Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)
Raspunsuri - Pagina 3
utocatalina spune:
Musete mi-am adus aminte....esti sigura ca durerile sunt de la ceaiul de napraznic? Daca crezi ca da...renunta si treci pe cel de cretisoara...la mine napraznicul a avut sigur un efect laxativ in primele zile dar pentru ca veneam dupa utilizarea de ceai antiadipos asta a fost floare la ureche din pct. de vedere laxativ....daca zici ca organismul tau nu-l suporta incearca fie sa iei pastile de napraznic...eu acum de astea iau...sa vezi daca au acelasi efect ori treci pe ceaiul de cretisoara....te pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Roxee spune:
Buna dimineata gagici
!
Azi ma simt foarte optimista, chit ca-i o vreme asa nasoala pe la noi! Ploua
si-i mohorat.
Cat despre temperaturi, Thea draga, am "rabdare" la monitorizarea lor in sensul ca trebuie sa-mi ocup cumva timpul care trebuie sa treaca pana luna urmatoare, cand merg la medic sa reincep investigatiile.Va vad pe voi asa active, trebuie sa fac si eu ceva
!
Cata, speram in continuare! Ca avem de ce!
Musete, si mie mi se-ntampla la fel; subscriu la solutia data de Liliana si Cata.
Amely, Thea, ce vesti aveti de la d-na dr.?
Liliana, banuiesc ca la ora asta esti la eco. Tin pumnii si asteptam sa vii cu vestile.
Betica, ce faci tu draguta? Vine sotioru' tau acasa la sfarsitu' asta de saptamana? Ca al meu vine
! Maine
!!!
Lili(Shy), pe unde esti? Ca nu prea ti-am auzit glascioru'! Poate ca inca nu te-ai trezit! Uite, pe cand te vei trezi
.
cu drag toate fetele!
utocatalina spune:
Neata Roxee...cum stai cu temp. azi...tot 36.5?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
musete spune:
Neata, gagici! Multumesc mult pentru interesul pe care il manifestati si pentru mine.
Am inteles, cu pernuta sub poponet, dar am incercat si asa si, tot fug...
. Stiti, eu am si TPC-ul negativ...
Cata, eu fac un tratament cu napraznic combinat cu cretisoara+tinctura de coada soricelului. Nu este corect. Tot de pe forum il stiu. Parca, este tratam Liviei...
Pupici, vb mai tarziu, am o lucrare cu termen...![]()
bety spune:
'Neata frumusetelor!
Si aici ploua si ...
Roxee - bine ca-ti vine sotul acasa...Al meu vine ori la mijlocul lui martie, ori pe 27 aprilie...depinde...
Cata - asteapta ... daca totusi lupul a mancat-o pe scufita?!![]()
Musete draga: noi nu suntem o bisericuta...parerea mea...dar daca unele fete scriu mai rar...nu trebuie nimeni sa se supere, mie una toate imi sunteti dragi si daca as putea v-as
pe toate tot timpul
Ah - aseara, eram botoasa de la munca si am facut o lista cu toate fetele care au scris la noi, dar am uitat-o acasa...sa vedeti cate au mai fost...am stat si am luat la "mana" toate paginile, de cand am inceput noi, pacientele sa scriem...si zau, nu au fost numai paciente ale doctoritei...
Eu...ce sa spun: iau anti (parca nu mai am somn, ciudat...ziua 11a, dar ma dor sanii - cred ca-s reactii de la ani), beau ceai de cretisoara - apropo INDY - am vazut de unele scurgeri la tin; eu nu am asa ceva, dar vezi ce reactii am...
Ce ziceti? Ati mai auzit de asa ceva?
Theo, LilianaM, Lily, si pe toate-toatre
si
,
pe curand, Beatrice
thea_m spune:
Buna dimineata!
Desi ieri ma tot mancau degetele sa va scriu am avut mult de lucru si nici nu am reusit sa citesc decat ce ati scri voi. Eu am facut doar analizele din ziua 3. Rezultatele peste trei saptamani
. Asa mi-a spus asistenta. Mi-a spart si o vena, nu prea sunt incantata de asistenta, chiar daca eu am probleme cu venele. noroc ca nu mi-e frica. Apropo, daca aveti vreodata nevoie de injectii nu ezitati sa-mi spuneti. Ma ofer sa va intep eu, am fost si asistenta cinci ani, daca aveti incredere. Va asigur ca nu am uitat cum se face o injectie.
Roxee mai ai putin si iti recapeti titulatura de membru nou.
Liliana tin pumnii sa-ti spuna si d-na dr. "partie"! Ai avut dreptate cu tratamentul homeopat. De doua zile ma simt obosita si ma dor toate.
Cata am sa fac si eu tratamentul Liviei pentru rana de col, dar nu am gasit ovule pe baza de propolis. Ai idee unde as putea gasi?
Musete nu trebuie sa te primim in clubul nostru pentru ca ESTI alaturi de noi. Si viziteaza-ne cat de des poti (stiu ca nu prea iti permite locul de munca).
Amely, Lili, Indy, Carmen, Madyn, Anca si toate dragutele paciente ale dr.Moisa 

Teodora
Roxee spune:
Cata , azi e 36,47.
Si mucus cervical ioc. Cred ca ovaru' asta (dr) someaza. De obicei in preajma ovulatiei simt un disconfort in burtica. Nici de-ala.
Asa ca, nu stiu zau...
No, ca n-am stiut ca sotul tau vine abia atunci acasa, Bety! Nu-i bai! Tu pregateste terenu' pan-atunci si ai grija de tine.
Thea si toate dragutele paciente![]()
deca spune:
Buna frumoaselor, am intrat si eu sa va
si sa va urez numai bine.

Zilele astea am avut multe de rezolvat si n-am mai apucat sa va citesc, da' vad ca ati scris ceva.
Azi imi vine sotziorul, tre' sa-i pregatesc o ciorbica de perisoare acrita cu zeama de varza si sarmalele traditionale romanesti, ca asa e omu' cand vine de pe meleaguri strine, dornic de bunatatzi. Asa ca, azi mai mult cre' c-o sa ma odihnesc la serviciu![]()
Pupici si spor la facut BB-i, acusi ma apuc sa va citesc din urma.
Carmen
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Am fost de dimineata la eco si ..... surpriza
Ziua 9 endometru de 8 si folicul pe ovarul drept de 17,5. Am facut injectia de Pregnyl si maine inainte de a pleca fac inseminarea (a 2-a). Asa ca la munte voi fi o inseminata si o sa imi fac de cap. Pana luni sunt sigura ca as fi scapat ovulatia. La mine pregatirile au inceput de luni seara, de cand v-am spus ca am glera mai abundenta. Dr. mi-a spus ca se intampla ceva luna asta ca toate pacientele ei au avut ovulatie mai devreme. Sper ca ovarul drept sa fie cel norocos. Acum mai stau putin pe la serviciu si fug acasa sa fac bagajul pentru maine.
Cata, sper ca Scufita Rosie sa fi gresit drumul catre tine. Temperatura de 37 este numai buna de bb. Iti tin pumnii.
Musete, si eu am TPC negativ si dupa ce fac
incer sa stau cu bazinul cat mai sus sa nu plece 
. Eu cand se apropie momentul trec repede la subsol si arunc perna sub poponet. De multe ori ii simpt cum se furiseaza dar ignor situatia si ma gandesc ca au ramas suficienti pentru o eventuala intalnire.
Fetelor, va pup pe toate
LilianaM