Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Tu Cata, scuze draguta! Is zapacita rau. Io ma gandesc ca azi maine trece de 37 si... de fapt, e 36,5. Is dusa cu pluta rau de tot la ora asta. Am o gramada de treaba la serviciu, plus gandurile cu temperaturile astea... care, dealtfel, se incadreaza in limite normale pentru perioada asta- intre 36,55-36,60. Cam pe-aici.
Cred ca ai fost surprinsa , nu gluma. Is bleaga. Pardon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nu face nimic Roxee....bine ca ai lamurit misterul...probabil ca in jurul zilei 14 vei ovula...sper sa se intimple asa iar nu in ziua a13-a cum mi se intimpla mie in ultimile 2 luni ....asa ca bafta vineri si spor la lucru!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Multam fain, tu!
Pup toate fetele optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara fetele! Abia acum va salut. Azi am avut o multime de treaba.
Amely eu am plecat de la cabinet pe la 17 si 45, deci nu aveam sanse sa ne intalnim. Tot ne intalnim noi, cu toate.
Cata felicitari pentru prietena ta, sper, inca sper sa-ti pot adesa si tie felicitari in curand.
Roxee cata rabdare trebuie sa aveti voi cu temperaturile! Eu nu sunt in stare sa ma trezesc in fiecare dimineata la aceeasi ora sa-mi iau temperatura, poate pentru ca eu cred ca pentru mine este un lucru inutil.
Este o idee buna cu intalnirea in martie, pe 1 sau pe 8. Eu inca nu stiu cum lucrez in aceste zile.
Va pup pe toate, toate, toate cu mare drag

Teodora

Mergi la inceput

Teo ...pupici...ce ti-a zis doctorita sau ieri ai facut numai analizele de singe....? Si eu as vrea sa ne intilnim pe 1 sau 8 martie...sa petrecem...ce ziceti ...mai vedem sa ne punem de acord daca putem...ca totusi este o zi de lucru si nu weekend...dar nu conteaza...ne putem vedea si asa macar pentru citeva ore sa ne cunoastem mai bine...astept sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Hei, de mine ati uitat? Am si eu o intrebare! Am niste dureri groaznice dupa ceaiul de napraznic. Am inceput tratamentul acum 3 zile, ca sotiorul meu tot nu e pe acasa. E normal? Ma bate gandul sa renunt.
Si inca una mica... Dupa ce fac , am impresia ca , stiti voi ce...,( ) o iau la sanatoasa (). Adica,chestia aia, curge toata. Scuze pentru intrebare, dar demult ma framanta. Stau si ma intreb, daca mai ramane ceva akolo pentru marea intalnire?????? E normal/anormal?
Si, e adevarat ca trebuie sa te abtii cat poti sa faci PP, dupa ce faci amor? De ce?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Da, Cata , daca ma primiti si pe mine in clubul vostru( desi eu sunt cea mai veterana pacienta a Moisicii), doresc si eu sa va intalnesc.
Astept invitaii si propuneri...
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

musete, tu esti o veterana a Moisa.
Uite un mare de tot pentru tine de la toate fetele (eu sunt prima )
Nu stiu ce sa iti spun despre Napraznic ca la noi numai sotu este indopat 10 zile pe luna si pana acum nu s-a plans de nimic.
Si eu mai patesc dupa sa am impresia ca am pierdut toata recolta. Eu cred ca este suficient doar un singur sa ajunga la destinatie. Si dupa ar fi bine sa stai si tu putin in pat cu o pernuta sub poponet, macar juma de ora. Dupa aia cred ca poti merge la PP. Eu stiam ca daca te abti cam mult de la PP fac greva rinichii si nu-i a buna.
Cata, a venit Scufita rosie sau a papat/o lupul?
De dimineata merg la eco. Am sunat-o pe dr. si i-am explicat ca eu de 2 zile am glera cam abundenta si ca de vineri pana luni dispar din Bucuresti si ..... va povestesc maine dupa ce termin cu tot.
Va pup dulce pe toate si noapte buna viitoare mamici
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, da secretoasa mai esti, abia astept sa vad ce titulatura o sa iti pui.
Pupici dulci
LilianaM

Mergi la inceput

Neata fetite dragi....iaca ca am picat si eu din pat direct pe subictul meu preferat....uf....a devenit clar dependenta pentru mine...hai sa va spun cum stau lucrurile....ieri am asteptat-o toata ziua pe Scufita Rosie....dar bag seama ca s-a ratacit prin padure....azi de dimineata iar m-am uitat dupa Scufita...inca nu venise...azi sunt in ziua 27...desigur ca burta ma doare ca si ieri ca la ciclu ...asa ca nu cred ca pina la urma o maninca Lupul pe Scufita...asta este...Musete ti-a raspuns foarte bine la intrebare Liliana asa ca acum vei putea sa-i presti pe sa o mai ia la sanatoasa....asa fac si eu...cu perna sub fund...dar eu stau vreo 1...de nebuna...este suficient 30 de minute...cit priveste intilnirea nostra...sa se faca nitel mai frumos si stabilim noi detaliile...Liliana sunt curioasa ce o sa-ti zica doctorita in legatura cu glera...eu asa am patit luna asta ca tine...dar nu am ovulat asa devreme...si eu i-am zis doctoritei...mai ales ca la mine nu numai glera dar si graficul la acel moment arata ca si cum as fi ovulat...eu cred ca si la tine este la fel...dar asteptam sa vedem ce zice si doctorita...cit priveste secretele...in curind o sa va dezvalui titulatura...va pup pe toate si astept vesti bune!

Mergi la inceput