Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
emaaimee spune:
KULTA
Astia aici recomanda sa avem 5 mese pe zi,eventual mesele principale si gustarile intre.Eu pap dimineata fulgi cu lapte sau ryebread(crispy) cu branza proaspata/sunca presata si o leguma cruda,pranz-supa/legume fierte(sau la cuptor-diverse variante) sau/si salata cu o bucatica de carnita(nu tot timpul carnita,uneori branza proaspata) si seara mananc ca la pranz(dar mai putin)Paste integrale sau orez brun cu prawns si legume-alta varianta de masa.Nu prea manac oua(facute tari sau prajite bine).Ar trebui macar 4/sapt.Intre mese:fructe proaspete sau uscate/iaurtel f light/compot fructe.Si in fiecare zi incerc sa consum contravaloarea in lactate a 1150mg de calciu:lapte skimmed/iaurt/branzeturi.
Nu ma omor dupa biscuiti,trag cu ryebread(are 29cal pe feliuta) daca vreau dulce o ung cu gem light.Mai ma rasfata unori sotul cu bunatati,dar l-am rugat sa nu fie prea des.Mai ma scap la mancare gatita,dar nu des.Nu beau sucuri naturale de cumparat,nici cu acid,imi storc acasa cand mi-e pofta de sucuri.
Eu sunt cu produse light ca nu sunt prea slabuta de fel si am tendinte de ingrasare de obicei.
Sa nu dati cu pietre in mine,drii au zis ca pap ok
Nu consum alcool!
si pestiuc iubit de 20s
anis spune:
Ce fac burticile azi???
Multumesc mult de urari fetelor si sa dea Dumnzeu sa ajungem sa ne intalnim cu carucioarele in parc.
APROPO, ce ziceti peste 1 luna (ca sa ne mai creasca burticile)facem si noi o intalnire???
AniS
15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Fetelor, spuneti-mi va rog, ce mincati voi intr-o zi si cit? Sotul meu spune ca maninc tare aiurea si prost.Dimineata maninc 2 felii piine neagra cu brinza, sunca de curcan slaba si castraveti sau o farfurie de cereale cu lapte+o cafea (pipi la canita ii spun eu pt ca e foarte slaba) cu lapte.
Prinz cartofi pure(fierti)+morcov fiert+o bucatica de carne de pui+o ceasca de supa.
Seara......fructe, iaurt, suc, biscuiti si...atit.
Beau lapte intre mese si nu beau decit sucuri naturale.
Ar mai trebui sa maninc ceva?
Eu zic, maninc destul de bine.
Multumiri
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Eu zic ca maninci super. Eu din cauza greturilor maninc foarte aiurea, de exemplu acum maninc supe gata la plic (de fapt numai un fel, de pui), ca-s singurele care-mi plac la gust, nici nu vreau sa ma uit la ce ingrediente contin, banuiesc ca numai porcarii, dar n-am ce face daca altceva nu pot minca.
http://community.webshots.com/user/roxanabella
mitub spune:
Da, Anis, buna idee!!!
si sa se faca un picut mai cald afara...
Fetelor, voi stiti ceva referitor la mersul cu avionul dupa luna a sasea? Ca ar trebui sa merg la mijlocul lui iunie la o conferinta...si nu stiu daca voi putea merge, si cum am lectie invitata e cam nasol sa-i incurc pe oameni..
A, mi-a mai venit o intrebare... e careva din voi care urmeaza sa nasca la Filantropia???
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)
cin spune:
Buna, burticute....ce mai faceti azi? Eu ma resimt dupa o partida de plans...spre rusinea mea, aseara am cam cedat nervos...satula de greturi si de atata indispozitie, n-am rezistat si-am izbucnit in plans...siroiau lacrimile de ma intrebam si eu de unde atatea...dar pt mine o repriza de plans inseamna sa ma eliberez de tot stresul si toate supararile acumulate...sper sa nu-l fi suparat prea rau pe bebe... oricum, psihic, ma simt mult mai bine...doar capu ma cam doare...
Anis...din partea mea..cu cea mai mare placere ne intalnim...oricand..
anis spune:
Am uitat sa va spun, am vorbit ieri cu Monica-ELENA>Ebine,e la mama ei,din cauza asta nu poate intra pe internet.Azi se duce la control ,ca sa vada cum sta la cerclaj.
Se simte bine si mananca iahnie de fasole.....![]()

AniS
si ingerasha 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Uraa,Monica_Elena se simte bine!
Ce bine de voi ca va intalniti,sa puneti poze!
mitub,in trim 3 de sarcina trebuie sa te vada dr tau si iti va spune daca esti apta
(si s-ar putea sa-ti ceara cei de la compania aeriana scrisoare de la dr).Nu lua bilete,intai intreaba compania de politica firmei lor in leg cu astea ca noi,2 in 1(sau 3 in 1)
,unele bilete sunt nerambursabile.Parca dupa sapt 36 nici o companie aeriana nu ne mai primeste-e de inteles-cine ne-ar mosii
?
Aaa,eu am simtit bb tot sub buric,acum mai sus un picut ca suntem mai maricei,dar nu am depasit buricul-suntem la limita,la buric
si pestiuc iubit de 20s
emaaimee spune:
Gata-gata,gianinaelena,uite si la mine e burtica mai taricica si zici ca am saculeti cu mine -mai ales cand stau in fund.Dar m-am obisniut cu senzatia!
Bebicul s-a miscat asa usor la inceput ca un pestisor mititel,valurele micute.
si pestiuc iubit de 20s
KULTA spune:
Si eu ii spuneam sotului ca maninc bine. Ma simt bine cu ce maninc, doctorul mi-a dat sa iau vitamina D si probabil ca dupa urmatorul control imi va recomanda calciu si fier.
Eu l-am simtit prima oara pe bb pe data de 13,02, insa la mine este a doua sarcina si de aceea l-am simtit asa repede. La prima sarcina, in saptamina 15 l-am simtit agitindu-se si acum, afara e o agitata si jumate.
Acum am intrat in saptamina 14.
Pupici
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"