Mamici de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am facut testul si mi-a iesit 55% baiat si 45% fetita,dar nu am completat 3 sau 4 intrebari pentru ca nu le-am inteles!
Ma ajutati?

Hang a therad with a needle over your belly? nu stiu sa interpretez]
The dad to be is : going weight right along with me?
heel = ?
dull = Inchis ?
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Cristina,

Nici eu n-am completat o gramada de intrebari pentru ca n-am stiut sau n-am avut timp si chef...oricum mi-a iesit cu probabilitate mai mare fetita decat baiat, eu cred ca noi am raspuns la multe din intrebari bazandu-ne pe experienta sarcinii anterioare (vezi faza cu burtica daca e sus sau jos).

Apoi, fetele....tocmai a nascut o colega de servici de-a sotului un baietel...dupa ce stia de mai bine de 4 luni ca e fetita SIGUR, cumparase totul roz etc. Mi-a povestit ca inca nu-si revine si a intrebat de nenumarate ori cand si daca i-au schimbat copilul... Ma gandesc si eu ca si daca fac cezariana sa cer epidurala, sa vad eu ce fac cu bebe cand il scot...

Monica -Elena, ce e cu tine dragutza? Fetelor stiti ceva mai nou de ea?

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Hang a therad with a needle over your belly? nu stiu sa interpretez]
The dad to be is : going weight right along with me?
heel = ?
dull = Inchis ?
Cristina si Mihnea

Hang a thread with a needle over your belly= Atirna de-a lungul burticii un fir de ata cu un ac.
The dad to be is : going weight right along with me? = Tati ia in greutate odata cu tine.
heel= calcai, toc de la pantof
dull=intunecat, trist, neascutit

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Multumesc Gabitza!

Am refacut testul si acum a iesit 20% baietel si 80% fetitza!
Mai bine astept echo!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu imi doresc foarte mult ca sotul meu sa fie langa mine si sa il intampinam impreuna pe .

Luminita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitub

Apoi, fetele....tocmai a nascut o colega de servici de-a sotului un baietel...dupa ce stia de mai bine de 4 luni ca e fetita SIGUR, cumparase totul roz etc. Mi-a povestit ca inca nu-si revine si a intrebat de nenumarate ori cand si daca i-au schimbat copilul... Ma gandesc si eu ca si daca fac cezariana sa cer epidurala, sa vad eu ce fac cu bebe cand il scot...

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Hmmm...cred ca cine i-a facut echo nu a fost bun "cititor",pentru ca nu se poate sa nu-i fi vazut cuculetzul!Cazurile astea sint totusi extrem de rare!
Eu am sa iau hainutze de toate culorile,fiindca si pe Mihnea l-am imbracat si cu rosu,galben,roz,vernil,doar e bebe,nu?

PS Mihnea semana asa de bine cu taica-su,pina si cuta dintre frunte si nas era leit,asa ca nu am avut dubii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neata dragutelor!!!

Anis ti-am zis eu ca faza cu simptomele nu are nici o treaba! Sa-ti traiasca printesa si ma bucur ca la voi a fost asa cum v-ati dorit, dar eram sigura ca asa va fi.
Katink dear...deci stam cu sufletul la gura sa vedem acum tu ce ascunzi la burtica Ca dupa cate vezi simptomele s-au impartit si a iesit unu roz si unu bleu. Asa ca te asteptam!

Cat despre testul ala nu cred ca are nici o treaba...zau...nu ca mie mi-ar fi iesit fetita si eu am baiat dupa zisele dr. de la ultima eco...dar ma rog.. ramane de vazut!
Cristina nr de batai ale inimii le poti sti daca ti le-a scris cumva dr. tau pe vreo fisa ceva sau ti le-a zis la consult. Eu aveam una acasa de cand am fost la Iasi la consult la dr. Grigore. restul vad ca ti le-au explicat fetele.

O zi buna!!

18 sapt. + 6 zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la

Fetelor, tare rau imi pare ca nu am acces non stop la internet ca asa as sporovai si eu voi... toata ziulica... si nu m-as plictisi...

Anis Felicitari pentru fetitza, sa fie sanatoasa si mami a ei la fel!!! M-am amuzat si eu ieri cum le-ai chinuit pe fete, iti place sa te lasi rugata...

Sunt putzin dezamagita ca nu am aflat ce ascunde bebe al meu intre picioruse, poate peste 2 saptamani cand il si filmam... poate se indupleca sa ne arate si noua ce este...
A fost tare faina intalnirea cu bebe, l-am surprins cand sughitza, sa-l fi vazut ce haios era, cum plutea prin lichidul amniotic din cauza sughitzurilor...

Aici la Constantza a venit primavara... este soare afara si cald, frumos... este timpul de iesit la plimbarica...

Pupici la toate

Irina si bebe 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Neatza mamicilor !
Mai fetelor,mi-am luat aseara rezultatul toxoplasmozei(Medlife) si mi-au scris ca este negativ.....ma asteptam la niste valori acolo,dar....negativ ? asta inseamna ca e de bine,nu?
Voi ce ziceti ?
Anis,felicitari pentru ,sa fie sanatoasa si iubita ! Te-ai gandit la un nume ?

Cocoloasha,mamica de cocolosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cocoloasha asta e dear!!! Trebuie sa fie toate rezultatele negativ si asta inseamna OK!!! asa ca stai linistita si eu mi le-am facut prin vara inainte de a fi inasrcinata si au iesit toate negative.

Ioana

Mergi la inceput