Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)
Raspunsuri - Pagina 5
INDY spune:
Hei.....fetelor!!!!!!
Stau eu cuminte pe-aici și vă urmăresc...și ce văd? Cătălina noastră la un pas să devină mămică... 
Cătă... fugi repede la farmacie, vezi ce se întâmplă și spune-ne și nouă! Eu mă rog să fie bine...

Pentru că n-aș vrea să omit pe nimeni, vă pup pe toate...
și vă dau flori...

utocatalina spune:
Liliana sa dea Domnul ca a 2-a inseminare sa fie cea norocoasa...iti tin pumnii maine la insemninare...cu adevarat ovulezi repede luna asta...nu mai stai pe glume...bafta multa, multa scumpa...o sa fie bine...ai sa vezi!!!!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Indy din pacate peste 10 minute intru iar in joc cu francezii....asa ca trebuie sa am rabdare pina scap...sper sa scap cit mai repede si daca nici cind ies de la serviciu tot nici urme de rusi...sunt direct la farmacie..Ce sa iau Clear Blue?????
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
bety spune:
Hai gagicute scumpe cu vesti proaspete si bune!
LilianaM - dupa inseminare, mai putin sanius pe derdelus!
Cata - "merde" cu francezii - si ... testul mai repede!
INDY - pentru ca ai aparut 
Beatrice
MRL spune:
bety, o sa stau cuminte. O sa fiu operatorul sef cu camera de filmat si omul de incredere care tine portofelele
. Nu am de gand sa ma sui pe schiuri sau pe placa. Ma multumesc cu atat numai sa fie bine. Oricum sotul o sa fie cu ochii pe mine ca pe butelie (si io pe el). Oricum o sa vad daca
au invatat sa strige partieeee...
Important este sa ies din Bucuresti si sa ma distrez (am cu cine, suntem 5 perechi si nici unul cu copil dupa el, deci liber la glumite deochiate
).
Cata, Clear Blue iese pozitiv. Pe el sa il iei.
Indy, un
dulce pentru fata noastra cumintica
Teo, sper sa aud cat mai curand vesti bune de la tine
deca, da sa sti ca mi-ai facut pofta cu mancarica ta. Un
si distractie frumoasa.
Pup toate fetele
LilianaM
Roxee spune:
Fetelor, da-i chiar faina atmosfera pe-aici,
zau asa!
Cata, are dreptate Liliana, Clear Blue iese POZITIV! Tin pumnii
!
Tu, prapadita mica,
te pomenesti ca atunci cand vorbeai de schimbarea titulaturii te refereai c-o schimbi din "pacienta aspiranta superoptimista"
in......hmmm,
?????????Doamne-Ajuta
!
Liliana, sa dea Doamne-Doamne sa fie bine cu inseminarea ta
.Sa ai grija de tine!
Tu Carmen, chiar ma-ntrebam pe unde esti
! 
Indy, Thea, toate-toate fetele, 
musete spune:
Liliana, daka imi permiti un sfat. Asta ptr ca, din pakate, am 5 inseminari la aktiv.Incearca sa stai mai mult intinsa pe pat inainte de inceperea procedurii propriu-zise. Vezi ca Moisa nu prea te lasa mai mult de 5, 6 minutele. Vezi ca mai are un pat in camera alaturata. Incearca sa faci PP inainte, sa nu te zdruncine masina prea tare, in rest multa , multa rugaciune la DOAMNE DOAMNE.
Sa te ajute Dumnezeu!
Pupici, Musete
Amely spune:
Liliana bafta la inseminare, tin pumnii stransi de tot
Cata nu ne mai fierbe ca stam prost cu tensiunea!
. Da-ne vestea buna!
Pup toate super-fetele cochetele

MRL spune:
Fetelor, multumesc frumos pentru sustinere si sfaturi. Nu stiu cum sa va zic, dar cand va citesc simt ca mi se incarca bateriile, va simt aproape de sufletul meu. Sunteti niste bomboane de fete si imi sunteti tare dragi.
Cata, asteptam vestea.
musete, data trecuta am stat destul de putin la orizontala dupa care m-am imbracat si am plecat. Ea mi-a spus ca pot sa mai stau intinsa daca vreau. Maine dupa procedura am sa ii spun ca vreau sa mai stau 15 minute intinsa (este suficient, ce parere aveti?) si dupa aia plec. Chestia cu PP am facut-o si data trecuta inainte de procedura si am sa incerc sa reduc si volumul lichidelor ca sa nu ma treca sa merg la toileta.
Pe drum am sa incerc sa stau pe bancheta din spate culcata (poate cu picioarele pe sus
) pana la destinatie si nu cred ca o sa dau de hopuri pentru ca drumul pana acolo este lin.
Ce o fi o fi. Cu Dumnezeu inainte! Sper sa fie cu noroc.
Pupici pentru toate-toate fetele 
LilianaM