Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Microgynon se numesc.
Ce este drept, mucusul nu este nici ca la ovulatie (clar, ca albusul de ou), ci mai vascos, dar nu chiar ca atunci cand nu esti la ovulatie. Ceva intermediar, sa zic asa. Cam naspa, ca eu ma asteptam sa nu mai am nimicuta si sa uit de intepaturi, dureri de tot felul, macar pentru 1-2 luni.
Ciudat...
pentru raspuns.
Sunt curioasa ce zice si Indy, ca si ea a avut ceva reactii.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica eu nu cunosc pastilele astea....dar pot sa-ti zic ca si eu cind am luat Logest nu mai aveam mucus ca albusul de ou...poate are Indy mai multe informatii pentru tine...pupici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Fetelor....THANKS GOD IT'S FRIDAY !

Weekend placut, ca sotioru-mi canta serenada si nu mai pot sa stau cu voi...

toate-toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

'Neata frumusetelor!
Io-s prima la apel, dar inca sunteti somnoroase.
Va de dimineata, Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Buna dimineatza fetele
Cam tacute astazi!!! Cata imi pare rau ca te-au invadat rushii... Am citit tot ce-ai scris,am suferit alaturi de tine pt.ca si eu abia am scapat de ei!! Eu merg luni la echo,aici in constanta si cred ca marti la urmatoarea inseminare(daca ovulez!!!)
Sper sa ovulez si va fi a treia inseminare.
Va tzin pumnii la toate,Lili iar ma tzii in tensiune ca iar ai facut inseminare cu 5 zile inaintea mea!! Tot incerc sa te ajung din urma....dar ciclul asta nu vrea mai putzin de 28 !!
Va pup pe toate,pa

Mergi la inceput

Si eu sunt...am zis sa va mai spun o chestie...de o luna de cind iau ceaiurile de cretsioara si napraznic am remarcat o chestie...din cauza FSH-ului marit...mi-era frica ca la cm cantitatea redusa de rusi e semn ca ma apropi de menopauza precoce...e ...acum e pentru prima data dupa multe luni cind cantitatea nu mai este chiar asa redusa cantitativ...si ma bucur ca parca simt ca s-a reglat ceva pe acolo...in rest toate sunt bune si frumoase...am venit de la o petrecere unde am baut cam mult vin....scuze daca scriu prostii...iar acum sunt in a2-a zi...va pupic pe toate si va urez noapte buna!!!!!
Veronici ma bucur ca ne-ai mai dat un semn...speram la a3-a inseminare de data asta reusita...mergem inainte...oare ce o fi facind Liliana???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

scriu si eu al voi
Cata te admir pt curajul si optimismul tau.
esti un exemplu demn de urmat!!!
care este secretul tau Cata, invata-ma si pe mine!
vreau sa va intreb ceva fetele, a facut cineva analize imunologice?
parca mi-a trecut pe la ureche asa termen.
stie cineva ce-s alea? ma gandesc ca daca pierd si sarcina asta (sunt extrem de optimista in ultima vreme), sa-mi fac asa ceva in Romania. aici m-ar astepta sa pierd vreo 10 sarcini sa li se para ca poate am ceva.
unde se fac asa analize?
merci fetele frumoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună dimineața fetelor!
Bety, cam târziu răspunsul meu... dar n-am mai intrat pe net de vineri. În fine... pe mine m-au durut ușor sânii toată perioada în care am luat anticoncepționale, și în afară de asta, am avut și acele scurgeri de sânge, despre care Moisa mi-a spus că sunt normale. Adică, că se întâmplă ca unele femei să le aibă, și să nu mă sperii. A! da... am avut și ușoare dureri de burtă, ca și cum aș fi la ciclu, dar nu erau pe stânga sau pe dreapta, eu le simțeam la mijloc. Am aflat că Rigevidonul este foarte puternic, de aceea am avut acele efecte secundare.
Nu știu ce să-ți spun despre durerile tale "de ovulație". În mod normal nu ar trebui să fie.

Vă pup pe toate..., vă dau flori... și vă doresc o săptămână prosperă....

Hai fetelor, capul sus... împreună vom reuși!

Mergi la inceput

Neata...este luni si am inceput o noua saptamina....sunt in ziua a4-a...si am inceput deja sa-mi iau temp...36.8....diseara mi-am propus sa o sun pe doctorita si sa-i propun sa ma monitorizeze in ziua a-12-a...martea viitoare pe 1...pina atunci nu am noutati ....oricum voi presta din ziua a 11-1...pina intr-a 15...cum v-am zis...poate totusi fac si colposcopia pentru rana aia tot marti sapt. viitoare...ce fac fetele? Ceva noutati...? Liliana cind s-o intoarce? Felicity multumesc pentru cuvintele tale dragute...si eu citesc mereu ce faceti la endometru si mai scriu si pe la voi...sa mai cer un sfat...imi pare rau ca nu te pot ajuta cu raspunsul pentru analize imunologice ca nu stiu ce prespun...dar daca tu ai auzit printre noi o astfel de discutie spre ca fetele intelepte sa te ajute...cind se trezesc din somn...pina atunci ma bucur ca te gindesti ca totul va fi bine, fi optimista si nu te mai gindi la ce a fost....ai mare grija de tine....si acum dau strigarea: "Fetelor...da-ti un raspuns lui Felicity daca va pricepeti, please....!" Va pup pe toate si mi-e dor de vesti bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Servus fetelesi o saptamana faina!
Felicity, nici eu nu stiu ce-i cu analizele imunologice, sorry...
Eu nu prea am noutati. Sunt din ce in ce mai sigura ca ciclul asta a fost anovulator. Unul din cele "trei". Ca meu asa mi-a zis, ca la varsta asta, din 12 CM intr-un an, sa zicem ca 8 sunt ovulatorii, 3 anovulatorii. Scopul monitorizarii ecogarfice endovaginale ar fi, printre altele, sa determine care e "scorul " real: sa fie asa, sau, Doamne fereste, sa nu fie invers 3 la 8.
Cam atat despre mine.

Thea, Cata, Indy, Anca_W, Veronici, Bety, Musete si toate-toate fetele,

Mergi la inceput