Pantofi pentru nunta

Pantofi pentru nunta | Autor: pyssy

Link direct la acest mesaj

Ciao iubitele .. am o dilema si as avea nevoie de parerea voastra..
Acum cateva zile am intrat intr-un magazin ca sa iau o pereche de adidasi si am inebunit cand am vazut o pereche de pantofi care mie mi s-au parut perfecti pt nunta .. fapt pt care nu am plecat din magazin fara ei .. numai ca .. am avut proasta inspiratie sa-i arat soacrei mele .. care i-a luat cu 2 degete si s-a uita lung la ei de parca cine stie ce monstruozitate erau.. ceea ce m-a cam pus pe ganduri si ma intreb oare sunt potriviti pt nunta sau trebuie sa-mi caut altii ?
Eram asa de incantata de ei ... iar acum .. acum nu mai stiu ce sa fac ..
Voi ce parere aveti ? Mie imi lipseste simtzul estetic sau soacrei mele ?
Pantofii ii puteti vedea aici www.vraja-marii.8m.com/custom3.html" target="_blank">Pantofi

Poze cununie

pyssy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

draga mea mie imi plac chiar foarte mult.mi-ash dori shi eu sa gasesc ceva asha dragutz.oricum daca tzie itzi plac nu cred ca ar trebui sa-tzi faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza spune:

si mie imi plac la nebunie ! eu cand am cautat am gasit modele mult mai urate
cum sa nu fie de mireasa ?
SUNT SUPERBI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Merci pt incurajare roxy79ro .. dar ini fac probleme .. pt ca nu vreau sa arat ca o matura in ziua nuntii
Pupici

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sunt frumosi Pissy, dar eu i-as prefera simpli (fara paiete) si cu un toculet putin mai inalt (nu as rezista pe ei, dar macar pt. biserica si putin la petrecere, pe urma i-as schimba).
Dar sunt draguti, nu-ti mai fa atatea probleme, tu te mariti nu soacra-ta. Cred ca si daca ii luai pe cei mai bestiali de pe lumea asta tot nu i-ar fi placut. Asa ca... fruntea sus. E nunta ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu zic sa nu-ti faci probleme ca NU o sa arati deloc ca o matura. Pantofii sunt tare frumosi si nu vad de ce ar comenta cineva din afara ceva despre ei. In fond, Tu vei fi cea care ii va purta, nu soacra, nu bunica, nu pisica. Parerea mea!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Mie imi plac pentru ca sunt simplii dar intr-adevar conteaza si cat de comozi sunt. Iar asta poate varia diferit de la persoana la persoana, de la picior la picior. I-ai probat? Cum iti vin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Oau!Sunt SUPER!Mie una imi plac mult.Dar presupun ca stii ca parerile sunt intodeauna impartite.Asa ca nu trbuie sa te influenteze nimeni.Important este sa ti placa tie!Doar este nunta ta!Daca m as lua dupa soacra mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Pantofiorii sunt foarte comozi .. si pt mine tocul e foarte important , deoarece e greu sa te simti bine intr-o pereche de pantofi cu toc de 8 cm cand ai si tu 180cm .. Nu crede-ti ?

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

Pantofii sunt foarte frumosi...cred ca soacra ta e invidioasa ca numai poate purta si ea asa ceva

quote:
Initial creeata de pyssy

Ciao iubitele .. am o dilema si as avea nevoie de parerea voastra..
Acum cateva zile am intrat intr-un magazin ca sa iau o pereche de adidasi si am inebunit cand am vazut o pereche de pantofi care mie mi s-au parut perfecti pt nunta .. fapt pt care nu am plecat din magazin fara ei .. numai ca .. am avut proasta inspiratie sa-i arat soacrei mele .. care i-a luat cu 2 degete si s-a uita lung la ei de parca cine stie ce monstruozitate erau.. ceea ce m-a cam pus pe ganduri si ma intreb oare sunt potriviti pt nunta sau trebuie sa-mi caut altii ?
Eram asa de incantata de ei ... iar acum .. acum nu mai stiu ce sa fac ..
Voi ce parere aveti ? Mie imi lipseste simtzul estetic sau soacrei mele ?
Pantofii ii puteti vedea aici http://www.vraja-marii.8m.com/catalog.html

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Sunt foarte frumosi si eleganti pantofii, chiar diferiti de pantofii clasici de nunta, numai ca nu stiu daca sunt si comozi, asta o stii tu. Trebuie sa fie si comozi, stai in ei minim 14 ore, depinde daca faci ambele cununii in aceeasi zi.
Sa-i porti sanatoasa!

Mergi la inceput