Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)
Neata fetelor
...veniti la partea a6-a
....scuze ca nu pot sta mai mult de vorba cu voi zilele astea ca am foarte mult de lucru
...o sa incerc totusi sa intru cind pot
....vestile mele sunt triste
...de la 37.2 cit aveam ieri...azi a scazut temp la 37...ma doare burta...asa ca azi sigur ma intilnesc cu Scufita Rosie
...din pacate asta este realitatea....de dimineata m-am certat nitel cu sotiorul legat de nerabdarea mea de a avea bebe
...desigur ca mai tirziu i-a parut rau ca a abordat subiectul asta atit de delicat mai ales pentru mine....in fine..am trecut peste
...acum trec la treaba...si o sa intru sa va anunt daca au venit rusii aia...va pup pe toate....si va doresc o zi buna
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Raspunsuri
bety spune:
Buna!
Cata - daca iti vin rusii, imi pare rau - ce pot sa spun...Nu depunem armele
Indy -
ca de o saptamana nu te-am mai auzit; eu sunt in a 5 a zi de anti microgynon si pot sa-ti spun doar ca...nu prea mai dorm noaptea...asta e singurul simptom pe care-l am si prea e mare coincidenta...la cat de munca am, alta data, cum puneam capul pe perna, adormeam instantaneu.
Lili - daca ne intalnim si am cum veni, voi face tot posibilul sa vin sa va vad; voi stabiliti independent de mine.
Poate ne intalnim si cu fete de la aspirante, ca ele s-au mai intalnit si ... asa e frumos (zic eu) sa ne cunoastem, sa nu zica lumea ca facem bisericuta.
Scopul nostru e unul: un bebic (sau mai multi)
Eu va mai spun ceva...aseara am vorbit cu
-ul meu scump, care mi-a spus (ii scrisesem un mail cu esecul meu si stand-by-ul pana vine el) ce-mi fac atatea probleme: daca e cazul, facem si vitro...I-am spus eu ca nu e cazul sa luam decizii pripite, ca poate merge cu inseminare...Oricum, nu am vorbit cu Moisa problema asta.
si
la toate-toate
Beatrice
Roxee spune:
Buna dimineata fetelor
!
Cata, mi-ar parea rau sa nu se lase luna asta cu bb la tine... dar si dac-o fi asa, capul sus. Mergem mai departe.
Bety, da' tie de ce ti-a prescris sa iei microgynon? Sorry, da' nu-mi mai aduc aminte dac-ai zis de ce.
toate fetele
Amely spune:
Indy draga nu stiu ce sa zic, eu parca n-am avut sangerari (desi nu bag mana-n foc, ca au trecut 10 ani). Eu zic ca daca nu sunt dureri n-ai de ce sa te ingrijorezi, mai ales ca scrie si in prospect. Totusi spune-i si dr despre asta. Pupicei...
MRL spune:
Salutare fetelor!
Cata, imi pare rau daca navalesc rushii peste tine. Planul pentru luna urmatoare este facut deja, asa ca vorba ta"nu depunem armele", nu?
bety, cred ca abia astepti sa vina sotul tau acasa. Un pupic dulce
Indy, imi pare bine sa aud de tine. Nu stiu ce sa iti spun de petele maronii, poate sunt fetele pe faza si iti dau ele raspunsul la intrebarea ta.
Amely, ai sa vezi cat de repede or sa treaca astea patru luni, de fapt mai ai trei ca una aproape a trecut. Ai incredere si totul o sa fie bine.
Lili, sunt sigura ca tratamentul naturist o sa iti faca bine. Cine stie poate ca o sa ne faci surpriza cat de curand.
Roxee un pupic dulce
Cate un pupic dulce pentru fiecare dintre fete
LilianaM
bety spune:
Roxee - iau ca sa-mi pun la pastrare "ovarele" pana-mi vine sotul acasa. Inseminarile le-am facut cu
congelati. Plus ca nu mai sunt asa de juna si timpul trece repede.
Beatrice
utocatalina spune:
Fetelor m-am gindit sa va dau o veste buna...ca sa ne mai inveselim nitel...o prietena de a mea de liceu...si ea forumista...a nascut simbata un baietel de 3.100 Kg...bravo ei....

...Vrem si noi....
...Am zis ca daca alte forumiste au reusit...sigur urmam si noi..va pup pe toate....Betica pastreaza-te bine pentru cind se intoarce
...Roxee tu cum mai stai cu temp. si in a cita zi esti? Liliana te-ai pregatit pentru munte?
...Eu ma gindeam ca daca azi imi vine...sa pun de o monitorizare saptamina viitoare vineri pe 25.02....in ziua a10-a...la spital...sa-mi iau liber de la serviciu si sa vad cum stau cu foliculul...spre ca luna asta sa fie pe dreapta....ca trompa dreapta este beton....si sa vezi atunci program de nebunii....

....Prietena mea a zis ca la colposcopie s-a prezentat bine...si asteapta azi rezultatul secretiei...Moisa zicandu-i ca dupa toate astea va trebui sa-si cauterizeze rana...eu o sa o sun azi sau maine sa stabilesc detaliile monitorizarii si sa o ? si in legatura cu rana ....poate ajung si eu marti la cabinet, cine stie? Va pupic pe toate si vorbim...
bety spune:
Da - veste de veste!
Sa-i traiasca baietelul prietenei tale, sa creasca sanatos si...sa avem si noi parte de vesti de acest gen.
Beatrice
utocatalina spune:
Sa dea Domnul
... Betica...la toate cite un
mic in burtica ...ca tare mult ne dorim...fete dragi mai trebuie sa fac citeva puncte si pot sa-mi atribui titulatura pe care o vreau....si am o sintagma care sigur va va da gata...momentan e secret!
Roxee spune:
fetele,
Cata, azi e ziua 12. Pentru mine emotiile de-acum incep. Azi aveam 37,5 TB. Si nu stiu, zau, daca luna asta reusesc sa ma sincronizez cu sosirea sotiorului acasa, pe vineri - ziua 14. Poate o fi nitel cam tarziu...
utocatalina spune:
Roxee..scumpica ai temp. cam mare dupa parerea mea...ia zi-mi cum au fost temp. din zilele trecute...? Eu temp. asa mare nu am avut-o niciodata...nici dupa ovulatie....crezi ca ovulatia la tine nu s-a produs deja cu temp. asa de mare? I-a zi-mi cum ai avut sapt. asta temp....(banuiesc ca este luata vaginal)..