Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxee spune:
Bety, ai intrat fix inainte sa-ti dau strigarea! Ce ti-e si cu telepatia asta![]()
Apropos de teste pentru ovulatie: am fost la noi la un Sensi Blu si n-au. Cred ca am sa dau un telefon la ei sa vad daca au in alta locatie Sensi Blu din Mures. Maybe baby, zici? Draguuuut
!
In ce priveste optimismul... uite-ma 

Amely spune:
Liliana scumpica, cand am ramas in decembrie prestasem cu o seara inainte si pe urma tot asa, via munte. Sper sa fie cu noroc, relaxeaza-te si respira si pt noi aerul ala proaspat...Bucura-te de tot ce vezi in jur...Succes si pupici multi
Pup TOATE fetele curajoase, optimiste si frumoase, si sa inceapa un week-end excelent...
Amely spune:
Multumesc Teo, eu, daca ar fi fost fetita as fi dorit s-o cheme Amelia Teodora...Dar, poate va fi vreodata...Pup dulce
Roxee spune:
Teeeeeooooo....
.Servus,tu!
Bineinteles ca o sa am un weekend pe cinste!

. Vasazica, tot tacamul! Ceea ce va doresc tuturor fetelor
!
Multam', Amely de urare!
utocatalina spune:
Gata
...am scapat de francezi
...ura
...in schimb m-am procopsit cu Scufita Rosie
....dar tot e bine ca nu m-am pricopsit cu vreo dereglare hormonala
....dar ce viteza a-ti avut la scris
...fetelor
...
Teo...sunt optimista si sunt increzatoare in viitor
....asa trebuie sa fim dupa fiecare trinta cu rusii
...pentru ca orice lupta este un pas inainte si sunt sigura ca daca luna asta nu a fost sper ca in Luna Martisorului...ca reusesc...de fapt toate sa reusim
...
Musete nici nu stii cu cita "grija" mi-am ales titulatura...parca ar fi fost vreun nume de
...nu alta...apropo...rocatel...vine de la par
...care ii natural ...ca si pistruii
....iar bebelul....de la cel mai scump si minunata lucru....
...te pupic...si merci de complimente...toate suntem PRETIOASE
...
Amely...incerc pe cit posibil sa-mi mut putin gindul si sa fiu mai relaxata
(chiar daca uneori nu prea reusesc)...dar maine voi merge la niste priteni la un party
...si sper sa ma simt foarte bine...cit priveste analizele ai dreptate...ele sunt foarte bune cu exceptia FSH-ului marit...dar sunt totusi bune...asa ca trebuie sa apara odata si plingaciosul
, nu?
Roxee tu da-i bataie cu treaba...

ca eu zic ca te apropi de momentul X...bafta...
Betica...ai vazut ca visul meu a avut legatura cu un test adevarat
...cind o fi sa-mi fac un alt test...am sa-l folosesc pe asta, daca este o premonitie?
Deca tu esti cumintica? Pentru tine am niste frezii

...acum le-am cules...immm ce frumos miros....
Si acum momentul cel mai emotionant
este dat de Liliana....
....iti uram toate
...sa decurga toate SNUR
.... sunt de acord cu sotul tau sa faci la cabinet...o sa fie bine ai sa vezi...dupa care sa ai parte de o iesire la munte de nota zece....te aspetam cu vesti si iti tinem pumnii...Da Doamne un bebe mic
....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
deca spune:
Da Cata, prezenta si cumintzica. Astept sa treaca rushii si .... trecem la prestat.
Tin pumnii pentru Liliana, sa fie deschizatoare de drumuri!
Fetelor, va urez un weekend minunat si productiv. Sa fie soare in inimile si pe chipurile voastre!
Va sarut!
Carmen
musete spune:
Mentru toate Moisicele un pupic mare si, in primul rand unul pentru Liliana. Sa-i transmitem toate gandurile noastre de bine. Adica, ce ne dorim noi(
), sa-i dea Dumnezeu si ei!!!!
Pupici si weekend placut!
bety spune:
Dragelor, si eu va
pe toate-toate.
Cata, Roxee - maybe baby nu se gaseste prin farmacii; vedeti subiectul de pe forum, ca se da comanda la o firma si vine prin posta.
Teodora - imi e dor de marinarul meu, cum de ai ghicit?
INDY - tu esti in stand-by, ca si mine si...te intreb si eu, ca...am senzatii ciudate rau luna asta: sunt in ziua 11 de la CM si in ziua 6 de cand iau anti. Luna trecuta, am avut folicul pe stanga, deci luna asta ar trebui (cel putin teoretic) sa produca dreptul. De azi dimineata, am niste intepaturi in dreapta, de zici ca as fi la ovulatie...Ce mai e si asta? Eu nu mai inteleg nimic...Cum e cu anti astea?
Fetelor, voi ce ziceti de chestia asta?
HELP la Beatrice!!!!!
Beatrice
utocatalina spune:
Betica eu am luat anti...timp de 6 ani...pina in vara trecuta...vreau sa spun ca eu abia dupa ce am renuntat la ele, am inceput sa am dureri la ovulatie, pe stinga sau dreapta, in functie de locul unde era localizat foliculul...si durerile de sini de la ovulatie tot dupa ce am renuntat la pastile au inceput sa apara..asa ca la tine cred ca este doar un semn ca organismul se obisnuieste cu pastilele...cred...in mod noraml nu cred ca atunci cind iei astfel de pastile ar trebui sa mai simti dureri ca de ovulatie pentru ca rolul lor este sa inhibe....de fapt si aici am vazut ca diferitele pastile isi fac treaba de anti in mod specific...in functie de cantitatea de hormoni, etc...ce pastile iei? Eu am luat Logest ...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
thea_m spune:
Un week-end placut pentru toate dragutele paciente ale dr.Moisa. Sa va odihniti si sa va simtiti bine indiferent unde va aflati: la munte, la petrecere, acasa cu sotii vostri sau singure.
Teodora