Mamici de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Mie mi-a zis o moasa cand faceam cursuri de nastere in urma cu vreo patru ani si jumatate ca baietii au ritmul cardiac EXACT de doua ori mai rapid decat al mamicii, si ca pe baza asta le-a prezis exact mamicilor...voi stiti ceva de asta?

Apoi...de dimineatza m-am trezit cu durere de cap si gat infioratoare...cea de gat a mai trecut, in schimb capul parca e infundat :( cred ca se si vede dupa cum scriu.

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Moni draga, intelegerea cu sotul meu era de genul ca sta cu mine pina in momentul expulziei, dar se pare ca a hotarit singur ca va sta pina la sfirsit si....a stat.
S-apoi era singurul care vorbea limba mea si macar avea cine ride in momentele in care eu imparteam de mare zor injuraturi si complimente celor care ma "necajeau" adica anestezistul care batea cu degetele in coloana mea, moasa care era urcata pe burta mea, studenta care imi controla dilatatia.
Moasa vorbea o engleza pe care n-as fi putut-o intelege nici daca eram lucida si fara dureri asa ca prezenta "translatorului" (sotul meu) a fost binevenita, altfel cine stie cind mai nasteam...
Asa ca pofteste-ti sotul la nastere chiar daca nu sta pina la urma. Cica pe unii barbati, nasterea in sine ii marcheaza asa tare ca ramin impotenti pentru o perioada de timp, nu stiu...risti sau nu?

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

buna fetelor

am si eu o intrebare voi cum stati cu nervii ca eu azi am zis ca bat un coleg la serviciu si acum imi pare rau sa nu-i pateasca ceva bebita? stie cineva vreo legatura l-ar putea afecta??nu vreau sa fiu paranoica dar sunt un pic ingrijorata

adela
18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Multumesc mult corbioana,mi-ai luat o piatra de pe inima !
Eram cam stransa pentru ca am 2 matze acasa,dar bine ca....e bine ! mai am listeria,dar aia e gata peste 2 saptamani.
Tot astept sa miste bebeul,dar nu se intampla nimic........e frustrant asa.....pana acum aveam gretzuri,acum s-au terminat si nu se mai intampla nimic,parca nu mai am nici o dovada ca e acolo inauntru........uffff......abia astept sa dea cu piciorushu

Cocoloasha,mamica de cocolosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetelor, spuneti-mi va rog, ce mincati voi intr-o zi si cit? Sotul meu spune ca maninc tare aiurea si prost.Dimineata maninc 2 felii piine neagra cu brinza, sunca de curcan slaba si castraveti sau o farfurie de cereale cu lapte+o cafea (pipi la canita ii spun eu pt ca e foarte slaba) cu lapte.
Prinz cartofi pure(fierti)+morcov fiert+o bucatica de carne de pui+o ceasca de supa.
Seara......fructe, iaurt, suc, biscuiti si...atit.
Beau lapte intre mese si nu beau decit sucuri naturale.
Ar mai trebui sa maninc ceva?
Eu zic, maninc destul de bine.
Multumiri

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ai putinica rabdare stimabilule-ma refeream la momentul cand misca micutii pt prima oara si dupa aceea o sa vedeti distractie!
M-am dus la toaleta pe la 5 si cand m-am intors in pat bb scumpic era in verva mare la 100m gaduri,atat de tare se zbenguia,ce se mai forfotea.Si l-am impins prin burtica de vreo 3 ori si m-a impins si el,parca zicea-asta e casuta mea.Ne-am jucat frumos.A fost asa caraghios,am ras cu bebicu'
Tati al nostru vrea sa stea cu mine la nastere si eu la fel.Nici nu concep altfel,ce sa-l ia cu lesinul-la e bine,nu?
Cat despre impotenta,e un risc pe care eu mi-l asum de buna voie
Gasisem un site cu nasteri inregistrate,nu numai poze,ma duc sa-l caut sa vedeti si voi
Testul cu sexul bb l-am facut pe la 10 sapt si imi iesise50-50.

si pestiuc iubit de 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello burtici!
In legatura cu dezbaterea despre prezenta taticilor sunt de acord cu voi: ar trebui sa fie prezenti (cat pot ei de mult, nu neaparat all the way), pentru ca in fond nu i-am fabricat singure si nu e corect sa ne lase la greu. Mai ales ca in acele momente e linistitor sa fie cineva apropiat langa tine, nu doar fetze straine.
La prima nastere sotul meu nu a asistat ptr ca nu i s-a dat voie (probabil ca i-a si convenit ca s-a putut sustrage ca e cam panicos la tot ce tine de doctori si spitale) si nici nu stiu daca in Romania se poate prea usor ca taticul sa asiste la nastere. Fetelor din Romania, ce stiti despre asta pe unde nasteti voi?

Kulta, legat de dieta ta: seamana foarte bine cu a mea si nu mi se pare deloc ca mananci prost, din contra mi se pare foarte ok si sanatos; eu mananc ceva mai multa branza si iaurt insa si e bine asa pentru ca pana acum n-am avut probleme cu lipsa de calciu. Problema este ca nu ma pot abtine uneori sa nu sar calul cu prostii, in special placinti (cu branza, dovleac etc. ) si merdenele.
Problema este ca oricum depun ca naiba la sarcina asta, indiferent ca mananc sau nu.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna dmineatza BURTICI,
M-ati innebunit cu testul ala,ei bine....io ce fac?;il fac de 2 ori,si a doua oara dau raspunsuri gresite(ca sa-i duc in eroare si sa fie chipurile alt test)???
Noi am facut deja testul "primar", cel cu acul deasupra palmei si evident,l-am facut si pe acela de 2 ori!Mi-au iesit prima data cercuri si a doua oara linii!!
Spre marea mea ciuda ,puturoshii astia ai mei nu vor inca sa miste...oare stau prea inghesuiti?
Sotul meu refuza sa stea acolo cu noi la nastere,desi noi vom avea cezariana(sper eu) si nu vede mare lucru...doar ca ii pune BBI in brate cind ii scoate....CE SA FAC SA-L CONVING???
KULTA:ma indoiesc ca mi-ar ajunge o pagina sa scriu tot ce maninc eu intr-o zi intreaga......,dar mofturi nu fac.....maninc cam tot ce prind Chiar asa:de asta n-or fi mishcind BBII,de OBEZi ce sunt
Tot nu m-ati lamurit ce-i cu placentele ....cum ar trebui sa fie??
VA PUPICESC,
Bella & Comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna ziua dragutele

am si cateva intrebari la voi: unde il simtiti pe bebe? eu il simt undeva f jos cam la o palma mai jos de buric... acum o luna cand am fost la control mi s-a spus ca sarcina este asezata unde trebuie..este posibil sa nu se si ridicat cum trebuie in acest timp?
eu abia vineri ma mai duc la control.. sunt ingrijorata rau !!! ce sa fac/?? burtica mea este tare acolo jos unde il simt pe bebe si parca as avea o greutate inauntru...

20 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kulta,
Cred ca maninci de cel putin 2 ori mai mult decit mine; nici nu stiu cum te incape atita mincare ... Pe bune. Eu dupa citeva inghitituri ma satur si chestia e ca mincam mai mult inainte.
Chiar si cu cit maninc eu (nici macar nu am un menu stabilit, ca maninc ce am chef), bebe este cu 1sapt 1 zi mai mare decit virsta lui; asa ca nu-ti face probleme. Maninca atit cit poti si spune-i sotului tau ca daca vrea mai multa mincare pt bebe, sa manince el restul ...
Al meu nu-mi zice nimic, ma intreaba citeodata daca am mincat ceva (ca mai uit uneori sa maninc) si imi aminteste sa imi iau vit prenatala in fiecare seara; lapte beau doar 1 data/zi - si nu in fiecare zi, ca mi s-a acrit de atita lapte - acum am inceput sa il combin cu sos de ciocolata si il fac lapte cu ciocolata ca sa il pot inghiti. Carne nu imi place sa maninc si pt proteine maninc 1-2 oua si ma chinui sa ling o lingura de peanut butter (ca are o gramada de vitamine si proteine). In plus, maninc fructe o gramada.
Eu zic sa stai linistita si sa maninci exact atit cit simti si ce simti, ca bebe e ok (mai ales ca mai ai un bebe deja si stii cum este).

Take care,

Oana C

Mergi la inceput