Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
andre_ea spune:
Buna seara!
Anis da' ce te-ai jucat cu noi astazi! Eu nu prea pot sa scriu in timpul zilei, da' am urmarit cu mare interes si ai cam ras de noi.
Sa-ti traiasca
, sa fie sanatoasa! Felicitari!
Mi-am facut si eu testul cu sexul bb-lui si mi-a iesit 78% fetita
Si am intrat si pe site-ul cu nasteri. M-a cam speriat atata sange. Era mai bine sa nu vad asta.
Sper sa fie cum zici tu Gabirus sa ma gandesc numai la ce am de facut, nu la ceea ce e rau.
Ema sper ca te-au mai linistit fetele care au trecut prin asa ceva. Daca doctorii au spus ca e bine, nu ai de ce sa iti faci griji. Nu e bine pentru bebe sa te stresezi!
Va pup!
Andy si
16 saptamani+
AC spune:
Eu zic ca va avantati prea tare cu site-ul.... unu pozele nu-s taman noi. Pentru ca atunci cand am nascut eu nu se mai purta de ceva tip sa impingi stand pe spate, paturile fiind inclinabile.
Doi la epidurala nu aratau dozatorul, care sta drept in manutele lui mami care decide cat vrea sa-si dozezez (e limitat totusi ca sa nu faci prostii
)
Si mey in State nu se poarta rasul/epilatul la nastere nu din motive de feminism, ci pentru ca poti sangera usor la epilat daca esti mai sensibila sau din greseala poti fi taiata usor la ras. Si cum bolile transmibile se transmit
.... si daca se intampla asa ceva ii poti da in judecata rau de tot. Lumea nu se baga. In plus la nasterea naturala mai toate fac dus in timpul asteptarii pentru a elimina din tensiunea contractiilor. Trage moasa de ele sa iasa sa mai masoare ce face bebe.![]()
Mie mi-au zis clar ca fac ce vreau, dar mi-o fac singura
.
Cat despre ele, cele native, in general sunt destul de laxe cu imbracamintea, dar manucura, pedicura, coafatul si epilatul nu sunt lipsa deloc. Iar imbracamintea si silueta tin de clasa sociala si inca in mod decisiv.
Ma rog fiecare crede ce-i place, dar realitatea adesea e mult mai nuantata
.
AC spune:
Andy (andre_ea)nu te speria de sange.. ca mamica nici nu-l vei vedea. Vei fi mult prea preocupata sa impingi, bebe ti-l dau macar sters in brate. Si cat tu il tii pe bebe, iese si placenta si gataaa
.
Taticii daca sunt prezenti au parte de spectacol si lesina cate unii
.
andre_ea spune:
AC multumesc pentru incurajari.
Bine ar fi sa fie asa usor cum spui tu.![]()
Noapte buna!
Andy si
16 saptamani+
Monicutz spune:
Oau ce de scris si ce de vesti...multe multe pagini de ieri pana azi!
Felicitari mamicilor cu vesti asa frumoase. Eu pe 21 sunt programata. Sa vedem daca ne zice ce este. Sper ca da, ca o sa fie 20 de saptamani.
Ema, imi pare rau ca ai cazut, dar bine ca nu e nimic grav.
Am o intrebare. Care dintre voi vreti sa asiste sotii la nastere? nu ma refer la tot travaliul, ci la momentele finale. Ce parere aveti? Mai bine sa fie? Sau mai bine sa astepte afara?
AC, nici nu stii ce m-am bucurat ca am vorbit aseara. Abia astept sa te intorci in State sa mai povestim.
Va pup pe burtici si sanatate multa la toate.
AC spune:
Moni
a meritat sa stau treaza pana la orele de tarzii de noapte
, dar revin eu acasa ca sa punem tara la cale pe indelete.
Mey eu am zis initial ca decat cu al meu 'ot mai bine singura. Nu stiu cum (de frica cred
) a ajuns sa stea in prima faza. Si apoi eram asa obosita si tensionata. Conta doar ca era acolo si ca-l puteam strange de mana.
Cred ca l-a cam stresat spectacolul, desi n-am tipat/zbierat etc. Dar a uitat repede
. Mult mai repede decat mine.
Andreea
isabelele2 spune:
Aoleu ce mi-ati facut!!!! 6 pagini ati umplut,nu mai poate sa faca omu' o oala de mincare si-un dus....
ca nu mai fac fata cu actualizatul...sa-mi faceti mie una ca asta?!?mie,femeie insarcinata, cu 2 copii.....e frumos?!?![]()
S-o iau ushurel acu',sa n-ametesc:
OANA.C:sa-ti traiasca minunea de FETiTZA!!!

BEBESTRUMFITZA: sa-ti traiasca minunea de BAIETZEL!!!

ANIS:Bre da' ce-ai mai torturat pe bietele fete azi
le-ai calit nervii nu gluma,finalitatea insa se pare ca a fost cea asteptata:Sa-ti traiasca FETITZA ,se pare ca cineva acolo sus te iubeste!

BUN VENIT BURTICILOR NOI!
IOANA:iubito,sa stii ca si eu merg pe sapt 19 si inca n-am simtit nik!
EMAAIMEE:sorry pentru cazatura micutzo,n-am zis io sa veti grija de voi?de ce nu esti fetiza ascultatoare,ha?Bine ca totul s-a terminat cu bine si ca BB-le e OK
KATINK: azi gind la gind cu bucurie:SI IO TOT ardei umpluti am facut!
Pofta buna!
NU inteleg ce tot biziiti voi de "aranjamentul" placentelor alea....va rog lamuriti un om necajit(picat din luna)
VA PUPICESC SI NE MAI VEDEM SI MIINE<luati-o usor sa tin si io pasul,ok?(saru'mina anticipat)![]()
![]()
![]()

Bella & COmp.
KULTA spune:
Moni, sotul meu a stat mereu linga mine la prima nastere, ba chiar a prins in poza momentul cind odorul meu iese din...
N-am tinut neaparat sa fie pina la sfirsit dar a fost minunat ca a stat la capul meu pina s-a ispravit totul, mai ales c-au fost ceva complicatii. Am fost in travaliu 14 ore si primele 11-12 ore a fost distractie totala pentru ca i-am dat si lui sa inhaleze gaz ilariant si am ris impreuna si de deget.
Sunt pentru sot la nastere. Tre sa stie si ei cum e.
Il voi pofti si la a doua nastere.
Pupici
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Ai primit-o?????????
Pe email.
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"