Pantofi pentru nunta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

super interesant situl.
pupici la miresici

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Stai linistita, asa cum ti-au spus si fetele pantofii sunt super. Dar trebuie sa recunosc ca nu te invidiez deloc pentru relatia pe care o vei avea cu soacra ta.... Si probabil nu e prima faza pe care ti-o face. Ai grija de tine si casa de piatra. Ca sa va amuz, va trimit adresa urmatoare si astept sa imi spuneti ce parere aveti: http://www.mysticalball.com/ Va pupic dulce

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Pentru pantofi puteti incerca si aici: http://www.sepala.ro. Magazinul Sepada este pe Calea Mosilor 122 si am inteles ca fac la comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pyssy draga mea pantofiorii sunt deosebiti
cat de mult conteaza parerea soacrei tale ca s-o bagi in seama??!!!
ia-ti ce pantofi vrei tu ca tu esti miresica si tu ii incalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Eu am vrut neaparat sa-mi fie comod la nunta asa ca am anuntat sus si tare ca eu vreau cizmulite sau ghetutze :) Soacra mea numai ca n-a cazut de pe scaun... timp de 5 minute n-a scos nici un cuvant si pe urma a incercat sa ma convinga ca mai bine niste pantofiori delicati, bla-bla...

Pana la urma ghetutele mele facute din acelasi material cu rochia au facut furori la nunta si toata lumea mi le-a laudat, inclusiv socrela

Asa ca sfatul meu este sa-ti urmezi instinctul si sa te incalti cum ti se pare tie comod si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu nu am putut sa-ti vad pantofii, dar oricum ar arata e important ca tu sa fi multumita de alegerea facuta. iti doresc sa ai o petrecere frumoasa si sa te simti bine in pantofi.
si mama mea a comentat despre rochia mea ca e prea decoltata, dar nu ma intereseaza.
ce stiu unii de e moda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Rochita mea este culoarea sampaniei.Caut si pantofi aceeasi culoare si nu gasesc.Daca ati vazut pe undeva va rog sa-mi spuneti si mie !

Mergi la inceput

Iael, incearca pt. pantofi la firma COMOD la et.1 in Cocor sau in Victoria. In Cocor raionul e mai mare.
Si eu tot de acolo mi-am cumparat pantofii de mireasa, dar ai mei sunt albi.
O colega de serviciu a fost mireasa in octombrie si ea tot pantofi de la Comod a avut si s-a simtit foarte bine in ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Multumesc mult Monique.
O sa incerc.
Am observat ca pantofi albi se gasesc mai usor , dar crem deschis nu am vazut.
Poate au acolo.

Mergi la inceput

Iael poti sa incerci pentru pantofi si in magazinul Obor. La et. 1, pe aripa Colentina, este un magazin LaryDona. Incearca acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Si eu caut pantofi crem, nu gasesc
Am umblat prin Unirii, prin centru, nu am gasit ceva sa-mi placa. O sa incerc la Obor.

Mergi la inceput