Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Fetelor e jale
....l-am facut si este negativ...,......nici nu mai stiu ce sa mai zic
...v-am tinut cu sufletul la gura degeaba
...sufar ca un caine...stiu ca nu da gres...asa ca nu pot sa-mi schim titulatura cum zicea Roxee...
...imi pare rau ca v-am fiert...dar si eu eram extrem de emotionata si plina de sperante...oricum a aparut numai 1 linie
...totusi nu inteleg de ce nu-mi vine odata ciclu...maine este ultima zi...eu nu am depasit niciodata ziua de 28 si sa nu-mi vina....niciodata decit cind am ramas...mai astept si maine Scufita Rosie...(zisa si sirbici)...deja mi-am stabilit strategia pentru luna martie...de 1Martie...de Martisor...ma voi duce la monitorizare ziua a 12-a...asta daca imi vine...Mutumesc mult fetelor: Liliana, Bety, Indy, Musete, Amely, Teo si celorlalte din grup
...pentru incurajari....as fi vrut sa sparg gheata, dar nu se poate din pacate...imi dau o bila neagra
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Roxee spune:
Cata....of, draga de tine...
Imi pare rau, da' "...nu depunem armele si vom reusi".
Ne gandim la ziua de 1 Martie, cand incepi monitorizarea. Si poate totusi...
Pana una alta,
MRL spune:
Cata, imi pare tare rau. Dar sa sti ca nu imi place cand
. Vad ca planurile pentru luna urmatoare sunt deja facute. Hai capul sus si revino la veselia care te caracterizeaza. Vreau sa te vad cu un
.
Te pup dulce
LilianaM
utocatalina spune:
Lilana uite un zimbet pentru tine
...si un pupic pentru Roxee
si restul fetelor o zambila
...si stiti ceva
....simt eu ca atunci cind se va face vremea frumoasa...si vom primi mingaierea soarelui care sa ne vesteasca ca iarna este pe sfirsite....vom avea si o veste buna ( sper cit mai multe) de la una din noi

...Cu drag, Cata!
utocatalina spune:
Liliana o sa ma gindesc la tine...maine dimineata sper sa prinda bebe...in burtica ta...si sa-ti aduci aminte cu placere de a2-a si sper eu...ultima inseminare...
utocatalina spune:
Hai ca v-am dat gata cu titulatura mea!!!!!![]()
![]()
![]()
bety spune:
Special pt. tine am intrat, ca sa vad si...
Hai ca m-ai data gata!
Sincer, imi pare taaaaaare rau ca ti-a iesit testul negativ.
LilianaM - 15 min obligatoriu la pat, ganduri pozitive, ca
multi ai de la noi toate si ...petrecere frumoasa. Astept detalii.
Noapte buna si pe maine! Toate-toate sa visati frumos.
Beatrice
utocatalina spune:
Neata dragelor...azi m-am trezit la 4
...cred ca de vina au fost cafelele de ieri...ca nu mai bausem de mult cafea....am avut cel mau urit
si mai frumos vis in acelasi timp
....primul vis...a fost un cosmar...singe si bataie
...birrr...in schimb al doilea era o minune
...am visat ca am luat in continuarea testului de ieri...altul...Maybe Baby...chiar exista un astfel de test? Si normal ca nu numai ca a iesit pozitiv...dar au aparut 3 linii
...la un moment dat am crezut ca visul este realitate dar cind m-am trezit abia atunci mi-am dat seama ca a fost numai un vis
...oricum a fost frumos...nu am mai avut rabdare sa astept pina la 6 sa-mi iau temp...astfel ca mi-am luat-o la 5:05...era 36.9....a scazut cu 0.2 fata de ieri...dupa toate semnele tamponul pe care mi l-am pus azi este motivat
...intr-un fel ma bucur ca imi vine pentru ca ieri dupa ce mi-am facut testul si am vazut ca este negativ am intrat in panica...pentru ca orice intarziere ar mai fi fost ar fi avut cu totul alt motiv, chiar o dereglare hormonala de care mi-ar fi fost cu adevarat frica...m-am linistit...va pup si va iubesc ca m-ati sustinut
...si sper ca va place titulatura mea...pe Betica am dat-o gata
......Liliana azi e marea incercare ....cred ca te duci de dimineata...si sa ii asculti si sfaturile lui Bety...sa fi cuminte si sa fi o gazda primitoare pentru 

...astept vesti de la tine
...inainte sa pleci...daca poti...daca nu...cind reusesti sa intri...da Doamne
...
utocatalina spune:
Am gresit sus...temp era azi 36.8...nu 36.9
Roxee spune:
Neata' fetele
!
La mine nici o schimbare. Azi- ziua 14, aseara test ov negativ, azi dimineata 36,48.
Cata,
titulatura!
Liliana, inca o data, succes. Si dup-aia distractie faina
![]()
toate fetele