Pantofi pentru nunta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

pissy...sunt foarte frumosi!! pot spune chiar deosebiti, datorita paietelor care se coloreaza..dar, cum au spus si celelalte fete, conteaza mult sa fie comozi..eu una nu port deloc tocuri, sunt mai sportiva..asa ca la nunta imi voi lua pantofi gen balerina..am gasit o fabricutza in craiova si ii fac pe comanda...
oricum..totul conteaza sa te simti TU bine..fiindca frumoasa vei fi sigur!!!

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Draga mea, ti-ai ales niste pantofi grozavi!!!Dupa cum spun si fetele, parerea soacrei conteaza cel mai putin. Eu sunt inebunita dupa tocuri cat mai inalte ( max 10 cm). Daca si tu esti adepta tocurilor inalte, nu vad motivul pentru care nu i-ai cumpara. Oricum, este un model care face piciorul super-super sexy...

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Iubita,pantofii sunt superbi si mai ales ca nu au tocul foarte inalt ca sa te doara picioarele.Daca tie iti plac atunci esteperfect.Mi-ai dat o idee buna ca nici eu nu prea stiu cam ce model sa-mi iau.pupici

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga mea sunt minunati,nici nu vreau sa ma gandesc ca TU ai si eu NU!
Vreauuuu si eu!
Las-o tu pe mama soacra,ca doar nu te mariti cu ea!
Sa ii porti cu placere si CASA DE PIATRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pyssy,pantofii sunt superbi,eu sunt din fire mai tzacanita,iar paietele alea m-au innebunit,pur si simplu!!!!Si nici nu imi pare ca ar avea nu stiu ce toc...si chiar daca ar fi,CE CONTEAZA?????????O data te mariti NU??????

zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Mei Pyssy,
nu-ti strica inima cu ce crede soacra ta mei, pantofii sunt f. frumosi si finuti , si eu i-as fi cumparat daca ma maritam acum, pe bune, sunt super.

si CASA DE PIATRA

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Sunt SUPERBISunt finutzi, sunt de mireasa, iar paietele dau un efect deosebit...stai linistita

Albinutzza
Never say never
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Burticutza de 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Multzumesc fetelor .. sunteti dragutze ca mi-ati raspuns .. si aveti dreptate.. nu tre sa-mi stric eu inima pt ea..
Merci mult si ..
Pupici

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Si mie imi plac.
Sunt deosebiti.
Si eleganti.
Stai linistita. Ai sa fii superba!!!!!!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Stai linistita, asa cum ti-au spus si fetele pantofii sunt super. Dar trebuie sa recunosc ca nu te invidiez deloc pentru relatia pe care o vei avea cu soacra ta.... Si probabil nu e prima faza pe care ti-o face. Ai grija de tine si casa de piatra. Ca sa va amuz, va trimit adresa urmatoare si astept sa imi spuneti ce parere aveti: http://www.mysticalball.com/ Va pupic dulce

Angelique

Mergi la inceput