Mamici de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamaaaaa, dar a trebuit sa citesc ceva ca sa ma pun la punct cu noutatile...

Bebestrumfitza eu cand am fost la doctorita mea de familie... mi-au cautat tensiunea cu lupa... sunt cam anemica si mi s-a recomandat friptura in sange . Nu va imaginati acum ca mananc fruptura in sange la mic dejun, pranz si cina... nu!!! Mai usurel, ca o fi buna friptura, dar se mai satura omul numai de friptura... Cat despre ficat, nu am auzit de nici un fel de interdictii, poate ca ar trebui sa ma interesez, dar no problem, cum aflu va spun!! Oricum, nu am abuzat in nici un fel. Este bine ca pot sa mananc orice, in USA cat am fost... mi se facea rau numai cand vedeam mancarea, de-abea asteptam sa vin acasa la o sarmaluta de-a noastra, si cum am calcat in Ro, s-au dus si greturile, si durerile... cred ca de fapt de la dorul de casa mi se tragea...

Corbioana Am 1,64 inaltime, si zic eu ca sunt ok - adica... zice oglinda - de bine proportionata. Acum toata greutatea se duce in burtica, pentru ca altfel nu vad nici un fel de modificare... numai cu pantalonii am probleme cand ma inchei... asa ca am decis sa-i las descheiati si sa pun un pulover mai lung...

Bella si compania nu cred ca este cazul sa te alarmezi, cat despre cosmarurile din timpul sarcinii chiar am fost avertizata ca vor fi foarte dese, visez numai tampenii, copii, sange, ghetari, tot aiurea, asa ca nu te mai gandi la vise, traieste realitatea si bucura-te de sanatatea ta si a bebeilor tai care sunt sigura ca sunt perfect sanatosi. Probabil ca sunt prea inghesuiti acolo de nu-i simti tu. Dar ca sa scapi de temerile tale, de ce nu te programezi la un doctor, sa-ti faci un echo?? Probabil costa mult, dar mai mult costa linistea ta sufleteasca... Pupici, ai sa vezi ca totul este bine!!!

Katink ce pacat ca nu ne putem vedea pana nastem...dar nu-i nimic, ne vedem de Craciun cu bebeii

Pupici la si sanatate multa!!!!

Irina si bebe 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetele, am ceva poze noi cu Danuta si la Albumul DC si la Poze cu noi (ultimele 2 poze) in care Danuta e vesela nevoie mare.
Kulta, nu 14 sapt ci 13 sapt (scuze), nu ma mai prea tin neuronii, am o problema.

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Blackpanterro succes maine la dr. si iti tin pumnii sa afli ce ascunde burtica ta!

Si in legatura cu superstitiile, eu am observat ca fetitele misca mai mult in burtica fata de baietei care sunt mai linistiti... asta am observat eu
Sa am oare fetita, ca am simtit-o asa de devreme? Poate aflam si noi pe 8 martie, azi e ziua cand sunt curioasa , maine o sa zic ca vreau sa fie surpriza sa aflu cand nasc , toane de gravida

Numai bine,
Katink 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

KULTA,
e scumpa rau de tot Danutza ta! vad ca i-ai pus cercei- in Romania, nu? nu se uita astia pe-aici ca la urs? ca ei nu pun la fetite. tirziu, la 14,16,18 ani pustoaicele se duc si isi pun singure. mie imi plac cerceii la fetite si daca o sa am si eu o sa ii pun.

M 14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

mamini, multumesc mult pentru apreciere. Nu-mi mai incap in piele de mindrie.
Cerceii i-am pus cind avea 6 luni, la Finlanda, insa sunt intr-adevar cam socati astia cind o vad asa mica si cu cercei. Asa, dom-le sa se vada ca am fata, nu?
pupici
Kulta 13S

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

la magazin, cu pistol? sau acsa, cu acul? iarta-ma ca intreb, dar cred ca oricit o tin eu ca nu conteaza ce e bebe al meu si...nu conteaza, doar ca ar fi mai fun daca e fetita...si Doamne, n-as mai terminat de motat si de gatit la ea. daca e baietel... termin repede cu motatul...
M 14S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Isa parca tu intrebai de sutiene... eu mi-am luat sambata un sutien de la H&M, raionul de gravide, dar este sutien bun si pentru mai tarziu cand voi alapta cu cupa care se desface, este 95% bumbac si 5% elasthan si ma simt foarte bine cu el.

Numai bine,
Katink 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

MAMINI:cred ca am mai spus asta,puiutzii mei sint bivitelini(au fiecare placenta lui)deci,teoretic nu se prea incomodeaza unul pe celalalt..si sa stii iubito,ca mor de mindrie cu burta mea,si mai ales imi place reactia strainilor cind ma intreaba "in cite luni esti"? _"4 si 1/2" raspund eu,si ei boldesc niste ochi cit cepele,"da...continui eu,dar sint twins"
si atunci zimbesc intelegatori....am o scuza
KATINK: sa stii dragutzo,ca ma straduiesc sa fac miscare,insa am zile cind abia ma tin pe picioare,si atunci zac in casa si sufar....pentru ca eu am fost sportiva de performanta si nu prea ma "arajeaza" statul de pomana,plus ca plimbarile si exercitiile ushoare pe muzica (MP3 portabil) sunt o placere......,doar ca imi e din ce in ce mai greu sa le fac....asta e!
CRIS.ANA: BUN VENIT PRINTRE NOI!!
IRINA:iti dai seama ca la asta m-am gindit si eu imediat,insa aici treburile merg tare incet,n-am nici o sansa sa "pup" o echografie inainte de tremenul stabilit
KULTA:sa-ti traiasca minunea,e tare scumpica,vreau si io o fetitza acu'(ca pina acum vroiam 2 baieti),da sa nu mai ziceti la nimeni
CRISTINA:sint sigura ca infectia o sa se vindece si BB o sa fie sanatos tun,numai nu fii stresata ca asta poate dauna mult mai rau... si ai mare grija de tine!
Pupici pentru toate burticile si mai vorbim miine(ma duc sa fac papa,nu va spui ce,ca sa nu va fac pofta)
Bella & SAndibelii(19 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ceau fetele,
am pus si eu 2 poze cu burtica pe yahoo, atasez linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/album?.dir=/b327
Am vrut sa am un album pentru burtica sa vad cat cresc pe parcursul lunilor :)
Ati fost foarte harnicutze azi, ati umplut o gramada de pagini :)
Eu in 24 de ore o sa aflu ce este bebe-ul.Nu mai pot, simt ca explodez, o sa fiu atat de dezamagita daca nu o sa putem vedea.Sunt foarte emotionata, imi este atat de dor sa vad puiutul...nu l-am vazut de la 10 sapt.

V-am pupat fetele
Adriana si bb 20sapt + 4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Mimini,tervetuloa.
V-ati gasit voi doua,sunt deja geloasa,P. Mimini,unde stai?
Si aici se uita la tine ca la urs,daca vrei sa-i pui fetitei cercei de mica.A facut soacra-mea niste ochi "valeu si valeleu,cum sa-i faci gauri in urechi asa de mica!!"
,daca vede vreo cunoscuta ca scriu pe aici,crede ca sunt gravida.m-am bagat si eu dupa prietena mea,Kulta.
Salutare tuturor burticilor.

Mergi la inceput