Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
bebestrumfitza spune:
isabelele2...esti superba.......m-ai facut sa rad..

....felicitari pt fetitza anis
.......si eu inclinam un strop mai mult spre fetitza, dar acum ca stiu ca-i baietzel, ma gandesc doar sa fie sanatos
.....radeam de tati, ziceam ca trag fetele la el
......dar se pare ca vin baietii la mine.....
...abia astept....poate o sa ne intalnim cu bb-ii in parc, sa ne mandrim cu fetitzele si baietzeii nostri!
va pup!
anca 17s
Oana C spune:
quote:
Originally posted by juliafin
Rakas Kulta,pot sa vad valokuva?(nu stie nimeni ce te-am intrebat)
Fetelor, gasiti aici traducerea:
http://www.freedict.com/onldict/fin.html
hihihi
Oana C
AC spune:
Brava Oana
, daca se tin de secrete in public asa le trebuie
. Vrem si noi, e cu bebe?
Andreea
emaaimee spune:
Multumesc mult fetele,sunteti niste dragute toate
!
Mi-au facut vaccinul,gata mi-a trecut!
Stiu ce i-ai cerut poza cu iesitul din...
Si eu vreau ardei umpluti,eu aveam planificate sarmale.
Pupici!
si pestiuc iubit de 20s
Monicutz spune:
Eu nu m-am hotarat daca sa-l las sa stea pana la capat....ma gandesc sa stea numai la inceput. Eu stiu ce sa zic? Intotdeauna m-am gandit ca desi este unul dintre cele mai extraordinare lucruri care se intampla in viata asata, nu e un spectacol tocmai de vizualizat...
Dar parca in fiecare zi imi schimb parerea...sa stea, sa nu stea.
S-ar putea sa fie pana la urma in functie de cum decurge totul.
Kulta, sotul tau a stat ca a vrut? Sau ca l-ai rugat? Stiu ca pana la urma nu conteaza de ce, dar sunt curioasa cum reactioneaza ei la asta. Sotul meu nu vorbeste prea mult :)).
Bogdana, sotul tau a stat pana la capat pana la urma?
Va pup!
AC spune:
Eu eram Andreea Bogdana:):)
Moni a stat pana in ultima clipa![]()
. A sters-o doar sa pape un sandwich, ca se faceau vreo 11 ore de cand nu mancase si eu eram doar la apa cu gheata
. Si cand a plecat a trebuit indemnat de moasa sa plece ca-i era frica ca apare bebe si el nu-i acolo.
Nu-i ardea de poze ce e drept! Dar la impins ma incuraja spunandu-mi ca a aparut un capsor plin de par
. Iar cand au trecut la cusut, desi eu nu mai simteam s-a concentrat pe odor si mangaiatul capului mamicii inca chinuite.
Andreea
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by anis
palmyrah2002 si pana la 6 luni ai facut ecografii la Iosup?? Ca daca asa e si el s-a inselat..chiar ca am tacut malc...
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
FELICITARI ANIS!
Sa va traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa!
Nuuu,eu sint din Iasi,si am facut echo din 2 in doua luni,dar Mihnea ne intorcea funduleztul de fiecare data!
Si nu stiu cit e de adevarata chestia asta,dar e timid .....pina "intra in atmosfera",adica are nevoie de o perioada de acomodare ,apoi ti se urca in cap!
Cristina
si Mihnea
Katink spune:
Buna dimineata burtici!
Anis felicitari, sa fie sanatoasa si frumoasa! Nu iti vine sa crezi ca pote fi ce ti-ai dorit mai mult si mai mult?! 
Deci tot nu am aflat nimica
tu ai
si Ioana
, si noi care ziceam ca poate ne potrivim... poate aflu si eu pe 8 martie, daca nu, aflam noi in august ![]()
Numai bine si o zi buna,
Katink
sapt.16
palmyrah2002 spune:
Fetelor la testul cu sexul bebelusului,de unde ati stiut ritmul batailor inimii bebelusului?Sau nu am inteles eu bine intrebarea?
Please,help..!