Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Carmen pentru diseara cred ca i-ai pregatit un desert pe cinste, nu? Acum va puneti si voi pe treaba sa soseasca bb mai curand.
Liliana ce surpriza placuta! Vei prima din a doua tura de inseminari si sper ca de data aceasta va fi cu noroc. Se pare ca d-na dr. a spus "partieee". Tare ma bucur si iti pumnii pentru maine!
Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Hi, Hi, Thea, cre' ca desertul il dau peste cateva zile, ca's cu rushii la bord
Liliana, mult succes, sa fie de data asta cu noroc!
tuturor!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Thea m, si eu fac tratamentul Liviei pt rana pe col, si ca si tine nu am gasit ovule, in schimb am citit in Formula As ca merg si supozitoarele Miprosept, tot pe baza de propolis.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am emotii mari....de tot.....ma dor sinii sunt in ziua 27...si inca nu mi-a venit....oare sa sper.......aoleo....abia astept sa ies de la serviciu...si daca tot nu imi vine....fug direct la farmacie!!!!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Multumesc Mady. Eu am inteles din tratament ca ovulele se numesc Microsept. Am sa caut atunci supozitoare Miprosept. Cum se numeste unguentul pe care l-ai cumparat tu? Al meu se numeste Propoderm. Cred ca o fi bun. Tu ai inteles ca pastilele Proposept se iau 3x3/zi sau 3x1/zi?

Teodora

Mergi la inceput

Cata imi dai palpitatii! DA DOAMNE SA FIE CU OCHISORI! Poate vei fi tu prima din grup si te vom urma si noi mai repede.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

La fel se numeste si unguentul meu- Propoderm. Proposept iau 3*1/zi. Cit despre supozitoare, eu le tai pe din doua, adica folosesc unul doua zile, fiind mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, hai ca ne dai emotii, nu gluma. Tinem pumnii stransi pentru mai tarziu. Da doamne sa fie bb la locul lui. Cata sunt cu ochii pe tine. Vreau vestea buna. VREM BB! VREM BB!
Pupici
LilianaM

Mergi la inceput

Teo efectiv sunt terminata...nu mai pot de emotii........da-mi Doamne putere sa termin cu francezii pe care ii am azi pe cap...ca direct in farmacie sunt....e a 14 -zi de DPO.......si e musai sa-mi fac testul asta...ca sa stiu....

Mergi la inceput

Liliana mi s-au inmuiat picioarele...pe bune...

Mergi la inceput