tare rau imi pare pentru ceea ce ti s-a intamplat. Iti doresc sa fii tare sa poti sa treci peste acest moment si te asteptam cu vesti bune cat de curand.

Anis mi se pare excelenta ideea cu intalnirea. Cum vine primavara e musai sa ne vedem!

Eu nu m-am mai cantarit de martea trecuta cand aveam 53 kg. In momentul in care am ramas insarcinata aveam vreo 53-54 la o inaltime de 1.61. Nu stateam prea bine. Daca ma cantaresc maine dimineata, up-datez.

Andy si 16 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, pe mine nu ma lamureste bine treaba cu miscarile lu' bb.

Eu am simtit de vineri incoace niste impunsaturi ca niste batai de inima. Fiind ceva ce nu am mai simtit niciodata am presupus ca e bb. Numai ca nu am simtit mereu cam prin acelasi loc. Am simtit si aproape de buric si mai jos de buric cu mai mult de o palma, si mai in stanga si mai la dreapta, in momemente diferite. Mi s-a spus ca mi se pare mie, ca nu are cum sa fie bb pe o raza asa de mare.

Oare cum o fi? O fi fost bb? Ca pe mine expresiile "ca un fluturas" ma baga in ceata.

Va rog lamuriti-ma si pe mine ca mor de ingrijorare!

Pupici in avans!

Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Bella, daca sunt bivitelini nu se tin de mina,dar se inghesuie,ce e misto, vor fi diferiti si pot fi si fetita si baiat si te-ai scos! sa iti traiasca!
Delia, draga, civilizatii lui peste pe-aici ne considera niste salbatici ca "ne mutilam" copilasii, cum sa ii dai copilului gauri in urechi? dupa ei e mai bine sa lasi fetitele sa ofteze dupa cercei si apoi cind scapa isi pun o suta de cercei( ma rog, n-ar trebui sa comentez, eu am 4) si isi fac piercing in toate cele: limba, urechi, sprincene, nas, barbie...aici numai fetitele strainilor au cercelusi si nu toate. rar vezi, va dati seama, daca am ajuns sa sesizez-cum am vazut pozele cu Danuta am observat. mie mi se pare ca fetitele cu cercelusi sunt dragalase...nu?
Switzerland, sunt in Tampere, de 5 ani jumate...

Mamini 14 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Adriana cu tot burticelul esti subtirica foc si esti o pantera foarte dulce !

Katink te grabesti cu sutienele de alaptat Zauu. Cand ajungi in luna a opta, ia-ti unul cu un numar mai mare fata de ce vei purta atunci. Cand va veni lapticul vei fi cam ca Pamela Anderson!

Irina daca esti anemica mananca ficat, carne rosie, dar nu in sange. Toxoplasmoza este extrem de grava daca o contactezi in sarcina. Si daca esti negativa ca si mine trebuie sa te feresti. Adica spala bine de tot fructele si legumele, nu manca carne in sange sub nici o forma. Si evita sa gradineresti sau sa pui mana pe kk de pisoi. Pisoii in sine sunt ok.

Andre_ea nu cred ca e bebe. Bebe il simti ca ceva molutz care se lipeste de burtica ta in interior. Si apoi senzatia dispare usor.. de aceea zici ca-i pestisor. Timpul jucatului de fotbal cu tot ce are mami in burtica vine putin mai tarziu. Impunsaturile ar putea fi usoare contractii insa.. asa ca burtica si picerele in sus si odihneste-te putin.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Adriana ce mamica frumusica... si ce mandretze de burtica, Doamne Doamne...
A mea-i ceva mai mica, dar... ne facem noi mari si sa vezi atunci...

Pupici,

Irina si bebe 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Andreea multumesc pentru sfaturi, intr-adevar acum am vazut si eu ca listeria se poate lua foarte usor din carnea preparata insuficient, asa ca... dau focul mai tare la gratar si... voi avea rabdare sa se patrunda cum trebuie... o sa imi ploua in gura pana se face... dar voi avea rabdare. si multumesc din nou

Katink nu-i nici o problema ca ti-ai cumparat acum sutien pentru alaptare, oricum vei avea nevoie de mai mult de unul... cand va fi cazul, dar mai ai putzintica rabdare, ca probabil numai 2 numere mai mari nu va fi suficient...

Pupici,

Irina si bebe 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

KATINK:mercic pentru sfatul cu sutienele,este si aici magazin H&M o sa dau o fuga,stii?daca pentru voi treaba cu sutienele e precoce pentru mine s-ar putea sa nu fie daca nasc la 7 luni(mai)
Pupici,,
Bella & SAndibelii(19sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Fetelor, pe mine nu ma lamureste bine treaba cu miscarile lu' bb.

Eu am simtit de vineri incoace niste impunsaturi ca niste batai de inima. Fiind ceva ce nu am mai simtit niciodata am presupus ca e bb. Numai ca nu am simtit mereu cam prin acelasi loc. Am simtit si aproape de buric si mai jos de buric cu mai mult de o palma, si mai in stanga si mai la dreapta, in momemente diferite. Mi s-a spus ca mi se pare mie, ca nu are cum sa fie bb pe o raza asa de mare.

Oare cum o fi? O fi fost bb? Ca pe mine expresiile "ca un fluturas" ma baga in ceata.

Va rog lamuriti-ma si pe mine ca mor de ingrijorare!

Pupici in avans!

Andy

Iar ma bag sper ca nu va suparati!!!
Exact asa am simtit si eu cand eram insarcinata..nici eu nu puteam descrie mai bine cum a fost!!!Cum fi-mea a fost in burtica taaaare puturoasa, pot spune ca acele prime miscari au fost destul de tari (le-a simtit si tati), nicidecum falfaieli

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gio...foarte bine ca te bagi..mai zi-ne ...ca sa ne lamurim si noi...
Ca si eu una zic ca am simtit-o pe bebelina mea..dar asa ca un pestisor...

AniS si bebelina mea dulce 15+

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput