Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Roxee...las ca-i bine temp....nu ai zis tu ca in weekend vrei sa-l prinzi pe sotior? ...tu da-i bataie...ca maine, poimaine ovulezi...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata! Desi nu este chiar atat de buna cum m-am asteptat. Of Cata! Credeam ca tu vei mai insenina ziua asta mohorata, dar n-a fost sa fie. Nu te vom lasa sa plangi prea mult, vad ca azi ti-ai revenit. Asa imi place: mereu optimista. Si pentru ca mesajele tale sunt mereau pline de culoare si veselie, atunci cand esti tu in impas iti intoarcem acest optimism. Uite si si ca sa de la noi.
Liliana in aceasta dimineata ne gandim la tine si sper ca gandurile noastre bune sa te ajute sa fi optimista.
O zi mai buna decat aceasta dimineata pentru voi, toate fetele din si pentru fiecare Lili, Bety,Ralu, Carmen, Amely, Madyn, Anca, Indy, Aileene (care nu ne-a mai scris de mult), Musete si un special pentru cine am uitat ca sa nu se supere

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Auzi, Thea, dar eu de ce nu sunt albastrita?

Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Cata, imi palce mult sintagma pe care ti-ai ales-o. E super si chiar ti se potriveste. Ti-am vazut albumul si pot sa spun sincer ca esti tare frumusica. Cine nu ma crede, sa aceeseze albumul!
pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata nu fii amarata ca tot raul e spre bine. De ramas oricum vei ramane curand iar incercarile tb sa recunoastem ca sunt din cele mai placute ... Important este sa ne dorim, dar sa nu fim obsedate, are dreptate husbandu' tau, sa ne ocupam mintea cu un proiect sau o vacanta mishto si sa vezi cum vine barza fugutza-fugutza sa ne incurce planurile. Parol! In fond noi ii facem pe -i nu ei pe noi, si atata timp cat facem ceea ce trebuie nu avem ce ne reprosa, doar tb sa avem un pic de rabdare. La tine toate analizele sunt f bune si ai toate sansele sa ramai, si vei ramane, o sa vezi, pe urma cine n-o sa doarma noaptea de "ooaaa-ooaaa"...ihh?
Hai, sa nu te superi ca te cert, doar stii ca te sustinem, la urma urmei doar suntem paciente SUPER-OPTIMISTE, nu? Pupici multi pe ochisorii tristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

'Neata gagicute!
Cata - Maybe Baby e un tester pentru ovulatie, vezi ca s-a mai scris de el pe forum.
Roxee - hai cu optimismul ca doar vine sotul acasa si deci, cine va avea parte de clipe minunate? Ghici?...Roxee
Cata, Roxee, Theodora, Amely, Musete, LilianaM (tin pumnii stransi sa fie bine) - si la toate-toate .
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Da, Cata, asa am zis. Si il si prind azi, ca vine acasa, dragul de el .
S-ar putea ca timing-ul sa fie perfect . Totul e ca ovarul sa nu fi stat degeaba luna asta. Ceva semne tot ar fi la capitolul mucus cervical...Da' nu ma doare burtica, asa ca la ovulatie...No, nu stiu no. Las' c-om vedea. Cum o fi, asa o fi bine.

Beeeetyyyyyy..... Ce faci? Intrebare valabila si pentru Thea

Pentru toate-toate fetele: floare3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, tare dragi imi sunteti. Adevarul este ca sunt foarte optimista si asta datorita voua. Va multumesc pentru gandurile si incurajarile voastre. Chiar am nevoie de ele.
Eu fac inseminarea la cabinet (nu vrea sotu la spital) pe la 13,30. De acolo plecam direct via munte. Asa ca nu am cum sa va spun ce am facut pana duminica sau luni dimineata. Am sa fiu fata cuminte si sfaturile voastre vor fi urmate cu strictete. Va promit.
Va pup dulce pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai fericit
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Fetele frumoase si optimiste!
Liliana, sa fie cu ochisori de data asta! Tin pumnii!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Musete uite acum esti cu rosu . Tocmai intrase cineva in birou si am trimis mesajul fara sa te albastresc. Nu fac discriminari. Ca sa te imbunez iti daruiesc si tie ala special.
Cata pot sa-ti spun "frumusica -roscatel" ? Tare mai esti tu draguta!
Ralu vei avea un week-end pe cinste, nu?
Bety uite un ca stiu ca ti-e dor de el.
Amely imi suna atat de frumos numele tau! Intotdeauna mi-a placut.

Teodora

Mergi la inceput